opc_loader

Wensenlijst

Gevlochten leren armband heren Marcus black

34,95
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Terra Genova

Kleur

  • Zwart

Materiaal

  • Leer
  • sterling silver

Sluiting

  • verzilverd magneetslot

Polsmaat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Gevlochten leren armband heren Marcus black

Gevlochten leren armband heren Marcus black is een leren mannen armband met verzilverde elementen.
Armband voor mannen is gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer. Naast premium Italiaans leer wordt er gebruik gemaakt van sterling silver,
verzilverd metaal van hoogwaardige kwaliteit. Met een sterke magneetsluiting. Deze Terra Genova armbanden mag je niet missen in jouw collectie en matched eigenlijk altijd met de kleurrijke overhemden van menlook. Het geeft rust in een levende print.
Door het dragen wordt de mannen armband alleen maar mooier, het leer wat donkerder door het contact met je lichaam en weersinvloeden.
Door dit wordt je gevlochten leren armband steeds meer iets van jou persoonlijk.

Gevlochten leren armband heren

Deze gevlochten leren armband voor mannen is uit de collectie van Terra Genova. Een stoere casual armband gemaakt van 1cm brede zwart gevlochten crust leer, versierd met een verzilverd element dat voorzien is van een magneetslot. Op de magneetsluiting verzilverd staat TG  voor een robustere uitstraling. Verkrijgbaar in de lengte 19, 20 en 21 cm.

Wat is voor mij de juiste maat?

Gemiddeld is de juiste maat de polsomvang plus 1,5 a 2 cm. Meet om de maat te bepalen eerst de omtrek van je pols op de plek waar je de armband draagt. Dat kan met een meetlint.
Als je die niet bij de hand hebt, kan je ook met bijvoorbeeld een strook papier de omtrek bepalen. Je legt de strook op jouw pols en markeert daarop de omtrek. Meet daarna de lengte tussen de markeringen op de strook met een liniaal.
Vervolgens tel je dus bij de gemeten lengte 2 cm op. Afronden doe je naar boven. Dit is de maat die je moet kiezen.
MenLook drukt de maat van de armband uit in centimeters van de lengte van de armband als de armband plat ligt. Niet de totale lengte van de armband wordt gemeten.
Het overlappende deel van de sluiting wordt maar 1 keer gemeten.

Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.nl en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Terra Genova armbanden

Terra Genova armbanden zijn dé favoriet bij veel mannen en jonge mannen. Er zijn vele leren armbanden voor mannen te krijgen. Terra Genova armbanden heeft een breed assortiment van lichte natuurlijke kleuren tot donkere. Geverfd in allerlei kleuren, gegraveerd of gesneden. Dun leren banden als een wrap om je pols of mooi gevlochten en een sierlijke sluiting van zilver. Een dikke robuuste stoere leren armband met verzilverde elementen.
Bij Menlook vind je een selectie heren armbanden voor de moderne eigentijdse stoere man
 

Gevlochten leren armbanden en zijn stoere schoonheid

Gevlochten leren armbanden en zijn stoere schoonheid geven soms net dat stukje extra en maken soms de man. Als je een mannen armband zoekt voor bij je nieuwe kleurrijke overhemd met print is een leren armband Terra Genova een goede keuze. Een leren armband is een sieraad die je goed kunt combineren met verschillende kledingstijlen. Door de natuurlijke krachtige uitstraling is een stoere leren armband een goede sieraad voor mannen. Eigenlijk  is dat altijd al zo geweest, door de eeuwen heen droegen de jagers en krijger uit de prehistorie leren armbanden die ze zelf maakte van hun prooi.
De natuurlijke kracht van leer geeft aan de armband een mannelijke look. Natuurlijk gelooid leer is een materiaal met hier en daar onvolkomenheden. Dit zorgt er echter juist voor dat een leren armband van Terra Genova verkrijgbaar bij Menlook meer uitstraling heeft dan de meeste andere leren armbanden.
Door de prachtige natuurlijke tekening in het leer, zal de leren armband ook na verloop van tijd door het dragen wat donkerder worden aan de randen. Door dit effect wordt de leren armband steeds mooier, het leeft met je mee.

De leren armband is een historisch sieraad

Leren armbanden voor mannen hebben een betekenisvolle geschiedenis en is in de loop der eeuwen door veel mannen gedragen. Gouden en zilveren armbanden waren vooral voorbehouden aan de rijke en belangrijke personen, hierdoor droegen veel andere mannen leren armbanden in één of andere vorm.   
Leren armbanden voor mannen hebben net als andere sieraden een grote ontwikkeling doorgemaakt. Je kunt er hip en trendy uitzien door een krachtige leren armband te dragen, maar ook stoer en eigentijds. Los van de geschiedenis is het dragen van een leren armband door de man een goede keuze waar je lang plezier van zult beleven.
 

Alternatieve artikelen: