opc_loader

Wensenlijst

Bijzondere overhemden Haupt

Resultaat:1
Resultaat:1

Bijzondere heren overhemden Haupt

Bijzondere heren overhemden van Haupt zijn unieke en aparte overhemden met print. Haupt overhemden worden in de trendy design en kleuren ontworpen waardoor u er altijd trendy en modieus bijloopt en nonchalance uitstraalt. Deze casual overhemden met hoge kwaliteit in combinatie met aparte of grappige prints zeggen iets over de Duitse degelijkheid, dat ons doet denken aan de Duitse automerken.
De overhemden met print zijn subtiel maar effectief in de aandacht ie de print krijgt. Mooie opvallende print met bloemen, een retro print met vogels of vlinders. Dan brengt Haupt een vintage overhemd met oude raceauto's en een retro overhemd met vintage auto's waar je alleen maar van kunt dromen. Haupt blijft zoeken en laat zich inspireren door de wereld om zich heen om te komen naar een print met een dessin waar de man zich in thuis voelt en de tijdsgeest heeft van de dag. Het zijn echte design overhemden die je kunt kwalificeren als bijzondere heren overhemden.
Haupt gebruikt alleen hoogwaardige stoffen van 100% katoen voor de overhemden en schenkt daarbij veel aandacht voor de afwerking zoals stiksels, naden, manchetten, knoopjes en pasvorm.
De bijzonder heren overhemden van Haupt heeft Menlook in zijn collectie omdat de overhemden geschikt zijn voor vele draag momenten. U kunt een Haupt overhemden dragen op een mooie of stoere jeans of een chino voor uw werk of vrije tijd, maar u kunt een Haupt overhemd ook goed combineren met een colbert of gekleed pak. De overhemden van Haupt is een echte must have voor elke man. Eigenlijk onmisbaar in de kledingkast van de man.

Bijzondere overhemden Haupt

Een foto collage in video van de bijzondere overhemden van Haupt