opc_loader

Wensenlijst

Over MenLook

Bij MenLook staat de kleurrijke pint overhemd voor de man centraal.

Niet zomaar een heren overhemd, maar bijzondere kleurrijke overhemdenmet trendy en hippe print patronen waarmee je vol vertrouwen voor de dag kunt komen en er altijd origineel uitziet.

Soms zijn de aparte overhemden retro, met zonnige cirkels in contrast met strakke lijnen, dan weer met opvallende kleuren en dierenvormen of een pop-art motief vol met kleurrijke brilletjes. Een bloemen overhemd waar iedereen blij van wordt. Allemaal bijzondere heren overhemden voor een casual en trendy look, maar ook onder een kostuum misstaan deze overhemden niet. 

Door het toevoegen van stoere eigentijdse heren armbanden van verschillende mooie materialen en vormen, leg je al direct sterke accenten. Lederwaar, zoals exclusieve kleurrijke schoenenen riemen met print spelen daarbij een grote rol.

MenLook is in ontwikkeling en blijft zoeken naar nieuwe creaties en looks voor de man om in verschillende werelden te kunnen lopen. Je kunt de kleding en accessoires uit deze werelden mixen door te kiezen uit tegengestelde stijlen. Een leren jack samen met een pantalon of een spontane jeans met kleurrijke puntschoenen en bijpassende riem, soms met print. Je kunt kiezen uit allerlei accessoires op basis van de algehele look en finishend touch.

Als andere designers mooie producten maken voor mannen welke passen binnen de visie van MenLook dan staat Menlook open voor een gesprek.

support@menlook.nl

Met kleurrijke groet,

Vincent Welten