opc_loader

Wensenlijst

Overhemden met schilderij print

overhemd met schilderijen print

Heren overhemd tuinen met de waterlelies van Claude Monet is toegevoegd aan de overhemden met schilderij print van Wolff Blitz. Het begint een museale verzameling of collectie kunstwerken te worden op zacht poplin geweven katoenen overhemden. Allemaal grootmeesters als print op een overhemd voor heren. De schilders Claude Monet, Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Hendrick Avercamp en Jeroen Bosch waarvan een of meerdere als print zijn gedrukt op een overhemd zouden door de hedendaagse digitale druktechnieken hun bijzondere oeuvre meer dan verdubbelen. Wordt Van Gogh, Monet en de andere grootmeesters een fashion house voor draagbare kunst? Menlook hoopt van wel, want iedereen weet wel iets te vertellen over deze beroemde schilders. Ook een mooie manier om anderen mensen kennis te laten nemen van deze bijzondere schilderijen en de verbinding met deze unieke collectie heren overhemden.

Van kunst naar heren overhemd

De overhemden zijn echte eye-catchers en de shirts met de impressionistische kleurrijke onderwerpen en verbeeldingen moet passen bij je stijl en outfit. Kunst kan uit allerlei verschillende vertrekpunten of inspiratie bronnen ontstaan, de fascinatie en kleur van het onderwerp kan wat teweeg brengen. De kleurrijke schilderijen van Vincent van Gogh en Claude Monet zijn schilderingen met dikke lagen verf waardoor de motieven uit het doek naar voren lijken te komen. De waterlelies van Claude Monet liggen letterlijk op het water door de gepassioneerde krachten van de verfstreken van een bevlogen schilder. De verf toetsen van van Gogh’s Amandelbloesem transformeren tot een overhemd, inspireert en geeft een diepe vorm van blijdschap en optimisme in een kleur die de aandacht grijpt. Overhemden voor een expressieve stijl en een oogstrelende look.
 

Heren overhemd tuinen van Monet

Heren overhemd de tuinen van Monet is geïnspireerd op een van de velen schilderijen van Claude Monet die hij in 25 jaar tijd schilderende in zijn atelier op zijn eigen stuk land dat hoorde bij zijn huis in het plaatsje Giverny even ten westen van Parijs. Daar had hij in zijn grote tuin een prachtige grote vijver. De impressionistische schilder maakte wel 250 schilderijen met waterlelies waarvan een daarvan door Wolff Blitz is gekozen als print op een overhemd voor heren. Het prachtige schilderij met waterlelies hing in het Kunstmuseum in Den Haag tijdens de tentoonstelling Monet, tuinden van verbeelding. Met de wereldberoemde waterlelies van Claude Monet. In de laatste jaren van zijn leven had Monet veel waterlelies en andere tuinschilderijen gemaakt en daar haalde de kunstwereld destijds de neus voor op. Bij zijn dood was het impressionisme, de stijl waartoe hij werd gerekend, uit de mode geraakt.


Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms is een overhemd met schilderij print.

Een mooie digitale print van het wereldberoemde schilderij amandelbloesem van Vincent Van Gogh op zacht poplin geweven katoen.
Amandelbloesem van Vincent van Gogh (1853 - 1890), Saint-Rémy-de-Provence in de maand februari 1890 is een olieverf schilderij van 73 x 92 centimeter. En hangt in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Vincent van Gogh heeft het schilderij amandelbloesem cadeau gedaan aan zijn broer Theo en zijn vrouw Jo omdat die net een kind hadden gekregen en vernoemd naar zijn naam, Vincent. 
Van Gogh schilderde graag bloemen, soms als onderdeel in een landschap net zoals de Amandelbloesem, maar ook zonnebloemen in een vaas.
Vincent van Goghs Amandelbloesem is een schilderij uit zijn late periode en hierbij laat van Gogh duidelijk merken en zien dat hij goed gekeken heeft naar de Japanse prentkunst.
Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms van Wolff Blitz is een overhemd met de beroemde tak amandelbloesem van Vincent van Gogh. Op het overhemd zijn de delicate penseelstreken van de knoppen van de bloem en opening van de bloesems zichtbaar door de fijne digitale print. Het kleurrijke overhemd draagt niet alleen comfortabel, maar door de modern fit pasvorm komen de bloemen op het overhemd veel beter tot zijn recht. Het outfit van het hippe bloemen overhemd is zowel stijlvol, als mannelijk stoer en je maakt net als van Gogh een statement.


Design overhemd Sterrennacht

Design overhemd ‘Sterrennacht’ van Wolff Blitz is een overhemd met schilderij print van Vincent van Goghs Sterrennacht welke hij schilderde in juni 1989 n Saint-Rémy-de-Provence toen hij gedurende een tijd is opgenomen in een ziekenhuis voor een psychiatrische behandeling. Het schilderij van 73 bij 92 centimeter hangt in het Museum of Modern Art in New York en is gemaakt in de tijd dat Vincent van Gogh gekweld, onvoorspelbaar en spontaan alles deed door de aanvallen van een geestesziekte.
Heren overhemd met de Sterrennacht print inspireert en is direct herkenbaar door de vrije woeste vloeiende golfachtige penseelstreken als beweging van de lucht op het katoen. Een overhemd met een mooie kleurencompositie van groen-blauwe luchten in schril contrast met met de verbleekte straling van de sterren. Met dit design overhemd zou van Gogh zich trots voelen en hebben gedeeld met zijn vriend Paul Gauguin. 


Heren overhemd Vermeer

Heren overhemd “Vermeer" bestaat uit een print van een aantal verschillende beroemde schilderijen van Johannes Vermeer. Geboren In Delft in 1632 en gestorven in 1675 was een beroemde schilder in de gouden eeuw.
Het Melkmeisje en Meisje met Parel staan centraal op het overhemd. Daarnaast zie je met wat terughoudende kleuren en fijnere schildertechnieken de Schrijvende vrouw met dienstbode en De Astronoom waar een wetenschapper aan het werk is en in bezit is van het Louvre in Parijs. Het design overhemd met allemaal olieverfschilderijen van Johannes Vermeer met tijdloze en mooie ingetogen momenten. Vermeer schilderde vooral alledaagse taferelen. Daarbij schilderde hij vooral jonge vrouwen, zoals het Melkmeisje en Meisje met de Parel met een weergaloze lichtval in het schilderij. Op het overhemd zie je de verbijsterende lichtgehalte in de schilderijen met een subtiel, maar doordrongen kleurgebruik. In zijn schilderijen kon Vermeer heel goed de lichtinval weergeven. Dit is onder meer goed te zien in zijn schilderij het Melkmeisje.  Met dit heren overhemd met schilderij print ben je een echte lopende museummuur, een galerij met beroemde stukken uit de gouden eeuw op een zacht poplin geweven katoen en een perfecte modern fit pasvorm. Een overhemd die je altijd kunt dragen en waar mensen van kunnen genieten, met als voordeel dat je niet alle musea hoeft af te reizen om deze topstukken te bezichtigen. De schilderijen van Johannes Vermeer hangen over heel de wereld.


Luxe overhemd met print ‘Rembrandt Nachtwacht’

Luxe overhemd met print van Rembrandt van Rijn De Nachtwacht is een meesterwerk van Rembrandt van Rijn (Leiden, 1606 - Amsterdam 1669).
Het luxe overhemd heeft een print van het wereld beroemde schilderij van Rembrandt in het Rijksmuseum in Amsterdam, De Nachtwacht. op de voorkant en achterkant van het overhemd.
De schutterscompagnie van de Amsterdams wijk tussen de Damrak en de Singel geportretteerd op een groot doek. Rembrandt liet het schilderij vrij donker waardoor hij met mooie lichteffecten de aandacht op bepaalde belangrijke mensen kon vestigen. Dat zie je ook op het geprinte donkere bruin-zwarte overhemd, Kapitein Frans Banninck Corq en Luitenant Willem van Ruytenburch lichten op in het doek  door de gebruikte lichtval technieken van Rembrandt.
Rembrandt wordt ook wel de tovenaar genoemd. In de Nachtwacht lijkt het net alsof er met echt licht geschenen wordt in plaats van dat het verf is. Dit licht kan van buiten komen, door een raam, of van een kaars. Hij doet dit door met hele lichte en dikke verf op het allerlaatste de plekken te schilderen waar er licht zou moeten schijnen.
Op het overhemd zijn deze lichtpunten en contrasen een echte Eye-catcher en maakt van dit stijlvolle heren overhemd een waar kunstwerk. Het is net als Rembrandt, een blouse voor heren in een opvallend dessin, eigenzinnig, casual en innovatief. Dit luxe overhemd is tijdloos, makkelijk te combineren, super stijlvol én comfortabel. Wat willen we nog meer?


Luxe overhemd winterlandschap Hendrick Avercamp

Luxe overhemd winterlandschap van Hendrick Avercamp is een overhemd met schilderij print op een mooi geweven katoen. Het overhemd met een modern fit pasvorm zit niet alleen heerlijk, het is ook heerlijk genieten als je naar het kunstwerk van Hendrick Avercamp kijkt op het heren overhemd.
Op het overhemd is een Winterlandschap met ijsvermaak te zien van de Nederlandse kunstschilder Hendrick Avercamp uit 1608. Het schilderij is geprint op  een mooi strak geweven ecru kleurig glad katoen. De kunstenaar heeft het olieverf schilderij geschilderd op een houten paneel van 77 x 131 centimeter. het hangt in het Rijksmuseum in Amsterdam. Het Winterlandschap op het overhemd is vertellend geschilderd, er staan tientallen gedetailleerde leuke indrukwekkende gespreide tafereeltjes op het overhemd geschilderd. De meeste figuren in het dorp zijn aan het sleeën of schaatsen. Ze glijden over het ijs, vallen, liggen en staan weer op. Een drukke alledaagse bezigheid in een winterlandschap. Het tafereel op het geprinte schilderij wordt geschilderd vanuit een hoog standpunt, hierdoor lijkt het overhemd een horizon te hebben. Dit overhemd met lange mouwen draagt heerlijk in de winter in combinatie met een openstaande vest of gilet.


Bijzonder heren overhemd Jhernimus Bosch 

Het bijzonder heren overhemd Jhernimus Bosch met een schilderij print van de Tuin der Lusten is een bezienswaardigheid aan zich. Het geprinte schilderij op het overhemd laat vele taferelen zien van de zondigheid van de mensheid. Het verhaal op het overhemd is een beeldtaal over een schijnparadijs waarin de mensheid zich durf te wanen, zonder het besef van gevaar en zonder weet van het goede of kwade van die tijd. Het schilderij is bijna niet te interpreteren en wij van Menlook laat het aan de kijker over daar een mooi verhaal van te maken met een eigen verbeeldingskracht.
Maar wie de verlokkingen van de wereld en van de zonde niet kon weerstaan, wachtte een gruwelijk lot in het hellevuur. Dat is een boodschap op bijna alle werken van Jeroen Bosch. Hij was een gelovig mens en leefde op de drempel van de middeleeuwen en de nieuwe tijd. 
Het bijzondere heren overhemd van Jeroen Bosch is een inspiratiebron om naar te kijken en de verborgen betekenissen en raadselachtige  van de Tuin der Lusten te ontdekken. Maak je klaar voor waanzinnige statement-styles, on-trend print en heel veel groen. Met dit overhemd til je elke outfit naar een hoger niveau en is te combineren met donkere of neutrale kleur jeans.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen