opc_loader

Wensenlijst

Trendy armband Wrapper black

29,95
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Terra Genova

Kleur

  • Zwart

Materiaal

  • Leer
  • sterling silver

Sluiting

  • verzilverd magneetslot

Polsmaat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  2  items

Trendy armband Wrapper black

Trendy armband Wrapper black is een leren wikkel armband van ca 0,5 cm breedte, die je drie keer om de arm gewikkeld wordt.
Deze Terra Genova armbanden worden gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer. Naast premium Italiaans leer wordt er gebruik gemaakt van sterling silver,
verzilverd metaal van hoogwaardige kwaliteit. Met een sterke magneetsluiting. De stoere leren armband van Terra Genova mag je niet missen in jouw collectie en matched eigenlijk altijd met de kleurrijke overhemden van Menlook. Het geeft rust in een levende print.
Door het dragen krijgt de armband wordt het prachtige leer wat donkerder door het contact met je lichaam en weersinvloeden.
Door dit wordt je mannen armband steeds meer iets van jou persoonlijk.

Beschrijving

Trendy armband

Trendy armband Wrapper black is een mooie 0,5 cm brede wikkelarmband voor mannen van Toscaans premium volnerf leer uit de collectie van Terra Genova met een verzilverd magneetslot. De leren armband Warren black wordt drie keer om de arm gewikkeld. Door het dragen krijgt het leer steeds meer een ‘vintage look’. Trendy armband in de kleur zwart met lengtes van 9,20, 21 cm.

Wat is voor mij de juiste maat?

Gemiddeld is de juiste maat de polsomvang plus 1,5 a 2 cm. Meet om de maat te bepalen eerst de omtrek van je pols op de plek waar je de armband draagt. Dat kan met een meetlint.
Als je die niet bij de hand hebt, kan je ook met bijvoorbeeld een strook papier de omtrek bepalen. Je legt de strook op jouw pols en markeert daarop de omtrek. Meet daarna de lengte tussen de markeringen op de strook met een liniaal.
Vervolgens tel je dus bij de gemeten lengte 2 cm op. Afronden doe je naar boven. Dit is de maat die je moet kiezen.
MenLook drukt de maat van de armband uit in centimeters van de lengte van de armband als de armband plat ligt. Niet de totale lengte van de armband wordt gemeten.
Het overlappende deel van de sluiting wordt maar 1 keer gemeten.

Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.nl en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Extra informatie

Stoeren leren armband

Stoere leren armband van Terra Genova zijn dé favoriet bij veel mannen en jonge mannen. Er zijn vele leren armbanden voor mannen te krijgen. Van lichte natuurlijke kleuren tot donkere. Geverfd in allerlei kleuren, gegraveerd of gesneden. Dun leren banden als een wrap om je pols of mooi gevlochten en een sierlijke sluiting van zilver. Een dikke robuuste leren armband met verzilverde elementen.
Bij Menlook vind je een selectie heren armbanden voor de moderne eigentijdse stoere man

Trendy armbanden en zijn stoere schoonheid

Trendy armbanden en zijn stoere schoonheid zijn weer helemaal hot en staan alle mannen goed. Als je een mannen armband zoekt voor bij je nieuwe kleurrijke overhemd met print is deze armband voor mannen een goede keuze. Een leren armband is een sieraad die je goed kunt combineren met verschillende kledingstijlen. Door de natuurlijke krachtige uitstraling is een leren armband een goede sieraad voor mannen. Eigenlijk  is dat altijd al zo geweest, door de eeuwen heen droegen de jagers en krijger uit de prehistorie stoere leren armbanden die ze zelf maakte van hun prooi.
De natuurlijke kracht van leer geeft aan de trendy armband een mannelijke look. Natuurlijk gelooid leer is een materiaal met hier en daar onvolkomenheden. Dit zorgt er echter juist voor dat Terra Genova armbanden verkrijgbaar bij Menlook meer uitstraling heeft dan de meeste andere leren armbanden.
Door de prachtige natuurlijke tekening in het leer, zal de leren armband ook na verloop van tijd door het dragen wat donkerder worden aan de randen. Door dit effect wordt de leren armband steeds mooier, het leeft met je mee.

Alternatieve artikelen: