opc_loader

Wensenlijst

Resultaat:1
Resultaat:1

Print Overhemden Wolff Blitz

Print overhemden van Wolff Blitz bij Menlook zijn bijzondere hippe overhemden voor heren met unieke exclusieve designs en patronen. Inspirerende prints van muziek, dans, dieren, bloemen of film, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. De print shirts hebben kwaliteit, zijn elegant en ontzettend comfortabel.

Gegarandeert jouw plek in de spotlights

Ook jij houdt waarschijnlijk van opvallen, anders was je niet op de site van Menlook terrecht gekomen. Ben je ook klaar met de effen oftewel uni gekleurde overhemden, ruit of streep dessin overhemden, Chapeau!!
Met onze kleurrijke overhemden en print overhemden van Wolff Blitz verover jij gegarandeert jouw plek in de spotlights! Hippe tijden herleven met deze hippe kleurrijke overhemden.
Bestel vandaag nog jouw Menlook overhemd en ga vanaf morgen altijd kleurrijk door het leven.

Print overhemd Wolff Blitz

De print overhemden van het Rotterdams modemerk Wolff Blitz zijn verfrissende hippe overhemden. Het is een prachtige collectie heren overhemden met uiteen lopende dessins als print, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. Menlook is trots deze bijzondere overhemden met aparte prints in zijn collectie te mogen opnemen. De heren overhemden zijn oogstrelende creaties met inspirerende prints van fietsen, schilderijen, dieren, bloemen, flamingo, vliegtuigen en retro patronen gedrukt op kwaliteits shirts . Deze worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op milieu vriendelijkheid. Wolff Blitz gaat voor fairtrade geproduceerde shirts