opc_loader

Wensenlijst

Menlook verklapt alvast, dit wordt dé print van deze lente

bloemen print overhemd voor de lente

Het lente en zomerseizoen 2021 staat in het teken van de bloemenprint.

Wie op modetrends voor mannen vooruit wil lopen, moet even een blik werpen op de mannencollecties en vele catwalks voor de Lente en zomer 2021.
Als je vluchtig door de show beelden en magazines kijkt van ontwerpers en de grote modehuizen, valt je direct op, de hippe bloemenprint is overal. Wanneer we de bloementjes daadwerkelijk buiten mogen gaan zetten in de aankomende weken/maanden, gaan we dat als man dus volledig in stijl doen. En wel in een bloemenprint.

De bloemenprint voor lente

De bloem zien we voorbijkomen in al haar vormen in de collectie van Menlook voor de Lente/Zomer 2021. Zo'n beetje iedere designer, kunstenaar leek geïnspireerd te zijn door het symbool van hoop en leven niet gek natuurlijk na 2020 en in de corona. Geen zorgen, bloemenprints à la het bloemetjesgordijn van de carnavalshit  zijn nog steeds uit den boze. Designers van Wolff Blitz met een liefelijk bloemen overhemd met Madeliefjes en bijvoorbeeld het prachtige lichte bloemen overhemd Bright Leaves van BB-Chum geven de bloemenprint een 2021 update die fris en helemaal nu aanvoelt.
Dat hippe bloemenprints met opvallende bloemen het iedere lente en zomer weer goed doen, is geen geheim. De vorm, kleur en dessin waarin ze verschijnen verschilt echter welk ieder jaar. Zo is het de ene keer klein en verfijnd, de andere keer groot en opvallend kleurrijk. En dat laatste zullen we vooral in 2021 veel gaan zien. 

Bloemen, symboliseren een nieuw begin en keren vaak terug als een van de meest geliefde patroon bij ontwerpers om hun zomercollecties te kleuren. Zo zagen we de Amandelbloesem van Vincent van Gogh als eerder verschijnen en het blijft een topper onder de bloemenprint overhemd. De Amandelbloesem van Vincent van Gogh (1853-1890) Saint-Remy-de-Provence heeft grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Omdat de amandelboom al vroeg in het voorjaar bloeit, is het een symbool voor nieuw leven. 

Heb jij ook weleens dat je een winkel inloopt en ineens met drie overhemden met bloemenprints in je hand staat? En dat terwijl je eigenlijk op zoek was naar een wit overhemd?
Het is ons allemaal weleens overkomen. Maar waar komt die liefde voor een bloemen blouse vandaan?
Wat Blijkt? Bloemen geven ons een veilig gevoel. Je hersenen bij het zien van bloemen een positief en veilig gevoel krijgen. Dit gedeelte van je brein ervaart en verwerkt emoties én stuurt ze aan. Een botanische tuin met bloemen, planten en kruiden geven deze rust en veiligheid. Een geweldige brein stimulator is het Botanische print overhemd van Wolff Blitz
Zonder dat je het in de gaten hebt sta je met de overhemden met een bloemenprint in je hand of in je winkelmandje.

 

De Leukste manier om te shinen in een bloemenprint.

Terwijl we bloemenprints al veel gezien hebben de afgelopen seizoenen, worden ze nu onderverdeeld in abstracte, realistische en romantische patronen.
Deze lente en zomer zet de bloemen, fruit en planten print trend zich weer voort. Dit zijn onze favoriete overhemden van Menlook met bloemenprint. Verschillende mannen zijn al in bloemenprints gespot. Niet gek ook, want deze vrolijke prints passen perfect bij de hogere temperaturen. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent en wordt één van de trendzetters van dit moment!
In de collectie van Menlook van dit seizoen hebben we de meest uiteenlopende overhemden met bloemenprints. Maak de meest vrolijke en zomerse combinaties en mix en match er vrolijk op los!




 



 

Bloemen overhemd Bright Leaves

Bloemen overhemd Bright Leaves van BB Chum is een prachtig wit overhemd met een bloemenprint van kleurrijke bloemen en blaadjes. Een stretch overhemd met een fijne slim-fit pasvorm en een moderne kleine spread boord. Dit kleurrijke overhemd met bloemen uit de lente en zomer oogt zacht en levendig door de prachtige aquarel kleur van de bloemen en blaadjes.
Een overhemd om je outfit klaar te maken voor het voorjaar en zomer. Het trendy herenshirt met lange mouwen zit comfortabel en bijzonder luchtig door de stretch in het katoen. Het geeft jouw outfit naast een verzorgde uitstraling extra veel ruimte om vrij te kunnen bewegen.
De licht getailleerde pasvorm heeft een slank silhouet en biedt je daardoor zowel een verzorgde look als voldoende ruimte om vrij te kunnen bewegen. Door de mix van katoen en elastaan (stretch) krijgt het overhemd een zachte touch en een hoog draagcomfort. Combineer het shirt met een mooie donkere chino of stoere jeans. Ook onder een net kostuum zal dit trendy overhemd niet mistaan.
Bloemen overhemd Bright Leaves is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL en het oogstrelende overhemd is gemaakt van 97% katoen/ 3% el. Oftewel, de kreuk- en bijna strijkvrije shirt.






 

 

Overhemd zonnebloem Vincent van Gogh

Het hippe overhemd zonnebloem van Vincent van Gogh heeft een prachtige print van het schilderij 'Zonnebloemen' van Vincent van Gogh die hij in 1889 schilderde.
Het overhemd heeft een gras groene kleur waarop in de warme kleuren geel en oranje zonnebloemen print verwerkt is. Dit zorgt er samen met fijn zittende modern fit pasvorm en de klassieke boord voor dat het overhemd korte mouw je van een modische uitstraling voorziet.
Doordat het kleurrijke hippe overhemd gemaakt is van 100% katoen, biedt deze je een bijzonder hoog draagcomfort, ademend vermogen, een goed geklede look en tegelijkertijd voldoende ruimte om vrij te bewegen. Het voorziet je outfit tijdens de zomerse dagen van een trendy uitstraling en een warme tropische touch.
Het opvallende overhemd met de zonnebloemenen van Vincent van Gogh is verkrijgbaar in maat, M, L, XL, XXL, XXL+. Het  overhemd is fairtrade geproduceerd van een zacht 100% poplin geweven katoen.
Combineer een het hippe met een leuke spijkerbroek die je al hebt. Draag bij voorkeur een spijkerbroek die lekker strak zit, terwijl je daarin voldoende ruimte hebt om het hemd erin te dragen. Daarmee is jouw outfit goed in balans, zodat je op een stijlvolle of meer casual manier voor de dag kunt komen.







 

Vlinder en bloemen overhemd

Vlinder en bloemen overhemd van Wolff Blitz heeft mooie vlinders als print op het strak poplin geweven donker wit katoen. De vlinders op het overhemd in de kleuren blauw, paars, rood, oranje in combinatie met kleurrijke bloemen geeft dit heren overhemd een verfrissende look. De details van dit print overhemd zitten in de witte knoopsgaten en ecru knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met gladde ecru knoopjes aan de voorkant.
Vlinder overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een modische imago af en past zowel bij de casual als geklede zakelijke look. 
De modern-fit pasvorm zorgt ervoor dat het shirt getailleerd om het lichaam valt en het hoogwaardige poplin geweven katoen biedt een hoog draagcomfort, wat zacht aanvoelt en een hoog ademend vermogen heeft.






 

Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven

Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven met flora print is een unieke, kleurrijke bloemen print overhemd waar de vlinders subtiel fladderen in een hemels blauwe lucht. Dit korte mouwen overhemd heeft een stijlvolle blauwe kleur waar een vrolijk bloemdessin in verschillende kleuren op verwerkt is.
Hierdoor krijgt het shortsleeve overhemd een trendy uitstraling. Daarnaast is het overhemd voorzien van een klasieke boord, donkerblauwe knopen en korte mouwen. Omdat de bloemen blouse poplin geweven is van 100% katoen, biedt deze je niet alleen een zachte touch maar ook een hoog draagcomfort.
Dankzij de verfrissende look en modern fit pasvorm van deze kleurrijke bloemen overhemden voor heren zult u gegarandeerd opvallen 'Colorful shirts for colorful people'. Het hippe bloemen overhemd is goed te combineren met een verwassen jeans.
Bloemen verhemd Blue Heaven is ook verkrijgbaar met lange mouwen die u kunt oprollen in de zomer. Heerlijk in de avonden en u kunt het kleurrijke print overhemd een heel jaar dragen. Staat heel mooi en trendy onder een colbert.














Overhemd korte mouw met fruit

Overhemd korte mouw met fruit print voor heren van Wolff Blitz heeft een citrus design als print op het strak poplin geweven licht geel-groene katoen. De citroenen en andere fruitsoorten op het overhemd in de kleuren geel, bruin, rood, oranje in combinatie met groene takjes met blaadjes geeft dit heren overhemd een zomers verfrissende look. De details van dit print overhemd zitten in de witte knoopsgaten en witte knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met gladde witte knoopjes aan de voorkant de boomgaarde af. Het overhemd is gemaakt van 100% katoen en heeft een modern pasvorm die mooi langs het lichaam valt. Hierdoor biedt het overhemd met korte mouw zowel een hoog draagcomfort als voldoende ruimte om te bewegen.
Draag dit shortsleeve overhemd van Wolff Blitz en je voorziet jouw outfit van een tropische touch en een tropische twist
Het hoogwaardige poplin geweven katoen en de modern-fit pasvorm zorgt samen met het citrus design ervoor dat ht je heel de zomer zal verkoelen. 
Overhemd korte mouw met fruit print is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL, XXL, XXL+, heeft een hoog draagcomfort en voel zacht aan.
Een overhemd met fruit print met lange mouwen past goed bij mannen die in de zomer net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een modische imago af en past zowel bij de casual als geklede zakelijke look onder een nette colbert of pak. 
Met deze exotische fruit print overhemden met zowel korte als lange mouw breng je de frisheid van de natuur stijlvol in je outfit om heerlijk te resetten van je dagelijkse prikkels.



Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen