opc_loader

Wensenlijst

Heren armbanden

Heren armbanden bij Menlook zijn stoer en eigentijds. Wij staan voor de kleurrijke overhemden met print en exclusieve kleurrijke print herenschoenen. Daar kun je geen drukke armbanden aan toe voegen. De Menlook match gaat zo verloren. Wij hebben daarom gekozen voor de prachtige tijdloze steel & cord, beads heren armband van Bad-Ass Bracelets en de stoere krachtige leren armband van Terra Genova.

Armbanden voor mannen in stoere, hippe uitvoeringen en materialen.

MenLook gaat voor hoogwaardige materialen gemaakt op Nederlandse bodem. Beide merken hebben krachtige heren armbanden, de ontwerpen hebben een ruwe karakter en zijn tijdloos, hip en trendy. In combinatie met de kleurrijke overhemden met print en herenschoenen van MOG straal je de klasse van een MenLooker uit.
De hedendaagse man draagt graag stoere mannen armbanden, Vaak niet een, maar meerdere tegelijk om de pols voor een grotere demensie of power. De man stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal en vakmanschap, maar ook aan de uitvoering daarvan. Armbanden voor mannen in stoere, hippe uitvoeringen en materialen. Er zijn armbanden met paracord en stalen sluitingen, leren armband met verzilverde elementen en sluitingen. Mooie beads armband samen met een strakke steel armband kan met zowel glans als matte steen. Een leren armband mag tegenwoordig niet meer ontbreken bij de outfit van een man, zeker niet bij een MenLooker.
Beads armbanden zijn tegenwoordig reuze populair, vooral als je meerdere beads armbanden tegelijk draagt.