opc_loader

Wensenlijst

Gekleurd overhemd en je persoonlijkheid

kleur emotie menlook

Gekleurd overhemd en je persoonlijkheid
Wat zegt kleur van je ziel

Gekleurd overhemd

Een gekleurd overhemd zegt heel veel over je persoonlijkheid. Iedereen heeft wel één of meerdere favoriete kleuren en dit is heel herkenbaar als je bij iemand thuis komt, meubels, muren, bekleding etc.. Kijk je ook nog in de kledingkast en zie je gekleurde overhemden hangen, dan is het al helemaal duidelijk, dat bij een elk gekleurd overhemd een persoonlijke dagin een bepaalde stemming kan worden. Wist je ook,  dat het vaak dragen van een bepaalde kleur iets kan vertellen over je persoonlijkheid?
Wat welke kleur betekent, probeer ik uit te leggen. Ook wikipedia legt uit wat kleur betekent en wie zich met kleur bezig houde, zoals,  kleur in de natuur, persoonlijkheid, smaak, nabootsen, contrasten, kleurencirkel.  https://nl.wikipedia.org/wiki/Kleur

Rood

Rood staat zoals de meeste van ons weten voor liefde en passie. Je besteedt veel aandacht aan je uiterlijk en je kleurt mooi rood als iemand met je flirt. Maar rood staat ook voor opvallen en agressiviteit. Je houdt ervan om in het middelpunt en dan geniet je met volle teugen van de aandacjht die je krijgt. Een discussie fga je niet uit de weg, je bent niet op je mondje gevallen. 
Rood is de meest krachtige kleur die er bestaat. Het  wordt ons oog en brein snel waargenomen en heeft daardoor een alarmerende werking. En wat ook fijn is om te weten, dat rood eetlust opwekt
De rode heren schoenen van menlook geven niet alleen de warmte maar laat ook zijn pittigheid zien. Dat komt door de combinatie heren puntschoen en de kleur rood met zwart.

 • Rood met groen is boerenfatsoen: bij slechte smaak op gebied van kledij.
 • Als een rode kat zijn: alles willen.         
 

Blauw

Tja daar sta je dan in het blauw...Menlook heeft regelmatig blauwe print overhemden in zijn collectie, en niet voor niks!! Want blauw staat voor intelligentie, je bent een leider. Blauw zorgt ook voor een betrouwbare uitstraling. Mensen nemen je sneller in vertrouwen en praten daardoor gemakkelijker met jou. Blauw is ook een rustgevende kleur en stilt de honger. Dit heren overhemden in blauw van Menlook met een mooie print van zeilbootjes maakt van jou een echte betrouwbare kapitein. 
Spilled is een gekleurd overhemd met blauwe krachtige dotten. Op intelligente wijze zijn deze dotten op het ovehemd geplaatst, de designer heeft zich goed uit kunnen leven.

 • Een blauwtje lopen: niet slagen bij een liefdesaanzoek.
 • Een blauwe maandag: een korte tijd in het verleden.Groen

Zo groen als gras, de kleur groen is niet alleen fris, maar is ook een vernieuwende en positiefe kleur.  Je probeert graag van alles uit en staat open voor, nou ja, bijna voor alles. 
Als je vaak naar de kleur groen neigt, ben je echt een creatieveling. Met de kleur groen straal je een bepaalde rust uit. Door deze rustige uitstraling trek je mensen aan.
De frisse kleur groen geeft die rust omdat het connectie maakt met de natuur. De groene heren overhemden van menlook, vallen op door de spannende groen tint. Het is een groene kleur die
moeilijk in de kleuren cirkel van Itten is te plaatsen. Door de print op het groen gekleurde overhemd gaat schitteren en bewegen, de print met olifanten komt als een kolonne in beweging.

 • Zich groen en geel ergeren: zeer geïrriteerd zijn.
 • Het wordt me groen en geel voor de ogen: ik word er duizelig van.
 • Nog groen achter de oren zijn: nog heel jong en onervaren zijn.
 • Groen zien: jaloers zijn.

   

Geel

Elke kleur geel is anders, de ene tint is de andere niet. Denk maar aan het grote verschil tussen felgeel, dat tegen fluor aanloopt, dan heb ook nog okergeel, een heel natuurlijke kleur. Ondanks dat de tinten geel zijn, zullen ze och een heel ander gevoel bij de mens oproepen. Je  kan zeggen dat geel de geest stimuleert. Dat mensen van wie de lievelingskleur geel is, analytisch zijn ingesteld. Vaak  houden zij van vooruitgang, reizen en afwisseling. Geel in het interieur kan zorgen voor frisheid, rust en veel warmte. Dan dien je wel de juiste kleur te kiezen. Een gele kleur met een zware kleur okergeel kan stoffig overkomen. Okergeel is een kleur die terug is uit de jaren zeventig. Niet in combinatie met bruin, oranje en groen, maar met zijde/mat zwart, wit en natuurlijke houttinten. Menlook heeft soms licht gele overhemden in zijn collectie. Het geel gekleurde overhemd is dan heel licht oker tot bijna ecru.

 • Geel van nijd zien: er zeer kwaad uitzien.
 • Zich groen en geel ergeren: zeer geïrriteerd zijn.

Paars

Is paars jou kleur? Dan ben je spiritueel. Je staat open voor nieuwe dingen en probeert ze graag uit. Daarnaast ben je creatief en voor allerlei orginele ideeënen weet je voor alles een oplossing te bedenken.
De persoonlijkheid van mensen die van paars houden zijn vaak introvert en melancholisch. In huiselijke krimngen kan paars van toegevoegde waarde zijn in bijvoorbeeld ateliers en werkkamers. Heb je een speciale ruimte waar mediteert of yoga-oefeningen doet,
Dan adviseeren wij paars toe te voegen aan het kleurenschema. Menlook heeft niet zo vaak paars in zijn collectie heren overhemden. De heren schoenen daarin tegen  heeft een mooie paarse heren schoen met crodile print. De purple-Brown crocodile print heren schoen.


    

Wit

Wit is officieel geen kleur, toch noemen velen van ond het een kleur. Wit vormt de basis van vele interieurs, wit is ook een ideaale kleur om mee te combineren. Ben je helemaal weg van wit,  dan ben je waarschijnlijk een opgeruimd en perfectionistisch persoon. Daartegenover staat dat je besluiteloos en verlegen kan zijn. Misschien ben je bang om keuzes te maken.
Door wit in het interieur toe te passen creëer je rust en ruimte. Een overschot aan wit kan voor een klinisch effect zorgen.
De mooie heren schoenen Zebra heeft een subtiele lijn bewerking. De puntschoen met print is een van de best lopende heren schoen van Menlook. 

 • Er is witte rook: de uitslag is bekend.
 • De prins op het witte paard: de man van je dromen.


      

Kleur en gezegden en uitdukkingen

Menlook gebruikt best vaak gezegden of uitdrukkingen bij het maken van de teksten voor de kleurrijke producten.
Soms is een foto niet voldoende en vraagt het in de beschrijving een andere uitleg in de vorm van gezegden of een leuke pakkende uitdrukking over het product wat de mensen kan raken.
 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen