opc_loader

Wensenlijst

Yellow Dot en lines

39,95
x
Zet op wensenlijst

Kleur t-shirt

  • Stormy Grey

Merk

  • Nº106

Oplage

  • Max. 25 shirts

Materiaal

  • Oeko-Tex® Katoen

Pasvorm

  • Regular Fit

Maat t-shirt

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

“Yellow Dot en Lines” -Leuk  Limited Edition T-shirt voor Heren

De “Yellow Dot en Lines”, een leuk t-shirt voor heren van het merk Nº106. Dit regular-fit t-shirt is gemaakt van stormy grijs biologisch OEKO-TEX katoen en heeft een opdruk van zwarte lijnen en een gele cirkel, geïnspireerd op “De Stijl”. Met een beperkte oplage van slechts 25 stuks, is dit stijlvolle t-shirt een must-have voor elke garderobe. Mis deze kans niet om een stukje exclusieve mode te bezitten!

Maattabel

En dit maakt het tot een echt leuk T-shirt voor heren

Het Leuke t-shirt ‘Yellow Dot en lines’ is niet zomaar een shirt, het is een kunstwerk, een statement, een uitdrukking van stijl en creativiteit.
Het t-shirt was gemaakt van stormgrijs biologisch OEKO-TEX katoen, wat zorgd voor een fijne en comfortabele pasvorm en een zacht gevoel op de huid. Het heeft een regular-fit pasvorm, waardoor het perfect was voor elke man die waarde hecht aan comfort en stijl.
Wat dit t-shirt echt bijzonder maakt, is de zwarte strakke geordende lijnen en de gele stip. Deze waren geïnspireerd op “De Stijl”, een Nederlandse kunstbeweging bekend om haar abstracte en minimalistische esthetiek. De zwarte lijnen vormden een intrigerend patroon op het T-shirt, terwijl de gele stip fungeerde als een helder middelpunt, een stralende zon te midden van een zee van stormgrijs.Dit Leuke t-shirt is niet alleen een kledingstuk, het is een Limited Edition kunstwerk, met slechts 25 stuks geproduceerd. Het dragen van dit  unieke shirt is als het dragen van een stukje kunstgeschiedenis, een eerbetoon aan de innovatieve geest van “De Stijl”.

Dus, voor iemand die op zoek is naar iets meer dan alleen een t-shirt, voor de man die zijn garderobe ziet als een uitdrukking van zijn persoonlijke stijl en creativiteit, is er het ‘Yellow Dot en lines’ t-shirt van Nº106. Een t-shirt dat meer is dan alleen een shirt, het is een verhaal, een ervaring, een statement. En dat maakt het een echt leuk T-shirt voor heren.

Alternatieve artikelen: