opc_loader

Wensenlijst

Kleurrijke MenLooker

Kleurrijk menlook

Kleurrijke Menlook

De kleurrijke Menlook. Wat is dat nou, de kleurrijke Menlook. Als ik het zo zeg denk ik, ja ik weet het wel, maar kan dat het niet goed uitleggen.
Het is een beeld cq visie die ik heb over hoe er een man kan bijlopen als een Menlooker. Doormiddel van hardop nadenken en het maar meteen op te schrijven en het zo goed mogelijk te visualiseren zal ik het proberen te verwoorden. Lukt dat niet, komt er zeker nog een andere blog en zelfs meerder om het allemaal duidelijk in beeld te brengen.
                                       

Kleurrijk en prints

Niet zo dus, dit is echt te veel van het goede. Man wat een drukte,  is dat echt zo of komt dat door het kleurrijke herkenbare dessin dat het overkomt. Dat draag ik met carnaval, optreden of een special feest.
Menlook Zal deze keuze niet maken voor mannen die er kleurrijk en opvallend (lees te) opvallend bij willen lopen. Er moet goed over nagedacht worden welk dessin of print je in je collectie wil. Is het een subtiel bloemetjes dessin of een een bloemendessin met grote bloemen op een print overhemd. De kleur is dan van groot belang, felle harde primaire kleuren zal bij een klein bloemetjes patroon niet misstaan, maar zou ik grote prachtige bloemen op een overhemd printen met diepe primaire kleuren, dan komt dat ook veel te hard en confronterend over. Het wordt te dominant, het blijft op zichzelf staan en is dan moeilijk te matchen met andere kleding. Als kunstwerk zal het zeker niet misstaan. Doch dit is wel cultuur gebonden. In het Caribisch gebied en sommige Afrikaanse landen zal men hiermee zelfs kunnen pronken. Kleine bloemetjes  patroon op een overhemd met diepe primaire kleuren zal juist frisheid, vrolijkheid en het oog trikkeren om nog beter te observeren wat erop staat. Met zo'n kleurrijk overhemd met bloemetje print zal een match met andere kleding niet moeilijk zijn. Het patroon en de kleur vraagt om meer kleur en print in subtielere vormen. Je kunt dan denken aan een kleurrijke herenschoen met een klein bloemetjes print of dierenprint. Het hoeft uiteraard geen bloemenveld worden.

                 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.
Populaire artikelen