opc_loader

Wensenlijst

Badass bracelets Paracord Steel & Cord Dessert Camo

34,95

Uitverkocht

Zet op wensenlijst
Polsmaat
Levertijden
Levertijd:

Badass bracelets Paracord Steel & Cord Dessert Camo

Badass bracelets Paracord Steel & Cord Dessert Camo heren armband is een onbreekbare sterke armband van Bad-Ass Braselets. Deze stoere armband is een lust om te combineren en matchen, met zowel kleding als andere armbanden van Menlook. Uiteraard mag deze heren armband niet missen in jouw bijzondere collectie sieraden. Zoals alle armbanden voor mannen van Bad-Ass Bracelets is deze Paracord armband met de hand gemaakt. 

Beschrijving Steel & Cord Dessert Camo

De Paracord armband wordt met de hand gemaakt voor jou en bestaat uit de volgende onderdelen:

Materiaal: Paracord type 550 (4mm)  Camouflage (bruin/wit)

Sluiting: Stainless Steel Shackle (draaisluiting) Black. Verstelbare sluiting waardoor de bracelet 1cm strakker of losser gedragen kan worden.

Merkbedel: Black

Knoop: Cobra

Afmetingen: De breedte van deze Paracord bracelet is ongeveer 20mm. Er wordt voor een armband van 19cm ongeveer 2,20 meter touw gebruikt. Meet je polsmaat op, zie instructies hieronder. Wij maken de armbanden op de juiste maat.
 

Onderhoud: 

Wij raden je aan de armband niet nat te laten worden. Je kan eventueel met deze armband  douchen, zwemmen en door de modder rollen. Als hij vies wordt kan je hem met zeep wassen. let wel op: Paracord krimpt met 1cm als het nat wordt. Bestel één maat groter als je denkt dat je armband regelmatig nat wordt.

Onze Paracord bracelets zijn gemaakt om samen met jou oud te worden. Deze armband is een  combinatie van tijdloos design, touw met een breekkracht van 250kg en de beste RVS Sluitingen. Made to last!Maatadvies

Alle maten zijn mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna meten met een liniaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven.

3. Ga je douchen of in het water met je armband, houdt er dan rekening mee dat hij iets kan krimpen. Wij raden aan dan een centimeter groter te bestellen.

4. Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.nl en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Polsmaat meten

Badass bracelets Paracord armband geknoopt met de cobra knoop in een breedte van 20 mm. De armband heeft stainless steel sparkle draaisluiting  waardoor de bracelet 1 cm strakker of losser gedragen kan worden. De merkbedel geeft de stoere armband een robuust uiterlijk.
De camo bruin, witte Paracord armband met zwarte merkbedel zijn in de lengtes 19 en 20 cm. 

Badass bracelets Paracord Steel & Cord Dessert Camo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
Post NL (1 - 3 dagen):
0,00
Artikelnummers