opc_loader

Wensenlijst

T-shirt No106

Unieke t-shirts van No106

Een Nº106 t-shirt is een uniek kunstwerk op zichzelf. Elk t-shirt is met de hand gemaakt in het Modekwartier Arnhem. Geen enkel designer t-shirt van Nº106 is hetzelfde, waardoor je echt een one of a kind kledingstuk in handen hebt. De t-shirts met  een all-over print hebben een limited oplage van 10 stuks.

Filters
Kleur t-shirt
Maat t-shirt
Merk
Oplage
Kleur
Dessin
Materiaal
Pasvorm
Resultaat:1
Resultaat:1

T-shirts met unieke prints

Ben je op zoek naar een t-shirt dat je laat opvallen in de menigte? Dan zijn deze t-shirts van het merk Nº106 met unieke prints iets voor jou. Deze t-shirts zijn ontworpen door creatieve designers en vakmensen, die hun visie en stijl hebben vertaald naar kleurrijke en opvallende prints. De t-shirts zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van OEKO-gecertificeerd katoen, dat duurzaam en milieuvriendelijk is. Voor de designer en grafische t-shirts is zelfs Earth Positive katoen gebruikt, dat CO2-neutraal is geproduceerd. De t-shirts zijn ook met zorg en vakmanschap gemaakt in het Modekwartier Arnhem, waar de designers en kunstenaars hun atelier op de Sonsbeeksingel hebben. Elke print is een Limited Edition, dus je hebt een exclusief t-shirt in handen. De t-shirts met print hebben een oplage van 10 stuks, en de grafische t-shirts worden maar maximaal 25 stuks van geproduceerd. De designer t-shirts zijn one of a kind, en je zult niet snel iemand anders tegenkomen met hetzelfde t-shirt. Met deze t-shirts met unieke prints kun je je persoonlijkheid en smaak laten zien. 

Designer t-shirts met verf en applicatie

Een designer t-shirt van Nº106 is een shirt dat je laat opvallen in de menigte? Deze t-shirts met geverfde katoenen en gedrukte patronen verwerkt in het t-shirt zijn uniek en exclusief. Deze t-shirts zijn handmade in Arnhem, in het Modekwartier. Elk designer t shirt voor heren is uniek en exclusief, gemaakt van kleurrijke verf die bewerkt en gedrukt is op het t-shirt. De shirt hebben één thema, maar elke shirt is wel anders, met verschillende bewerkingen en details Nº106 speelt bij het vervaardigen van een designer t-shirt met kleur, vormen en stoffen. Zo heb je een t-shirt dat niemand anders heeft, een one of a kind. Deze t-shirts zijn bijzonder en origineel, gemaakt van zacht  biologisch OEKO-katoen dat comfortabel zit. Je kunt ze dragen met een jeans of een rok, voor een stijlvolle en vlotte look. Met deze t-shirts met geverfde stoffen, lapjes en gedrukte lijnen en andere technieken voor verfraaiing kun je je eigen smaak en persoonlijkheid laten zien. Bestel nu jouw favoriete t-shirt en geniet van een designer t-shirt dat je nergens anders vindt. 

T-shirts met kleurrijke prints

Ben je op zoek naar een t-shirt dat je laat stralen? Dan zijn deze t-shirts van het merk Nº106 met kleurrijke prints iets voor jou. Deze t-shirts zijn handmade in Arnhem, door gepassioneerde makers die hun liefde voor kunst en mode combineren. Elke print is uniek en geïnspireerd door de bohemian look, met vrolijke kleuren en patronen. De t-shirts zijn casual en comfortabel, gemaakt van zacht katoen dat lekker zit. Je kunt ze dragen onder een gilet, voor een speelse en trendy uitstraling. Of je kunt ze combineren met een jeans of een chino, voor een relaxte en vlotte look. Met deze t-shirts met kleurrijke prints kun je je eigen stijl laten zien. Bestel nu jouw favoriete print en geniet van een t-shirt van Nº106 dat je nergens anders vindt.