opc_loader

Overhemden met muziek print

Een overhemd met muziek print is de ideale keuze voor een casual of festival look. Ga voor een overhemd met lange mouw en kies een muziek print of dessin die bij je past.
Een overhemd met muziekprint is veelzijdig inzetbaar. Zo kun je gaan voor een shirt met een kleurrijk patroon van cassettebandjes, vinyl of gitaren, maar ook met een print zoals muziekinstrumenten. Menlook heeft een uiteenlopend assortiment aan geprinte overhemden voor iedere muziekliefhebber en gelegenheid. 

Filters
Maat

Muziek print overhemd voor de muzikant of dj

Benieuwd hoe je een overhemd met muziek instrumenten of geluidsdragers zoals vinyl en cassettebandjes kunt combineren? Geef je outfit een creatieve impuls en experimenteer met een gilet uit de collectie van Menlook. Kom stijlvol en trendy voor de dag op het podium met een overhemd met een ‘all-over’ gtaar of vinyl dessin. Een blouse met muziekpatroon en een opvallende kleur biedt jou als artiest, muzikant de mogelijkheid om iets van je smaak en je persoonlijkheid uit te dragen. Ben je een creatief persoon? Extravert? Maak je graag een statement met een trendy look? Misschien past jou dan wel een overhemd met opvallende, veelkleurige muziekprint overhemd.

Festival overhemd

Als het seizoen voor de festivals begint, wil dat maar één ding zeggen het is tijd voor een overhemd met opvallende en te gekke print. Met een opvallende of bijzondere muziekprint maak je altijd indruk.
Of je er nu in geslaagd bent om tickets voor een festival te bemachtigen, koop nu die unieke overhemden met vinyl, lp, cassette, gitaar, trompet en nog veel meer muziekinstrumenten in allerlei kleuren en dessins voor een geslaagde festival look.

Ontspannen en zelfverzekerd in een overhemd met muziekprint

Kies voor een opvallende stijl met overdreven muziekprints. Val terug op stijlen van weleer, zoals met een retro ‘Vinyl’ print nostalgie en plaatsjes of lp’s draaien, of creëer je unieke eigen stijl met een jazz print. Hoe dan ook, een overhemd met muziekprint mag de pret niet drukken. Het is casual, opvallend of voor jou misschien wel compleet over de top, maar je bent op dat moment een Eye-catcher.

Misschien is dit ook iets voor jou?