opc_loader

Wensenlijst

T-shirt met print

T-shirt met print van No106 zijn voorzien van kleurrijke patronen. De print t shirts zijn uniek en worden in Arnhem gemaakt in een Limited Edition van 10  stuks. De shirts zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en kunnen voor verschillende gelegenheden worden gedragen.

Filters
Maat t-shirt
Merk
Oplage
Kleur
Dessin
Materiaal
Pasvorm
Resultaat:1
Resultaat:1

T-shirts met all-over print

Op zoek naar een t-shirt met print dat uniek en exclusief is? Dan zijn deze t-shirts van het merk Nº106 met all-over print iets voor jou. Deze t-shirts zijn handmade in Arnhem, door het merk Nº106, dat bekend staat om zijn kleurrijke en originele ontwerpen. Elke print is uniek en exclusief, gemaakt van verschillende motieven, van muziekinstrumenten, bladeren tot kleurrijke verfspatten. Of je nu houdt van een patroon met veel details of een strakke retro print, er is voor ieder wat wils. De unisex t-shirts zijn ook van hoge kwaliteit, gemaakt van zacht OEKO katoen dat comfortabel zit. De pasvorm is fijn en eventueel op maat te maken. Deze t-shirts zijn Limited Edition, want Nº106 koopt maar 12 meter print stof in voor de productie. Er wordt maar 10 stuks van elk t-shirt gemaakt, dus op is op. Met deze unieke en exclusieve t-shirts met all-over print kun je je eigen stijl en persoonlijkheid laten zien. Bestel nu jouw favoriete print en geniet van een t-shirt dat je nergens anders vindt.

Hoe je een uniek en kleurrijk t-shirt met print van No106 kunt scoren

Zoek jij  een kleurrijk en uniek t-shirt met print dat niet alleen mooi is, maar ook uniek en exclusief? Een t-shirt dat je nergens anders kunt vinden, omdat het handmade is in Arnhem? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar het merk Nº106, het merk dat bekend staat om zijn kleurrijke en originele ontwerpen. Nº106 is een merk dat zich richt op t-shirts met all-over print. Dat betekent dat de hele stof bedrukt is met een print, die varieert van muziekinstrumenten, bladeren tot kleurrijke verfspatten. Of je nu houdt van een patroon met veel details of een strakke retro print, er is voor ieder wat wils. De prints zijn ontworpen door creatieve designers en grafische kunstenaars, die hun visie en stijl hebben vertaald naar de stof.
Maar wat maakt deze t-shirts zo uniek en exclusief? Dat komt doordat Nº106 maar 12 meter print stof in koopt voor de productie. Er worden dus maar 10 stuks van elk t-shirt gemaakt, dus op is op. Je hebt dus een t-shirt dat niemand anders heeft, een one of a kind. Bovendien zijn de t-shirts handmade in Arnhem, in het Modekwartier, waar de beste mode- en kunstenaars werken. De t-shirts zijn ook van hoge kwaliteit, gemaakt van zacht katoen dat comfortabel zit. De pasvorm is fijn en eventueel op maat te maken.

Hoe kun je zo'n t-shirt scoren? Dat kan via de website van Menlook, waar je alle prints kunt bekijken en bestellen. Je kunt ook langsgaan bij de winkel van Menlook en Nº106 in het Modekwartier, waar je de t-shirts kunt passen en kopen. Maar wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en de vraag is groot. Met een t-shirt van Nº106 ben je verzekerd van een unieke en kleurrijke look. Wacht niet langer en bestel nu jouw favoriete print. Je zult er geen spijt van krijgen.