opc_loader

Wensenlijst

Groene sweater Cirkels

99,00
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Nº106

Oplage

  • Max. 10 shirts

Kleur

  • Groen

Materiaal

  • Oeko-Tex® Katoen

Pasvorm

  • Regular Fit

Maat t-shirt

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  2  items

No106 Groene Sweater met Cirkels - Uniek Ontwerp bij Menlook

Ontdek de unieke No106 groene sweater met drie handbewerkte cirkels, nu ook verkrijgbaar bij Menlook. Deze limited edition sweater, met een oplage van slechts 10 stuks, is een uniek stuk draagbare kunst uit Arnhem. Mis deze kans niet om een van deze design sweaters te bezitten. Bestel nu!

No106 groene design sweater met cirkels

Ervaar de unieke stijl en vakmanschap van onze No106 groene design sweater met cirkels. Deze sweater, beperkt tot een oplage van slechts 10 stuks, is een ware uiting van individualiteit en stijl.
Elke sweater is zorgvuldig ontworpen met drie handbewerkte cirkels, wat resulteert in een uniek en opvallend design. De subtiele details en het hoogwaardige katoen zorgen voor een comfortabele regular pasvorm en stoere uitstraling.
Deze limited edition design sweater is niet zomaar een kledingstuk, maar een kunstwerk op zich. Het is een perfecte aanvulling op elke garderobe en een statement van persoonlijke stijl. Mis deze kans niet om een van deze groene sweaters te bezitten. Bestel nu en ervaar het verschil zelf.

Alternatieve artikelen: