opc_loader

Heren armbanden Bad Ass Bacelets en Terra Genova

Heren armbanden van Bad Ass Bracelets en Terra Genova bij Menlook zijn stoer en eigentijds. De paracord armband van Badass Bracelets en de kralen armband voor heren de lapiz lazuli zijn stoere en zeer gewilde armbanden voor mannen. Een stoere mannen armband van badass bracelets is ook leuk als verjaardagscadeau.
De leren armbanden van Terra Genova is een mix van Italiaans leer en stoere verzilverde elementen. Of je nu gaat voor een leren wikkelarmband of een leren gevlochten armband voor heren. De Terra genova wordt alleen maar mooier en persoonlijker door het dragen. Leuk om te weten als cadeau dat het de investering waard was.

Filters
Materiaal
Merk
Polsmaat
Kleur
Sluiting

Armbanden voor mannen in stoere, hippe uitvoeringen en materialen.

MenLook gaat voor hoogwaardige materialen gemaakt op Nederlandse bodem. De beide merken §Bad Ass Bracelets en Terra Genova hebben krachtige heren armbanden, de ontwerpen hebben een ruwe karakter en zijn tijdloos, hip en trendy. In combinatie met de kleurrijke overhemden met print en herenschoenen van MOG straal je de klasse van een MenLooker uit.
De hedendaagse man draagt graag stoere mannen armbanden, Vaak niet een, maar meerdere tegelijk om de pols voor een grotere demensie of power. De man stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal en vakmanschap, maar ook aan de uitvoering daarvan. Armbanden voor mannen in stoere, hippe uitvoeringen en materialen. Er zijn armbanden met paracord en stalen sluitingen, leren armband met verzilverde elementen en sluitingen. Mooie beads armband samen met een strakke steel armband kan met zowel glans als matte steen. Een leren armband mag tegenwoordig niet meer ontbreken bij de outfit van een man.
Beads armbanden zijn tegenwoordig reuze populair, vooral als je meerdere beads armbanden tegelijk draagt.
De steel & cord armbanden van badass bracelets zijn heel goed samen te dragen met de leren armbanden van Terra Genova.