opc_loader

t-shirt Herman

Kleurrijk t-shirt ‘Herman’ van Nº106 is een unieke shirt dat zich kenmerkt door zijn grillige, kleurrijke lijnen en vormen. Perfect voor de stijlbewuste man.

Maat

79,00
Voorraad:
1 items
Levertijd
Binnen 1 of 3 werkdagen
Merk
No106
Materiaal
Katoen OEKO-TEX
Kleur
Multicolor
Pasvorm
Regular Fit
Print
Schilderij print
Oplage
3
Koop veilig
30 dagen bedenktijd en eenvoudig retourneren
Beschrijving

Het Kleurrijke T-shirt ‘Herman’ van Atelier No106: Een Ode aan Street Art

Bij Menlook geloven we in het vieren van individualiteit en expressie door mode. Ons kleurrijke t-shirt ‘Herman’, gemaakt Atelier No106, is daar een perfect voorbeeld van. Dit shirt is niet zomaar een kledingstuk, maar een kunstwerk op zich, met grillige, kleurrijke lijnen en vormen die doen denken aan graffiti.

Print met uniek Ontwerp 

Het ‘Herman’ t-shirt is een eerbetoon aan de straatkunst. De grillige lijnen, vormen en letters op het shirt zijn geïnspireerd op graffiti, de kunstvorm die zijn oorsprong vindt op de straten van steden over de hele wereld. Het resultaat is een levendig en dynamisch ontwerp dat de energie en creativiteit van straatkunst vastlegt.

Comfort en Kwaliteit

Naast het opvallende ontwerp, biedt het ‘Herman’ T-shirt ook comfort en kwaliteit. Het is gemaakt van zacht OEKO-TEX katoen, wat betekent dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en veilig is voor de huid. Bovendien heeft het shirt een modern-fit pasvorm, waardoor het mooi aansluit op het lichaam zonder te strak te zitten.

Lokaal Gemaakt

Dit unieke t-shirt is met liefde en aandacht gemaakt door Atelier No106 in de Sonsbeeksingel 106 in Arnhem. Door lokaal te produceren, steunen we de lokale gemeenschap en zorgen we voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Het kleurrijke shirt ‘Herman’ van Atelier No106 is meer dan alleen een kledingstuk. Het is een uiting van persoonlijke stijl, een street-art kunstwerk dat je kunt dragen, en een manier om je individualiteit te vieren. Er zijn er maar 2 stuks van gemaakt!! Dus waar wacht je nog op? 

Specificaties

Kleur
Multicolor

Materiaal 
100% Katoen
OEKO-TEX 
Organic cotton certified

Pasvorm
Dit is een regular fit. Het product valt recht aan de zijkant van je lichaam.

Producttype
Handmade Modekwartier Arnhem

Maattabel

Wasvoorschriften

Was tips voor bedrukte T-shirts:

  1. Het shirt moet binnenstebuiten worden gewassen;
  2. Doe het bedrukte shirt niet in de droger
  3. Niet warmer dan 30 graden wassen
  4. Niet rechtstreeks op de bedrukking strijken
  5. Strijken, aan de binnenkant maximaal 2 puntjes