opc_loader

Heb jij het even gehad met de overhemden waarvan er dertien in een dozijn gaan? Dan zit je hier op Menlook.nl helemaal goed. Er zijn namelijk zat overhemden die opvallen door hun originele kleuren, gedetailleerde dessins en artistieke prints. En hiervoor hoef je echt geen hippe vogel te zijn die alle feestjes afstruint!

Iedere man kan wel een bijzonder overhemd gebruiken voor een avondje uit, voor bij een pak of gewoon voor op een vrije dag. Van een mooi overhemd met een print word je namelijk vanzelf vrolijk. Wie op zoek is naar een merk met exclusieve kleurrijke overhemden kan een kijkje nemen bij onze BB Chum overhemden, maar ook de toppers van Wolff Blitz of Haupt zijn geweldig. De katoenen print overhemden hebben een dessin dat is geïnspireerd op thema’s als muziek, kunst, nostalgische prints, planten en dieren. Jouw favoriete thema zit er zeker bij!

Een gedurfde look met BB Chum

De kans dat je op je werk of op een party iemand anders met hetzelfde BB Chum overhemd tegenkomt is klein, want dit merk heeft voor elke print een gelimiteerde oplage van slechts 149 stuks. Heel bijzonder zijn de overhemden met een grafische print, die ware kunstwerken zijn en zo van de afdeling moderne kunst lijken te komen. Als je begaan bent met het milieu is een overhemd met een stijlvolle botanische print van groene bladeren een goed idee. Natuurliefhebbers vinden trouwens altijd leuke thema’s bij dit merk. 

Wie van vogels houdt, kan bijvoorbeeld zijn hart ophalen bij de bijzondere vogelprints, zoals de opdruk van papegaaien in exotische kleuren. Een echt piratenoverhemd in Caraïbische stijl voor de zeerover met flair! Maar het overhemden merk heeft véél meer thema’s: van bloemen tot auto’s en van kunst tot retro. Het Nederlandse merk BB Chum ontwerpt sinds 2013 unieke shirts en werkt uitsluitend samen met gerenommeerde bedrijven die net als zijzelf voor een hoge kwaliteit staan. Dat zie je meteen aan de producten af, die overigens redelijk geprijsd zijn. Is een goede prijs-kwaliteitverhouding én een uniek design iets wat je aanspreekt, dan zit je goed met dit merk!

Originele overhemden voor de zelfbewuste man

Dankzij hun verzorgde uitstraling kan je de overhemden van BB Chum het hele jaar door dragen. Draag een print van sneakers op je fijnste jeans of een trendy overhemd met een geometrisch patroon op je nette broek. Een kleurrijk overhemd met een panterprint geeft je niet bepaald een schutkleur, maar is natuurlijk ideaal voor een spannend afspraakje. Wedden dat jouw date zich laat verleiden door je fascinerende outfit? Loopt je afspraak op niets uit, dan bewaar je je overhemd gewoon tot je de volgende keer weer op jacht gaat!

Neem snel eens een kijkje in onze bijzondere collectie print overhemden. Zoek je nog bijpassende sokken? Onze Happy Socks gaan momenteel vrijwel allemaal met 30% korting de deur uit! 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen