opc_loader

Wensenlijst

Wrapper brown

29,95
x
Zet op wensenlijst

Kleur

  • Bruin

Leeftijd

  • Volwassenen

Materiaal

  • Leer
  • sterling silver

Sluiting

  • verzilverd magneetslot
Polsmaat
Levertijden
Levertijd:

Leren armband Wrapper brown

De stoere tijdloze leren armband Wrapper brown is een leren wikkel armband van ca 0,5 cm breedte, die je drie keer om de arm gewikkeld wordt.
Armband is gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer. Naast premium Italiaans leer wordt er gebruik gemaakt van sterling silver,
verzilverd metaal van hoogwaardige kwaliteit. Met een sterke magneetsluiting. Deze armband van Terra Genova mag je niet missen in jouw collectie en matched eigenlijk altijd met de kleurrijke overhemden van Menlook. Het geeft rust in een levende print.
Door het dragen krijgt de armband wordt het prachtige leer wat donkerder door het contact met je lichaam en weersinvloeden.
Door dit wordt je armband steeds meer iets van jou persoonlijk.
 

Wat is voor mij de juiste maat?

Gemiddeld is de juiste maat de polsomvang plus 1,5 a 2 cm. Meet om de maat te bepalen eerst de omtrek van je pols op de plek waar je de armband draagt. Dat kan met een meetlint.
Als je die niet bij de hand hebt, kan je ook met bijvoorbeeld een strook papier de omtrek bepalen. Je legt de strook op jouw pols en markeert daarop de omtrek. Meet daarna de lengte tussen de markeringen op de strook met een liniaal.
Vervolgens tel je dus bij de gemeten lengte 2 cm op. Afronden doe je naar boven. Dit is de maat die je moet kiezen.
MenLook drukt de maat van de armband uit in centimeters van de lengte van de armband als de armband plat ligt. Niet de totale lengte van de armband wordt gemeten.
Het overlappende deel van de sluiting wordt maar 1 keer gemeten.

Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.nl en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Extra informatie

Leren heren armbanden

Leren heren armbanden zijn dé favoriet bij veel mannen en jonge mannen. Er zijn vele leren armbanden voor mannen te krijgen. Van lichte natuurlijke kleuren tot donkere. Geverfd in allerlei kleuren, gegraveerd of gesneden. Dun leren banden als een wrap om je pols of mooi gevlochten en een sierlijke sluiting van zilver. Een dikke robuuste leren armband met verzilverde elementen.
Bij Menlook vind je een selectie heren armbanden voor de moderne eigentijdse stoere man

Leren armbanden en zijn stoere schoonheid

Vanwege hun stoere schoonheid staan leren armbanden bijna alle mannen goed, dus als je een armband zoekt voor bij je nieuwe kleurrijke overhemd met print is een leren armband een goede keuze. Een leren armband is een sieraad die je goed kunt combineren met verschillende kledingstijlen. Door de natuurlijke krachtige uitstraling is een leren armband een goede sieraad voor mannen. Eigenlijk  is dat altijd al zo geweest, door de eeuwen heen droegen de jagers en krijger uit de prehistorie leren armbanden die ze zelf maakte van hun prooi.
De natuurlijke kracht van leer geeft aan de armband een mannelijke look. Natuurlijk gelooid leer is een materiaal met hier en daar onvolkomenheden. Dit zorgt er echter juist voor dat een leren armband van Terra Genova verkrijgbaar bij Menlook meer uitstraling heeft dan de meeste andere leren armbanden.
Door de prachtige natuurlijke tekening in het leer, zal de leren armband ook na verloop van tijd door het dragen wat donkerder worden aan de randen. Door dit effect wordt de leren armband steeds mooier, het leeft met je mee.

De leren armband is een historisch sieraad

Leren armbanden hebben een betekenisvolle geschiedenis en is in de loop der eeuwen door veel mannen gedragen. Gouden en zilveren armbanden waren vooral voorbehouden aan de rijke en belangrijke personen, hierdoor droegen veel andere mannen leren armbanden in één of andere vorm.   
Leren heren armbanden hebben net als andere sieraden een grote ontwikkeling doorgemaakt. Je kunt er hip en trendy uitzien door een krachtige leren armband te dragen, maar ook stoer en eigentijds. Los van de geschiedenis is het dragen van een leren armband door de man een goede keuze waar je lang plezier van zult beleven.

Beoordelingen (0)
Wrapper brown heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
Post NL (1 - 3 dagen):
3,90
Artikelnummers