opc_loader

Wensenlijst

Bijzondere heren overhemden met print nu ook in Arnhem

Bijzondere heren overhemden met print nu ook in Arnhem

 

 

 

 

De bijzondere heren overhemden met print zijn sinds juni 2021 ook verkrijgbaar in het Modekwartier Arnhem. Op de Sonsbeeksingel 106 in Arnhem heeft Menlook een grote collectie overhemden met diverse aparte print hangen in de damesmode zaak van CLAU-D. 
Een feestelijke lancering zat er door covid19 niet in, maar Menlook maakte in het Modekwartier Arnhem met de grote overhemden met print geen onopvallende entree. 
 

 

 

Als je binnenstapt bij CLAU-D en Menlook komt in een oase van kleur terecht. De Handmade design dameskleding van Claudia Traumer en de overhemden met kleurrijke print van Menlook vullen elkaar goed aan. Even waren we bang dat er te grote contrasten zouden ontstaan, maar niets is minder waar en we krijgen direct positieve feedback op onze inrichting en producten.
Vincent Welten en Claudia Träumer geloven er echt in dat we zo een mooi winkelconcept kunnen neerzetten met ons aanbod in Arnhem.
Het hoofddoel is om relevant te blijven onder de doelgroep en dáár te zijn waar de klant is. Zowel in de fysieke winkel als online.

Mensen lopen door de stad, zoeken het terras op, een een ijsje en checken de winkels. Mensen winkelen gelukkig nog fysiek en doet dat graag. Voelen graag aan de stof en bekijken de kleuren of de print in daglicht. Met www.clau-d.nl en www.Menlook.nl weten wij de klanten te bereiken en te vinden. Online is een toegevoegde een waarde.

 

Welke bijzondere overhemden met print kunt u vinden in het modekwartier in Arnhem?


Het modekwartier zou het modekwartier niet zijn als er ook toeristen met  prachtige bijzondere heren overhemden naar huis gaan.
Het opvallende design of  print van deze overhemden maakt het allemaal zo bijzonder.
Komt u binnenkort in Arnhem of wilt u een dagje uit om te winkelen kom dan gerust naar de Menlook en CLAU-D op de Sonsbeeksingel 106 in Arnhem en laat u verassen met prachtige duurzame handmade design dameskleding en praten bijzondere print overhemden voor heren.

 

Selectie van bijzondere heren overhemden met print

We hebben een kleine selectie gemaakt van een vijftal bijzondere overhemden met print welke in Arnhem graag gedragen worden.
U kunt deze makkelijk online bestellen of als u ze eerst graag wilt zien, bent u van harte welkom in onze winkel.

 

 

 

Overhemd grijze vinyl print

Bijzonder Overhemd grijze vinyl print is vintage look geïnspireerd bijzonder heren overhemd met lp's, platen of singels als print. Een 100% katoenen grijs overhemd van zwarte vinyl platen met rode, blauwe, paarse, groene en gele etiketten voor de ware muziekliefhebbers. 

Voor de muziekliefhebbers en vooral van de vitale vinyl verzamelaars is dit een leuk en bijzonder overhemd om te laten zien wat hun passie is. Dit unieke en aparte shirt van Wolff Blitz past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een hip imago af en past goed bij een casual look, vooral met een grijze jeans of zwarte broek, colbert en witte sneakers.

 

 

 

 

 

Kleurrijk overhemd heren Floral Parrots

Het kleurrijke overhemd voor heren Floral Parrots  is een overhemd met prachtige print van kleurrijke bloemen in de kleurenrood, paars, roze, geel en uitbundige statige papegaaien op een polken donker blauw geweven zacht katoen. 

Het is een bijzondere kleurrijk overhemd met een casual uitstraling en flair. Een overhemd met vele kwaliteiten in kleur, print en materiaal. Het hoge kwaliteit van poplin geweven 100% luxe katoen voelt gegarandeerd zacht en de modern fit pasvorm zorgt voor een comfortabel draagplezier.

 

 

 

 

 

 

Neon Rozen print overhemd 

De Neon Rozen print overhemd voor heren laat weer eens zien hoe feestelijk een print overhemd kan zijn. Een aparte bloemen overhemd met neon gekleurde lijnen die mooie abstracte rozen vormen op een diepblauw/zwarte katoen.

De neon gekleurde lijnen van de rozen zijn niet oogverblindend, maar zijn wel oogstrelend. De rozen lenen zich bij uitstek voor zulke uitbarstingen van kleur. Het is een hernieuwde aandacht voor figuratieve tekenkunst van bloemen zoals Vincent van Gogh het gestalte gaf met olieverf.

Het Neon Rozen print shirt is niet alleen een feestelijk overhemd met lange mouwen en klassieke kraag. Door de fijne modern fit pasvorm van Wolff Blitz en het fijne poplin geweven katoen is het een shirt voor zowel een casual als imponerende zakelijke look.

 

 

 

 

 

 

 

Overhemd Gustav Klimt print

Bijzonder overhemd Gustav Klimt print is een bijzonder heren overhemd waarop de bijbelse vrouw Judith wordt afgebeeld in haar mooiste kleren. Op het print overhemd beeld Gustav Klimt Judith half naakt af met transparante stof in een bijzondere decoratieve achtergrond vol bladgoud.  Heren overhemd met print heeft vele bruin en geel tinten als kleur in de ornamenten van het patroon. De portretten van Judith aan de voor en achterkant van de print wordt als een collage in de print verwerkt.
Gustav Klimt (1862-1918) werd meest bekend met de decoratieve ornamenten met bladgoud in zijn schilderijen en de erotische symboliek van zijn vrouwenportretten. Een overhemd die je als een sieraad gaat dragen door de diverse ornamenten, waardoor je mede door de hoge kwaliteit van de print altijd in de spotlight staat.  Tip van Menlook, kies dit overhemd in de herfst, om een warm gevoel te krijgen van de goudkleurige, gele en bruine kleurschakeringen.

 

 

 

Bloemen overhemd Madeliefje

Een bijzonder overhemd is wel het bloemen overhemd met madeliefjes. Een overhemd van fijn geweven poplin katoen met geschilderde madeliefjes als print in de kleuren blauw en wit met een gele kern van meeldraadjes. Het bijzondere hieraan is dat aquareltechniek als digitale druk op het mooie katoen is geprint.
Het overhemd heeft een klassieke boord en mooie beige knoopjes. De modern-fit stijlvolle pasvorm gecombineerd met een bloemenprint dessin fleurt niet alleen op, je staat ook nog eens in de spotlights. Bloemen overhemd is goed te combineren met een modern pak, maar staat net zo goed op een jeans met een casual look.
Madeliefjes op dit bloemen overhemd geeft u eeuwige schoonheid en is het hele jaar mooi waardoor Menlook ook deze print met korte mouwen in zijn collectie bijzonderen print overhemden heeft. Deze bloemen blouse met korte mouw is een mooie aanvulling voor warme dagen in de lente en herfst maar bovenal om comfortabel te chillen in de zomer. Zowel het bloemen overhemd met madeliefje en de blouse met korte mouw staat mooi op een blauwe jeans en witte sneakers.

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen