opc_loader

Wensenlijst

Abstracte schilderijen

Filters
Schilderij maat
Resultaat:1
Resultaat:1

Abstract schilderij kopen online bij Menlook

bstracte schilderijen kopen van Vincent Welten doe je snel en gemakkelijk bij Menlook. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreide assortiment olieverf schilderijen op linnen van de kunstenaar.
Ben je ook zo onder de indruk van de abstracte olieverfschilderijen? En past deze ook mooi bij jou in huis of op je kantoor? Kies er dan een uit en plaats hem gemakkelijk in de winkelwagen. Al onze kunstwerken zijn direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd.

Kleurrijke abstracte schilderijen spreken tot de verbeelding

Tot ons luxe assortiment behoren mooie abstracte olieverf- en acryl schilderijen van Vincent Welten met veel verschillende afmetingen, waardoor er voor elke woning en ruimte een passend formaat te vinden is. Met zoveel verschillende kleur schakeringen zit er gegarandeerd wel een speciaal kunstwerk bij dat jouw interieur extra uitstraling geeft en onderstreept. Met onze betaalbare schilderijen maken we het mogelijk om je interieur regelmatig te updaten en van nieuw werk te voorzien. Zo heb je altijd een uniek schilderij hangen dat past in je interieur. Het abstracte kunstwerk zorgt ervoor dat je instant blij wordt van de prachtige kleuren en voorstellingen die tot de verbeelding spreken.

Abstracte schilderijen

Tussen abstracte schilderijen zit veel onderling verschil. De kunstenaar speelt met uiteenlopende vormen en kleuren. Met deze abstracte schilderijen heb je als toeschouwer de vrijheid om je eigen voorstelling te maken. Wanneer je even afstand wil nemen van de werkelijkheid, neem je een kijkje in een van onze abstracte schilderijen.
Er is dan ook altijd een voorstelling in een schilderij die tot de verbeelding spreekt en bij jouw gevoel én interieur past. Het ruime aanbod van abstracte schilderijen maakt het lastig om te kiezen, maar voor iedereen bereikbaar.
De schilderijen van Vincent Welten maakt gebruik van pure kleuren, vormen en vormen om de betekenis ervan uit te drukken, zonder verzand te raken in de verhaallijn van landschappen of voorwerpen.
Het gebruikte schilders materialen is van hoge kwaliteit olieverf en acryl. Zo zijn de spieramen waarop het linnen worden gespannen van een zeer goede kwaliteit. De schilderijen trekken niet krom. Soms worden de zijkanten van het schilderij mee geschilderd zodat het schilderij gelijk zonder lijst aan de wand kan worden gehangen. En wil u toch liever een lijst neem dan gerust contact met ons op, een passende omlijsting kunnen wij voor ieder schilderij verzorgen.
Met een prachtig abstract schilderij als muurdecoratie van uw woning of als kunst voor op uw kantoor, krijgt uw leefomgeving zeker de aandacht die het verdient.
Al onze kleurrijke werken zijn een mooie blikvanger in uw interieur. U kiest zelf welke vormen, kleuren en fantasieën van ons assortiment abstracte olieverf schilderijen die het beste in uw huis of kantoor passen.

Schilderijen in de winkel in Arnhem

Naast onze schilderijen in de webshop hebben we ook een winkel in Arnhem waar we een wisselende collectie hebben van al van onze kleurrijke schilderijen van Vincent Welten. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in onze winkel CLAU-D & Menlook gelegen aan de Sonsbeeksingel 106 in het creatieve centrum van Arnhem het Modekwartier.
Er zijn bovendien altijd voldoende gratis parkeerplekken dichtbij in het modekwartier! Kom je met de trein? Dan is het slechts 5 minuten lopen naar de winkel. Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie en professioneel advies van de kunstenaar zelf.

Abstract schilderij kiezen?

Heb je in huis, op kantoor of op een andere locatie een mooi plekje vrij en wil je deze opvullen met een kleurrijk abstract schilderij? Kijk dan even rond in de collectie van schilderijen van Vincent Welten bij Menlook. In het ruime keuze vind je allerlei verschillende combinaties terug van lijnen, vormen, kleuren om de kijker uit te dagen om zelf iets te zien in het schilderij. Uiteindelijk gaat het er niet om wat het voorstelt maar welk gevoel het abstracte schilderij bij je oproept. Het abstracte schilderij daagt uit tot kijken en het is mogelijk dat je er iedere keer weer iets anders in ziet.

Bij het kopen van een abstract schilderij is het vervolgens belangrijk dat je met enkele zaken rekening houdt. Je wilt er bijvoorbeeld niet na ontvangst achter komen dat de kleur niet past in je interieur. Bij het kopen van een abstract schilderij is het belangrijk dat je met de volgende eigenschappen rekening houdt:

  • De locatie: Denk erover na waar het kleurrijk schilderij het beste tot zijn recht komt. Op welke locatie heb je er het meeste plezier van?
  • De kleuren: Kleuren moeten op een bepaalde manier matchen met de omgeving waarin je het schilderij ophangt.
  • De afmetingen: De afmetingen zijn een essentieel onderdeel. Is het schilderij niet te klein of te groot? Meestal gaan mensen voor te klein. Een groot schilderij geeft een unieke look aan bijvoorbeeld de hal, de keuken, de woonkamer of een slaapkamer. Van nature vangt een groot schilderij als eerste in het oog wanneer men een ruimte binnenkomt. Als u een groot schilderij koopt, garanderen wij u dat uw gasten erover zullen praten en het de aandacht krijgt die het schilderij verdient. 
  • Je smaak: Van welk schilderij ga je lang genieten! Welk schilderij pas echt binnen jouw smaak? Is het een schilderij waar je jarenlang van kunt gaan genieten?

Wanneer je verder nog met vragen zit of graag meer informatie ontvangt over de abstracte schilderijen van Vincent, dan kun je het beste contact opnemen. Wij van Menlook zijn van mening dat aan de hand van een goede communicatie wij jou op de beste manier verder te kunnen helpen an een prachtig schilderij voor je interieur. We denken dan ook graag met je mee om uiteindelijk tot een goede beslissing te komen.