opc_loader

Wensenlijst

Print overhemden Wolff Blitz

Resultaat:1
Resultaat:1

Overhemden met print 

Overhemden met print van Wolff Blitz zijn bijzondere hippe overhemden voor heren met unieke exclusieve designs en patronen. Inspirerende prints van muziek, dans, dieren, bloemen of film, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. De print shirts hebben kwaliteit, zijn elegant en ontzettend comfortabel.
De overhemden zijn allemaal voorzien van een vaste in het oog springende print. De mogelijkheden van verschillende designs van print overhemden is de laatste jaren door de digitale technieken erg groot geworden. Zo heb je de klassieke print met bloemen of met een schilderij van een Hollandse grootmeester zoals de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Je kunt ook kiezen uit een print met een patroon van fietsen, wiskunde sommen, veren als je van leuke opvallende prints houdt en graan in de spotlights wil lopen met je outfit.

Het dragen van een print overhemd.  

Alle heren print overhemden staan uitstekend op een jeans of chino. Wil je niet nagekeken worden en toch fijne complimenten ontvangen, laat je overhemd de eye-catcher zijn en match andere kleding met een rustigere uitstraling.
Wil je graag opvallen en in de spotlights staan, combineer dan bijvoorbeeld je bloemenprint overhemd met een Gillet, broek, of colbert met een streep of dots. Het is gewaagd, maar met deze look laat je zien dat een print een toegevoegde waarde geeft aan je outfit.
Het dragen van een print overhemd in combinatie met een kostuum maakt je look niet alleen stijlvol, maar geeft ook een extravagante uitstraling. Voor veel mannen is dat not done. Heren ga voor deze look met print overhemd en voor je het weet ontvang je de ene compliment n de andere. 

Gegarandeerd jouw plek in de spotlights

Ook jij houdt waarschijnlijk van opvallen, anders was je niet op de site van Menlook terecht gekomen. Ben je ook klaar met de effen oftewel uni gekleurde overhemden, ruit of streep dessin overhemden, Chapeau!!
Met onze kleurrijke overhemden en print overhemden van Wolff Blitz verover jij gegarandeerd jouw plek in de spotlights! Hippe tijden herleven met deze hippe kleurrijke overhemden.
Bestel vandaag nog jouw Menlook overhemd en ga vanaf morgen altijd kleurrijk door het leven.

Print overhemd Wolff Blitz

De print overhemden van het Rotterdams modemerk Wolff Blitz zijn verfrissende hippe overhemden. Het is een prachtige collectie heren overhemden met uiteen lopende dessins als print, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. Menlook is trots deze bijzondere overhemden met aparte prints in zijn collectie te mogen opnemen. De heren overhemden zijn oogstrelende creaties met inspirerende prints van fietsen, schilderijen, dieren, bloemen, flamingo, vliegtuigen en retro patronen gedrukt op kwaliteits shirts . Deze worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op milieu vriendelijkheid. Wolff Blitz gaat voor fairtrade geproduceerde shirts.

Bloemen overhemd heren

Bloemen overhemd heren zijn de mooie bloemenprint overhemden zoals de Blue Heaven en Floral Seasons. Een bloemen blouse voor heren die je niet alleen naar een feestje wil dragen. Deze casual overhemd draag je ook naar je werk en andere gelegenheden in alle jaar getijden. De bloemen overhemden voor heren van Wolff Blitz zijn er in zomerse warme kleuren en frisse lente kleuren en donkere overhemden met vrolijke kleuren voor in de winter. Bloemen print overhemd Wolff Blitz Birds in Paradise is daarvan een prachtig voorbeeld.
 

Compilatie overhemden met print uit de collectie van menlook.

Menlook heeft een kleine compiltie op video gezet uit een verzameling overhemden met print die u online kunt kopen bij Menlook.