opc_loader

Wensenlijst

Draag altijd een grootmeester bij je met deze geweldige kunst-overhemden

kunst overhemden

Dat we hier op Menlook.nl overhemden niet simpelweg als eenvoudige kledingstukken zien, dat moge duidelijk zijn. Nee, wij zien véél meer in een overhemd! Een kleurrijk overhemd of een bijzonder overhemd is namelijk een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het is een manier om te laten zien hoe creatief, vrolijk, speels of impulsief je bent. Nu verkopen we in onze overhemden webshop enorm veel verschillende soorten overhemden: van simpele abstracte vormen tot de meest opvallende zomershirts met dierenprint. Voor liefhebbers van kunst hebben we echter óók een aantal mooie exemplaren in ons assortiment: overhemden die ervoor zorgen dat je altijd het werk van een grootmeester bij je draagt. En dat zijn precies de overhemden waar we vandaag naar gaan kijken!

Wolff Blitz overhemd 'Vermeer'

Een opvallend print overhemd is een absolute must voor mannen bij wie het soms nét even meer mag zijn. Voor wie een lichtblauw overhemd met streepjes het gewoon niet meer doet. Een overhemd dat gegarandeert opvalt, is deze Wolff Blitz genaamd 'Vermeer', natuurlijk een verwijzing naar de Nederlandse schilder Johannes Vermeer. Het Johannes Vermeer overhemd heeft een print van een aantal mooie schilderijen van de grootmeester.

Johannes Vermeer schilderde vooral mensen in het dagelijks leven. Hierbij schilderde hij deze mensen in detail en gebruikte hij rijke kleuren. Omdat de achtergronden van zijn kunstwerken altijd redelijk 'eenvoudig' waren, werd er een prachtig contrast tot stand gebracht. Op dit kunstwerk overhemd van Johannes Vermeer zijn verschillende van zijn werken te zien, waaronder Het Melkmeisje (1658-1661), De Astronoom (c.a. 1668) en natuurlijk zijn meest beroemde werk Meisje met de parel (1665 - 1667).

De kunstwerken van Johannes Vermeer zijn op geweldige manier verwerkt op deze bijzondere Wolff Blitz print overhemden. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat het overhemd bij de meeste mannen geweldig om het lichaam zal vallen. Het unieke overhemd is goed te dragen boven jeans of zwarte broek, maar staat ook geweldig met een zwart of licht jasje. Vind je ook dat het tijd wordt om op te vallen? Dan zit je met Vermeer helemaal goed!

Wolff Blitz overhemd 'Sterrennacht'

Weinig Nederlandse schilders werden ooit zo beroemd als Vincent van Gogh. Zijn invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. In Nederland kunnen we in het Van Gogh-museum genieten van zijn werk, maar met dit Wolff Blitz overhemd draag je één van zijn werken gewoon altijd bij je!

De in het Brabantse Zunder-geboren schilder was tijdens zijn leven nog helemaal niet zo beroemd: pas na zijn zelfmoord werd hij zo populair. Vandaag de dag bezoeken jaarlijks ruim anderhalf miljoen mensen het Van Gogh Museum in Amsterdam, waarvan tussen de tachtig en negentig procent van de bezoekers uit het buitenland komen. Van Gogh staat bekend om zijn kleurrijke, krachtige en eigenzinnige kunstwerken. Eén van de meest opvallende kunstwerken die perfect in dit rijtje kenmerken past, is natuurlijk De sterrennacht. Tijdens zijn 'meest creatieve episode' tussen 1888 en 1889 schilderde Van Gogh diverse stukken geschilderd die op De sterrennacht lijken. Hij noemde deze periode zelf zijn Studie van de sterrenhemel.

Op dit Wolff Blitz overhemd van De sterrennacht is niet het complete kunstwerk te zien, maar is de focus gelegd op de prachtige dieppblauwe sterrenhemel zoals Van Gogh hem schilderde in zijn beroemde kunstwerken. Denk hierbij dus aan het prachtige nachttafereel met gele sterren, maar dan zonder de stad met heuvels zoals deze op het schilderij te zien zijn. Met dit bijzondere overhemd val je absoluut op, en het is vooral een prachtig exemplaar om te dragen boven lichtblauwe jeans. Het hoge kwaliteit katoen van dit kleurrijke overhemd voelt net zo zacht aan op de huid als de blauwe Franse luchten in de Provence!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen