opc_loader

Wensenlijst

Resultaat:1
Resultaat:1

Overhemden met print 

Overhemden met print van Wolff Blitz zijn bijzondere hippe overhemden voor heren met unieke exclusieve designs en patronen. Inspirerende prints van muziek, dans, dieren, bloemen of film, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. De print shirts hebben kwaliteit, zijn elegant en ontzettend comfortabel.

Gegarandeerd jouw plek in de spotlights

Ook jij houdt waarschijnlijk van opvallen, anders was je niet op de site van Menlook terecht gekomen. Ben je ook klaar met de effen oftewel uni gekleurde overhemden, ruit of streep dessin overhemden, Chapeau!!
Met onze kleurrijke overhemden en print overhemden van Wolff Blitz verover jij gegarandeerd jouw plek in de spotlights! Hippe tijden herleven met deze hippe kleurrijke overhemden.
Bestel vandaag nog jouw Menlook overhemd en ga vanaf morgen altijd kleurrijk door het leven.

Print overhemd Wolff Blitz

De print overhemden van het Rotterdams modemerk Wolff Blitz zijn verfrissende hippe overhemden. Het is een prachtige collectie heren overhemden met uiteen lopende dessins als print, speciaal ontworpen om indruk mee te maken. Menlook is trots deze bijzondere overhemden met aparte prints in zijn collectie te mogen opnemen. De heren overhemden zijn oogstrelende creaties met inspirerende prints van fietsen, schilderijen, dieren, bloemen, flamingo, vliegtuigen en retro patronen gedrukt op kwaliteits shirts . Deze worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op milieu vriendelijkheid. Wolff Blitz gaat voor fairtrade geproduceerde shirts.

Bloemen overhemd heren

Bloemen overhemd heren zijn de mooie bloemenprint overhemden zoals de Blue Heaven en Floral Seasons. Een bloemen blouse voor heren die je niet alleen naar een feestje wil dragen. Deze casual overhemd draag je ook naar je werk en andere gelegenheden in alle jaar getijden. De bloemen overhemden voor heren van Wolff Blitz zijn er in zomerse warme kleuren en frisse lente kleuren en donkere overhemden met vrolijke kleuren voor in de winter. Bloemen print overhemd Wolff Blitz Birds in Paradise is daarvan een prachtig voorbeeld.
 

Compilatie overhemden met print uit de collectie van menlook.

Menlook heeft een kleine compiltie op video gezet uit een verzameling overhemden met print die u online kunt kopen bij Menlook.