opc_loader

Wensenlijst

Terra Genova Armbanden

Filters
Merk
Polsmaat
Kleur
Materiaal
Sluiting
Resultaat:1
Resultaat:1

Terra Genova armbanden 

Terra Genova armbanden zijn stoer en krachtige ontwerpen van pure materialen. Hip en trendy, maar tegelijkertijd ook tijdloos door de natuurlijke look.
Terra Genova is een mix van Italiaans leer, verzilverde elementen en Nederlands vakmanschap.

Heren armbanden

Heren armbanden vragen om kwalitatief god en mooi materiaal. De Terra Genova armbanden zijn gemaakt van Italiaans leer van hoogwaardige kwaliteit. Het leer wordt op een oude ambachtelijke wijze gelooid. Bij de stoere leren armband van Menlook wordt alleen de bovenkant van de leren huid gebruikt, het beste deel van het leer. 
Daardoor zie je in het leer een mooie speelse natuurlijke tekening van het bijzondere leer. Door het dragen gaat de mannen armband niet alleen prettiger zitten, het zal ook aan de randen door het dragen wat donkerder worden. De leren heren armband wordt steeds mooier en een persoonlijke sierraad.

Het ambachtelijk gelooid leer is een natuur materiaal met kleine onvolkomenheden. Menlook is van mening dat dit juist zorgt voor meer mannelijke uitstraling dan de gelikte nep leren armbanden uit China.

Leren armbanden

Leren armbanden en dan voor de dikkere leren armbanden in de collectie van Menlook, worden in 2 lagen leer exact op de juiste dikte gemaakt, verlijmd en met juiste precisie op maat gesneden, zodat de verzilverde elementen er strak om heen zitten.
Bij dit type stoere armband heren is de lengte stabiel en zal er ook na verloop van tijd nauwelijks verschil in lengte van de armband optreden.
Bij de leren wikkel armbanden die Menlook ook zijn collectie heeft, wordt 1 laag leer gebruikt en is het mogelijk dat het leer iets soepeler en soms ook iets langer wordt na verloop van tijd. Dit is de natuurlijke elasticiteit van het leer.
Dit type leren armband zoals de Wrapper, kunnen daarom ook iets strakker besteld worden. 

Cadeau

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerst, Sinterklaas of gewoon voor jezelf? Kijk niet verder. Onze mannen armbandenvan Terra Genova bestaan uit de best lopende modellen.
Shop snel jouw favoriete mooie mannen armband. En geef je hem cadeau? Wij weten zeker dat het niet tegen gaat vallen. Met deze stoere armband heren kan je jaren vooruit.
Je ontvangt je Terra Genova armbanden altijd in een stoere jute cadeau-buidel.