opc_loader

Wensenlijst

Over Menlook

Kleurrijk, bijzonder en trendy: dat zijn de drie ingrediënten van de unieke Menlook-cocktail. In onze webshop vind je namelijk niet zomaar een heren overhemd, maar word je verblijd door een breed scala aan kleurrijke print overhemden met trendy en hippe patronen. Overhemden waarmee je vol vertrouwen voor de dag kunt komen en er altijd hip en fashionable uitziet. 

Onze missie

Onze missie is duidelijk: meer kleur, plezier en creativiteit in de garderobe van de man. Ben jij ook klaar met saaie effen overhemden en mag het van jou best wat spannender, kleurrijker of zelfs exotischer? Dan is Menlook precies de plek waar je moet zijn. Dit is dan ook precies de reden dat ik, Vincent Welten, in 2018 Menlook heb opgericht. Inmiddels hebben wij een ruime collectie bijzondere overhemden van de beste merken, maar ook een groot assortiment kleurrijke accessoires zoals riemen, armbanden en prachtige herenschoenen.  

Wat maakt Menlook uniek?

Wat onderscheidt Menlook dan van andere overhemden webshops? Dat moge duidelijk zijn: ons bijzondere en kleurrijke assortiment overhemden en accessoires is uniek in zijn soort. Soms zijn de aparte overhemden retro, met zonnige cirkels in contrast met strakke lijnen, dan weer met opvallende kleuren en dierenvormen of een pop-art motief vol met kleurrijke brilletjes. Of wat dacht je van een bloemen-overhemd waar iedereen blij van wordt? Stuk voor stuk bijzondere heren overhemden voor een casual en trendy look, maar ook onder een kostuum misstaan deze overhemden niet. 

Houd je van shoppen met een personal touch, ook dan zit je bij Menlook.nl helemaal goed. Hier ben je niet zomaar een ordernummer, maar handelen we je bestelling geheel persoonlijk af. Zo ontvangt elke klant zelfs een handgeschreven bedankkaartje! Het is precies deze extra persoonlijke aandacht die klanten van Menlook zo waarderen. Combineer dit met de hoge kwaliteit van onze overhemden, het grote aanbod en een uitmuntend serviceniveau, en je hebt een prachtige lijst met eigenschappen die jouw shopervaring perfectioneert. 

Help ons verbeteren

MenLook is constant in ontwikkeling en blijft zoeken naar nieuwe creaties en looks voor de man om er in elke denkbare wereld hip en modern bij te lopen. Het zal je namelijk snel opvallen dat je de herenkleding uit onze webshop op talloze manieren kunt combineren. Dat betekent ook dat wij altijd op zoek zijn naar verbetering. Dit doen we door niet alleen door ons assortiment continu te verfraaien, maar ook door jouw hulp in te schakelen. We zijn namelijk enorm benieuwd naar wat onze geliefde klanten van onze webwinkel vinden. Heb je dus suggesties, mis je een specifiek merk overhemden of heb je andere vragen of opmerkingen? Dan horen wij dit graag. Laat het ons gerust weten via ons contactformulier, of mail ons op support@menlook.nl. We staan je graag te woord!

Met kleurrijke groet,

Vincent Welten