opc_loader

Overhemd met cassette print

Artikelnr: 1054

Overhemd met cassette print is net zo hip en populair als de muziekcassette zelf. Een overhemd met kleurrijke cassettebandjes als print op zacht geweven poplin katoen. Het cassette design op het shirt zijn met aquarelverf geschilderd in de kleuren rood, blauw en paars. 

Maat

89,00
Voorraad:
1 items
Levertijd
Binnen 1 of 3 werkdagen
Merk
Wolff Blitz
Materiaal
100% Katoen. (Fairtrade vervaardigd)
Patroon
Cassettebandjes print overhemd
Pasvorm
Regular Fit
Koop Veilig
30 dagen bedenktijd en eenvoudig retourneren
Beschrijving

Overhemd met cassettebandje print

Overhemd met casstte print van Wolff Blitz heeft kleurrijke cassette's als print op het polpin geweven wit katoen. De cassette print overhemd vol met cassettebandjes in geschilderede kleuren blauw, rood, paars en groen. Het cassette design bestaat uit een kleurrijke voorkant van het bandje en zichtbare zwarte bandjes. De details van dit overhemd met print print zitten in de licht blauwe knoopsgaten en blauw oranje kleurige knoopjes met licht blauw garen.
Het overhemd met lange mouwen unieke cassette design sluit met gladde knoopjes aan de voorkant. Dit kleurrijke overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een hip, maar ook een muzikaal imago af en past goed bij een trendy look, vooral met een blauwe jeans of zwarte broek.
Dit overhemd met cassette print is verkrijgbaar in maten S, M, L, XL, XXL, XXL+ in de pasvorm modern-fit en een klassieke kraag.

Extra informatie

Het cassettebandje is terug

Een muziekcassette, cassettebandje, compactcassette of simpelweg bandje is een magneetband die wordt gebruikt als geluidsdrager, in een speciaal daarvoor gemaakte vaste doos (cassette).

Eigenschappen cassettebandje

Dankzij de compactcassette konden goedkopere, makkelijker te bedienen en bovenal compactere audioapparaten worden gemaakt. Het inrijgen van de band in het afspeelapparaat - zoals bij zijn voorganger de spoelenband - verviel en zelfs halverwege de speeltijd kon de cassette uit het apparaat gehaald worden, iets dat bij banden op de spoel onherroepelijk tot schade aan de band leidt.

De oudste cassettes hadden slechts twee sporen, de A-kant en de B-kant, maar al vrij gauw verschenen er stereorecorders, dus met vier sporen. Deze recorders verschillen in enkele punten van de viersporige spoelenrecorder: de sporen voor links en rechts liggen naast elkaar, zodat mono en stereo volledig uitwisselbaar zijn, en het is niet mogelijk alleen het linker- of alleen het rechterkanaal af te spelen of op te nemen.

Nostalgie en tastbaarheid

De dagen dat mensen die-hard zaten te knutselen aan de perfecte mixtape is wel voorbij, maar streaming services zoals Spotify proberen eigenlijk met iedere playlist een perfecte digitale mixtape te maken. Hoe leuk is het om zoiets weer in het echt te hebben!

Maattabel

Wasvoorschriften

Binnenste buiten wassen met knoopjes dicht.
Maximaal op 30º, fijn programma.

Strijkvoorschrift:
Matig heet strijken (max. 150º) of twee puntjes.