opc_loader

Wensenlijst

Bad-Ass Bracelets

Badass Bracelets

Badass bracelets voor mannen zijn stoere en eigentijdse armbanden van Bad-Ass Bracelets. Het zijn tijdloze heren armbanden die je altijd kunt dragen of je nu een meeting hebt op het werk of lekker ligt te loungen aan het strand. Kortom een armband om samen door het leven te gaan.

Filters
Merk
Polsmaat
Kleur
Materiaal
Sluiting
Resultaat:1
Resultaat:1

Stoere armbanden heren

De stoere armbanden heren van Bad-Ass Bracelets kan bij iedere gelegenheid gedragen worden. De bracelets gemaakt van gigantish sterk paracord en zijn afgemaakt met de meest hoogwaardige RVS of stalen sluitingen. Speciaal gemaakt voor jarenlang draagplezier. 
De armbanden voor mannen zijn stronger than steel. Met recht 100% Bad-Ass Bracelets. De beads heren armbanden van het beste natuurstenen kralen zijn gemaakt voor een lang draagplezier.

Cadeau

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerst, Sinterklaas of gewoon voor jezelf? Kijk niet verder. Onze mannen armbandenvanBad Ass Bracelets bestaan uit de best lopende modellen uit onze collectie.
Shop snel jouw favoriete mooie mannen armband. En geef je hem cadeau? Wij weten zeker dat het niet tegen gaat vallen. Met deze leren armband voor mannen kan je jaren vooruit.
Je ontvangt je Bad=Ass Bracelets armbanden altijd in een stoere zwarte jute cadeau-buidel.