opc_loader

Wensenlijst

T-shirt 'Hand'

59,95
x
Zet op wensenlijst

Kleur t-shirt

  • Zwart

Merk

  • Nº106

Oplage

  • Max. 25 shirts

Materiaal

  • Oeko-Tex® Katoen

Pasvorm

  • Regular Fit

Maat t-shirt

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Een getekende hand op een zwart heren T-shirt

Het zwarte heren t-shirt met ‘Hand’ van Nº106 is een opvallend ontwerp van een getekende hand met gekleurde nagels.  De hand is versierd met mooie lijnen, draad en nagellak. Dit T-shirt is een kunstwerk dat je kunt dragen. Handgemaakt in het Modekwartier Arnhem.

Maattabel

Dit is geen massaproductie, dit is een kunstwerk

Stel je voor, een zwart shirt op je lichaam dat tot leven komt met de kracht van een enkele hand. Dit is geen gewoon t-shirt, dit is ‘Hand’, een uniek stuk uit de collectie van Menlook.
Het shirt is zwart, een kleur die kracht en mysterie uitstraalt. Maar het is de hand die het verhaal vertelt. Getekend in witte lijnen, vormt de hand een opvallend contrast tegen de donkere achtergrond. De lijnen zijn grillig en vlot, alsof ze in één vloeiende beweging zijn getrokken. Ze zijn prachtig in hun eenvoud, maar samen vormen ze een complex en intrigerend beeld.
Wat dit shirt echt bijzonder maakt, is de opgestikte draad, het voegt textuur en diepte toe aan het ontwerp, waardoor de hand bijna verbonden lijkt. En dan zijn er de nagels, geverfd in een levendig geel dat een speels contrast biedt met het zwart en wit van de rest van het shirt.
Dit is geen massaproductie, oplage van 25 stuks, dit is een kunstwerk. Elk shirt is handgemaakt door Nº106 in het Modekwartier Arnhem, waardoor elk stuk uniek is. Als je dit shirt draagt, draag je niet alleen een kledingstuk, je draagt een verhaal, een statement, een kunstwerk.
Dus waar wacht je nog op? Voeg ‘Hand’ toe aan je garderobe en laat de wereld zien dat mode meer is dan alleen kleding - het is een vorm van expressie, een kunstvorm, een manier om jezelf te laten zien. Dit is niet zomaar een shirt, dit is ‘Hand’.

Bestellen grafisch t-shirt limited 25 stuks

Als u graag een grafisch t-shirt wil bestellen met verf bewerking, dan krijgt u een exclusief t shirt welke bewerkt is in het atelier van Nº106 in Arnhem. 
Wij proberen altijd door het toevoegen van details in kleur en/of lijn het shirt uniek te maken. 
Ook worden er nooit meer dan 25 shirts met hetzelfde thema gemaakt! Hoe bijzonder is dit!
Bestel uw maat als 'Op bestelling' en wij gaan voor u aan de slag.
Levertijd maximaal 1 week.

We kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan en een prachtig gepersonaliseerd t-shirt te creëren.

Alternatieve artikelen: