opc_loader

Wensenlijst

Print Overhemden

Print overhemden bij Menlook zijn bijzondere overhemden voor heren met unieke exclusieve designs en patronen. Inspirerende prints van muziek, dans, dieren, bloemen of film, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. De print overhemden hebben kwaliteit, zijn elegant en ontzettend comfortabel.

Resultaat:1
Resultaat:1Gegarandeert jouw plek in de spotlights

Ook jij houdt waarschijnlijk van opvallen, anders was je niet op de site van Menlook terrecht gekomen. Ben je ook klaar met de effen oftewel uni gekleurde overhemden, ruit of streep dessin overhemden, Chapeau!!
Met onze kleurrijke overhemden en print overhemden van Wolff Blitz verover jij gegarandeert jouw plek in de spotlights!
Bestel vandaag nog jouw Menlook overhemd en ga vanaf morgen altijd kleurrijk door het leven.


 

Print overhemd Wolff Blitz

De print overhemden van het Rotterdams modemerk Wolff Blitz zijn verfrissende unieke overhemden met exclusieve designs en patronen. Het is een prachtige collectie heren overhemden met print, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. Menlook is trots deze bijzondere overhemden met aparte prints in zijn collectie te mogen opnemen. De heren overhemden zijn oogstrelende creaties met inspirerende prints van fietsen, dieren, bloemen, retro en kunstwerken. Deze worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op milieu vriendelijkheid.