opc_loader

luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht

Artikelnr: 1043

Luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht is een heren overhemd van Wolff Blitz met daarop het beroemdste schilderij van de wereld de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn geprint. Het luxe overhemd met print is afgewerkt met knopen die gemaakt zijn van kokosnootschil je draagt het heren overhemd het beste uit de broek. Zo komt de Nachtwacht het meest tot zijn recht.

Maat

89,00
Voorraad:
2 items
Levertijd
Binnen 1 of 3 werkdagen
Merk
Wolff Blitz
Materiaal
100% Katoen. (Fairtrade vervaardigd)
Patroon
Schilderij print
Pasvorm
Regular Fit
Koop Veilig
30 dagen bedenktijd en eenvoudig retourneren
Beschrijving

Luxe overhemden

De luxe overhemden met print Rembrandt Nachtwacht voor heren in onze webshop zijn van de hoogste kwaliteit zacht 100% katoen voor een hoogwaardige uitstraling en draagcomfort. Dit merk je door de modern fit getailleerde afwerking met exclusief gemaakte knopen van kokosschil. Deze knopen sluiten het schilderij. Het is een unieke Wolff Blitz shirt in de warme donkere bruine kleuren  van Rembrandt met witte accenten. Deze luxe overhemden met print is wel de mooiste en meest exclusieve shirt voor een casual of trendy feestje. Naast het luxe dessin is het overhemd afgewerkt met lange mouwen, enkele manchetten en een mooie klassieke boord.

Extra informatie

Schilderij de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn.

Het is een schuttersstuk van de Hollandse grootmeester dat in 1642 klaar kwam. Het print op het overhemd toont de schutterscompagnie van een Amsterdamse wijk. De schutters met diverse wapens afgebeeld en de commandant op het overhemd staat centraal bij de knoopsluiting geportretteerd in deftig zwart met rode sjerp.
Het schilderij de Nachtwacht van Rembrandts van Rijn was een bijdrage aan een project van zeven werken, zes schuttersstukken en een portret van de doelheren van de kloveniersschutters. Op afstand bekeken mag het doek de indruk van eenheid wekken, toch vertoont de verfbehandeling in de uitgelichte gezichten aanzienlijke variatie. U kunt een mooie en duidelijke beschrijving van de afbeelding op het shirt van het luxe overhemd met print "Rembrandt de Nachtwacht vinden op Wikipedia.

Als je met het luxe overhemd met print van de Nachtwacht ergens naar toe gaat is het altijd fijn om, om over meer achtergrondinformatie te beschikken. Het Rijksmuseum Amsterdam heeft 10 dingen opgeschreven die de meeste mensen niet weten over de Nachtwacht. Zoals bijvoorbeeld de oorspronkelijke naam of de grootte van het schilderij. Lees het artikel door en mensen bewonderen uw kennis over de Nachtwacht.

De restauratie van de Nachtwacht

Uw luxe overhemd met een mooie print van Rembrandt Nachtwacht zal geen restauratie hoeven te ondergaan als de Nahtwacht in het rijksmuseum in Amsterdam.
Dit is heel mooi live te volgen en op de video is een klein deel daarvan te zien.

Maattabel

Wasvoorschriften


Binnenste buiten wassen met knoopjes dicht.
Maximaal op 30º, fijn programma.

Strijkvoorschrift:
Matig heet strijken (max. 150º) of twee puntjes.