opc_loader

Wensenlijst

Menlook

Menlook

Menlook

MenLook is een nieuw nederlands bedrijf met een kleurrijke look op de man. Menlook staat voor kleur, uniek, eigenheid, karakter en net dat tikkeltije anders...........

Op mijn website Men Look staat het overhemd voor de man centraal.

Niet zomaar een overhemd, maar exclusieve kleurrijke overhemden met waardevolle print patronen. waarmee je vol vertrouwen voor de dag kunt komen en er altijd origineel uitziet.

Ik draag deze kleurrijke overhemden al enige jaren met trots en krijg daar veel complimenten over.
Soms zijn de overhemden retro, met zonnige cirkels in contrast met strakke lijnen, dan weer met expressieve kleuren en dierenvormen of een pop-art motief vol met kleurrijke brilletjes.
Deze overhemden hebben mij geïnspireerd om deze webwinkel te openen. Zoals een designer componeert met vormen en kleur, zo wil ik met MenLook,  looks gaan creëren rondom het overhemd. Menlook deinst niet terug voor een felle kleur met een uitgesproken print of een uniek silhouet.
Door het toevoegen van stoere eigentijdse heren armbanden van verschillende mooie materialen en vormen, leg je al direct sterke accenten. Lederwaar, zoals exclusieve kleurrijke herenschoenen en kleurrijke riemen met print en kleur spelen daarbij een grote rol.
MenLook is en blijft in ontwikkeling en blijft zoeken naar nieuwe creaties voor de man om in verschillende werelden te kunnen lopen. Je kunt de kleding en accessoires uit deze werelden mixen door te kiezen uit tegengestelde stijlen. Een leren jack samen met een pantalon of een spontane jeans met kleurrijke puntschoenen en bijpassende riem, soms met print. Je kunt kiezen uit allerlei accessoires op basis van de algehele look en finishend touch.

Als andere designers mooie producten maken voor mannen welke passen binnen de visie van MenLook dan sta ik open voor een gesprek.

support@menlook.nl
 

Met vriendelijke groet,

Vincent Welten

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen