opc_loader

Wensenlijst

Heren overhemden van BB Chum en Wolff Blitz

heren overhemd

De heren overhemden van BB Chum en Wolf Blitz zijn echte “musthaves” voor mannen die iets anders willen. Ook de collectie herenshirts van Haupt hebben speelse en aparte motieven. Zij zijn specialist in het ontwerpen en fabriceren van authentieke heren overhemden met print. Vooral overhemden met bloemen als print is een echte klassieker aan het worden. Je ziet de mooiste overhemden voorbij komen met een bloemenprint. De laatste jaren is een overhemd met print niet meer weg te denken als een kledingstuk in je stijlvolle garderobe. Een heren overhemd met print is namelijk erg trendy en het ideale kledingstuk voor een borrel, etentje of naar je werk. Toch vraagt het combineren van deze overhemden enige oplettendheid. Hoe draag je een overhemd met bloemen, vlinder, vogels, dots of een andere leuke print nu het mooist.Een overhemd met print is momenteel het moderne mannen shirt van het seizoen en samen met een goede combinatie kan verrassend voor de dag komen met je favoriete shirt.

 

Combineer met een andere print

Het kan soms erg stijlvol zijn om je heren overhemd met aparte print te combineren met een andere print. Heeft je overhemd en drukke print, kies dan voor een rustige niet zo’n opvallende print om mee te combineren. Zou je een colbert met ook een drukke, grote print kiezen, dan wordt je outfit veel te onrustig en niet fijn om naar te kijken.
Een heren overhemd met bijvoorbeeld een print met vlinder van BB Chum kan je heel goed combineren met een colbert met grote bloemen of kleine stippen (dots), maar zeker niet met een colbert met ruit of streep motief.

Contrast maakt het spannend

Bij het dragen van een heren overhemd met een drukke opvallende aparte print zoals een overhemd met vlinders en bloemen van Wolff Blitz. Kies dan voor een Chino in de kleur dit terug komt in je print. Trek eens een colbert aan in een leuke kleur welke terug komt in je bloemen en vlinder print. Laat dus de kleur van je print terug komen in de rest van je kleding en ga voor een sjieke stijl. Je loopt er dan stijlvol en soms een tikkeltje opvallend bij.
Maak je outfit compleet met een kleurrijke schoen van Menlook en je dag kan niet meer stuk.
Complimenten in deze combinatie met heren overhemden van BB Chum en Wolff Blitz blijven dan niet uit.

Casual en stoer

Je kunt je heren overhemd met een bloemen of andere aparte vrolijke print natuurlijk ook combineren met een jeans. Samen met de jeans maakt het je outfit in een keer stoer en casual. 
Door de aparte motieven en dessins op het shirt in combinatie met een doorgewassen jeans en gympen maakt het je outfit hip of retro, afhankelijk van de print.

Menlook

De print op heren overhemden zijn in de herfst en winter ook volop aanwezig in het modebeeld. 
Menlook biedt mannen een fraaie collectie overhemden met aparte en prachtige oftewel oogstrelende motieven. Van uitbundige all-over kleurrijke bloemen overhemd tot subtiele bloemetjes op een blauwe denim kleurig Haupt overhemd en alle opvallende prints die daar tussen vallen. Allemaal shirts om weer vrolijk van te worden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen