opc_loader

Wensenlijst

Sock my Feet

Filters
Merk
Maat
Kleur
Dessin
Materiaal
Resultaat:1
Resultaat:1

Sock My Feet, sokken voor mannen

Sock My Feet voor mannen is een opvallende sok met print. Het zijn uitdagende en opvallende prints en daardoor zijn de sokken heel uitgesproken. Je loopt letterlijk in de spotlights met deze unieke sokken. Saai kun je deze opvallende sokken niet noemen. Het zijn uitdagende en opvallende prints en daardoor heel uitgesproken. Met deze unieke sokken onder je outfit samen met de overhemden met print  uit de collectie van Menlook maak je een statement onder je outfit en laat je zien wie je werkelijk bent en waar je voor staat. Draag je geen overhemden uit de collectie van Menlook, dan creëer je een leuk accent met deze sokken als je wat formeler gekleed bent. Complimenten blijven dan niet uit. 
De sokken van Feet My Sock zijn geweven zonder een naad bij de tenen van een zacht Egyptisch katoen. Door toevoegingen aan het katoen heeft de sok een fijne pasvorm en sluit naadloos en warm om de voet. De fotoprinten op de sok zijn van een hoogwaardige kwaliteit dat deze niet vervaagt en met een eindeloze variatie. 
Zijn deze bijzondere sokken op jouw lijf geschreven, dan loop met Sock My Feet letterlijk in de spotlights.
Heb je de opvallende leuke sokken één keer gedragen, dan wil je nooit meer wat anders.
Sock my Feet is een leuk cadeau om te geven voor de man, met het stijlvolle doosje is je cadeau helemaal compleet.

Sock My Feet, sokken voor mannen die echt iets anders willen!

De sokken van Sock My Feet zijn sokken waarmee jij je outfit helemaal kunt afstylen. Je laat zien dat je gaat voor de details in je outfit en kiest voor toffe sokken om een statement te maken. Streetwear met een verhaal als je Feet My Socks matcht met overhemden met print van Wolff Blitz of kleurrijke overhemden van Bb chum, zeker als je daar de pijpen van je jeans oprolt.
De sokken van het merk Sock My Feet maakt kwalitatief hoogwaardige sokken voor mannen om je voet niet alleen te beschermen tegen je schoen, maar om je voet en enkels ook te betrekken bij verschillende outfits. Sokken zoals je kunt zien met een dosis humor in de prints en een gewaagde knipoog om te prikkelen. Het zijn sokken met unieke prints die door diepdruk technologie op een hoogwaardig katoen zijn geprint.
Gelukkig hebben de klanten van Menlook een berg met lef, maar ook veel humor om deze rebelse sokken te dragen. De sokken mogen gewoon gezien worden net als de print overhemden. Je hoeft de Sock My Feet sokken niet te verstoppen onder je broek net als bij al die saaie effen of ruitjes en streepjes sokken. 
Super leuk om deze prikkelende sokken zelf te dragen maar ook om cadeau te geven!