opc_loader

Wensenlijst

Zwarte design sweater

99,00
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Nº106

Oplage

  • Max. 10 shirts

Kleur

  • Zwart

Materiaal

  • Oeko-Tex® Katoen

Pasvorm

  • Regular Fit

Maat t-shirt

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Zwarte Design Sweater van No106 - Exclusief bij Menlook

Ervaar de exclusiviteit en creativiteit van onze No106 zwarte design sweater, nu beschikbaar bij Menlook. Met een gelimiteerde oplage van slechts 10 stuks, is deze sweater met de hand bewerkt met een geometrisch en uniek design. 

Zwarte sweater met design 

No106 zwarte design sweater met bewerkingen van een cirkel en twe vierkanten is nu exclusief verkrijgbaar bij Menlook. Deze sweater, beperkt tot een oplage van slechts 10 stuks, is een ware uiting van een persoonlijke stijl.
Elke sweater is zorgvuldig ontworpen met de hand bewerkt in het atelier van No106, wat resulteert in een uniek en opvallend en tijdloos design. De subtiele details en het hoogwaardige katoen zorgen voor een comfortabele pasvorm en een luxueuze uitstraling.
Deze zwarte sweater heeft een regular fit, wat zorgt voor een stoere en toch comfortabele pasvorm. Het is een perfecte aanvulling op elke garderobe en een statement van persoonlijke stijl.
Deze limited edition design sweater kan gecombineerd worden met verschillende outfits, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.
Mis deze kans niet om een van deze unieke sweaters te bezitten. 

Alternatieve artikelen: