opc_loader

Wensenlijst

Kleurrijk No106 shirt

79,00
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Nº106

Oplage

  • One of a kind

Materiaal

  • Oeko-Tex® Katoen

Pasvorm

  • Modern Fit

Maat t-shirt

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Kleurrijk t-shirt No106 'Festival' een echte blikvanger

Het kleurrijke T-shirt No106 'Festival' is een unieke toevoeging aan je garderobe. Met zijn levendige, organische vormen en kleuren, is dit T-shirt een echte blikvanger elk fetival of feestje. Perfect voor de modebewuste man die graag opvalt.

Maattabel

Het Kleurrijke T-shirt No106 van Menlook: Uniek en Bijzonder

Bij Menlook geloven we in het vieren van individualiteit en expressie door mode. Ons kleurrijke t-shirt No106 is daar een perfect voorbeeld van. Dit shirt is niet zomaar een kledingstuk, maar een kunstwerk op zich, met levendige, organische vormen in een scala aan kleuren: blauw, paars, lichtblauw, oranje, zwart en groen.

Uniek Ontwerp

Wat dit t-shirt echt bijzonder maakt, is dat het een ‘one of a kind’ stuk is. Er is er maar één van gemaakt, wat betekent dat je een uniek item in handen hebt wanneer je dit shirt draagt. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuur, met organische vormen die doen denken aan bloemen en andere abstracte natuurlijke elementen. De kleuren zijn levendig en helder, waardoor het shirt een echte blikvanger is.

Comfort en Kwaliteit

Naast het opvallende ontwerp, biedt het t-shirt No106 ook comfort en kwaliteit. Het is gemaakt van zacht OEKO-TEX katoen, wat betekent dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en veilig is voor de huid. Bovendien heeft het shirt een modern-fit pasvorm, waardoor het mooi aansluit op het lichaam zonder te strak te zitten.

Lokaal Gemaakt in Arnhem

Dit unieke kleurrijke t-shirt is met liefde en aandacht gemaakt in het atelier Nº106 in het Modekwartier in Arnhem. Door lokaal te produceren, steunen we de lokale gemeenschap en zorgen we voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Het kleurrijke t-shirt No106 uit de collectie van Menlook is meer dan alleen een kledingstuk. Het is een uiting van persoonlijke stijl, een kunstwerk dat je kunt dragen, en een manier om je individualiteit te vieren. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat kleur toe aan je garderobe en maak een statement samen met Menlook.

Alternatieve artikelen: