opc_loader

Veilig betalen bij Menlook
 

Je kunt veilig met iDeal, Achteraf betalen met Billink, Paypal, en Bankoverschrijving betalen. Je kunt deze betaalmogelijkheden kiezen in het bestelscherm. Mocht je voor overboeking kiezen, noteer dan altijd het ordernummer en maak gebruik maken van onderstaande gegevens:

Nederland:
Rekeningnummer NL12ABNA0830428305 (BIC nummer: ABNANL2A)  ten name van Menlook te Helmond.
 

 

 IDeal

Kies voor iDeal als je voor een snelle betaling wilt gaan die direct van je rekening wordt afgeschreven. Gemakkelijk en veilig in je eigen vertrouwde bankomgeving! Voor meer informatie zie: www.ideal.nl.
Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwd  internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al eigelijk gewend bent.


Achteraf Betalen bij Menlook met Billink

Zo werkt het:
Zoek een product uit die u wil hebben.
Kies bij het afrekenen Achteraf Betalen met Billink. Meestal is het voldoende om uw e-mailadres en postcode in te vullen.

ZORGELOOS ONLINE WINKELEN
Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.
Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Billink  te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout  komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Afterpay, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan. 


PayPal

PayPal is is een betalingssysteem waarmee je kunt betalen en waarbij je geen creditcard nodig hebt. PayPal is een tussenbankrekening. PayPal schrijft geld van jouw rekening af, zet dat op je account en maakt dat vanaf je PayPal-account het geld over naar de verkoper. Zo kan de verkoper nooit de gegevens van jouw priverekening krijgen. Het is veilig, snel, makkelijk en gratis. Ook ben je bij Paypal verzekerd voor je aankopen. Je kunt namelijk een geschil indienen als je je aankoop niet krijgt. Paypal onderzoekt de situatie, en als blijkt dat je inderdaad niks binnen hebt gekregen, krijg je je geld teruggestort.


Bankoverschrijving

  • Rekeningnummer NL12ABNA0830428305 (BIC nummer: ABNANL2A)  ten name van Menlook te Helmond.
     
  • Wanneer je een bankoverschrijving doet, vermeld dan aub ook je ordernummer.
     
  • Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. (boven de € 29,95 )