opc_loader

Wensenlijst

Hippe overhemden

Hippe overhemden heren

Hippe overhemden heren van Menlook zijn de kleurrijke retro overhemden van Duitse merk Chenaski, BB Chum en print overhemden van Wolff Blitz. De hippe overhemden die altijd wel opvallen door de kleur of opvallende geïnspireerde retro print. Al deze hippe overhemden kun je zowel casual als trendy dragen. Retro en vintage geïnspireerd is tegenwoordig weer helemaal hip. Voor het festival, artiesten, muzikanten, jaren 70 feestje of gewoon een foute blouse voor de carnaval.

Filters
Merk
Mouwlengte
Maat
Kleur
Dessin
Materiaal
Pasvorm
Resultaat:1
Resultaat:1

Chenaski retro overhemden

Chenaski retro overhemden zijn hippe overhemden voor deze tijd. Overhemden die altijd wel opvallen door de kleur of opvallende aparte print. Het kunnen soms unieke ontwerpen zijn uit de kunst, wetenschap of natuur. Probeer eens een overhemd van
Trek een overhemd van Chenaski aan naar een omgeving waar veel mensen zijn, je zult verbaast zijn over de complimenten die je krijgt en dat het overhemd een aanleiding kan zijn voor een gesprek.
Hippe overhemden kun je zowel casual als business dragen. Met name op een mooie zomerse dag, dragen wij mannen sneller een overhemd met een opvallende print. Je kunt dan denken aan een bloemenprint of een uitgewerkt patroon met grafische prints. Ben jij gek op kleding uit de 60’s en 70’s ? Dan ben je bij Menlook aan het juiste adres voor retro en vintage look overhemd van de merken Chenaski, BB Chum en Wolff Blitz.  Allemaal overhemden die passen bij de stijl uit die tijd.

Vintage geïnspireerde overhemden

De vintage geïnspireerde overhemden van het Duitse merk Chenaski in de collectie van Menlook zijn nieuwe retro overhemden met vele verschillende patronen. Een Polka Dots blouse uit de jaren 70 of een streep overhemd met een strakke taille uit de jaren 50. Kleurrijke overhemden met grafische prints in Pop-Art stijl zijn in opmars. In de mode van de jaren 70 speelt de hippiebeweging nog steeds een belangrijke rol. Wat we terugzien in bloemen patronen en kleuren. Hippe overhemden zijn dan ook niet verdwenen uit de westerse modebeeld.
Vintage staat tegenwoordig ook synoniem voor een hippe kledingstijl waarbij men zich kleedt met zowel tweehands kleding als nieuwe kleding die ouder lijkt.
Met vintage overhemden heb je een bijzonder overhemd, je gaat terug in de tijd met een klassiek heren overhemd of een casual retro shirt. We zoeken naar hippe overhemden heren met alle details, design, pasvorm en kleuren van vintage heren overhemden uit de jaren 50 tot het 1980-tijdperk.
Voor Menlook is "vintage" een chique woord voor overhemden die gebruikt wordt voor een houte couture kledingstijl van een aantal jaren oud. Vintage overhemden kan ook een authentieke overhemd zijn die ouder lijkt.

Retro geïnspireerde overhemden

Retro geïnspireerde overhemden is met een grote comeback bezig. Wanneer een vintage overhemd bijzonder populair is, zijn er designers die besluiten om het weer op de markt te brengen voor een kleine doelgroep. Deze nieuwe overhemden worden dan retro overhemden genoemd.
In deze tijd, waar alles sneller gaat vooral door alle technische ontwikkelingen is morgen alweer voorbij en ingehaald. Er ontstaat een verlangen naar de goede oude tijd "waar alles beter was", naar het bekende en vertrouwde.
Nostalgie in je bijzonder overhemd in deze snelle moderne tijd.

 

Misschien is dit ook iets voor jou?