opc_loader

Wensenlijst

Vaderdag verrassing: Retro overhemden en T-shirts met print van Menlook

Vaderdag verrassing: Retro overhemden en T-shirts met print van Menlook

Vaderdag staat voor de deur, de perfecte gelegenheid om je vader te verrassen met een uniek cadeau dat zijn stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Bij Menlook hebben we een uitgebreide collectie retro overhemden en T-shirts met print die gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht zullen toveren. Ontdek onze selectie van Chenaski retro overhemden en unieke No106 heren T-shirts en geef je vader een stukje vintage flair voor zijn kledingkast. 

Chenaski Dotsgrid: Retro overhemd met een vleugje nostalgie

Laat je vader herinneringen ophalen aan de swingende jaren 70 met het Chenaski Dotsgrid retro overhemd. Dit opvallende overhemd is voorzien van een gedurfde print van bruin-oranje en gele bloem dots in de echte retro kleuren van de seventies, perfect om zijn retro stijl naar een hoger niveau te tillen. Met zijn echte jaren 70 stijl puntige kraag en borstzakje is dit overhemd een tijdloze klassieker die elke vader zal waarderen. Of je vader nu een rock-'n-roll liefhebber is of gewoon dol is op vintage mode, dit overhemd zal gegarandeerd indruk maken. Het is alsof je een stukje nostalgie uit de disco-tijd in handen hebt.

Chenaski retro overhemd Moloko: Een stukje Retro fashion voor unieke vaders

Het Chenaski Moloko retro overhemd is een eerbetoon aan de iconische stijl van de jaren ’70. Voor vaders die houden van een beetje rock 'n roll en vintage mode, is er het Chenaski Retro Overhemd Moloko met rode letters. Dit unieke stukje retro fashion is een ware eyecatcher met zijn gedurfde print en mooie pasvorm geïnspireerd op de prachtige stijl van de jaren 70. Geef je vader een uniek stukje fashion dat zijn persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Of het nu een feestje is of gewoon een dagelijkse outfit, dit overhemd voegt een vleugje retro charme toe aan elke look van je vader.

No106 T-shirts met print: Kleurrijk en uniek voor vaderdag

Voor de vaders die van kleur houden, biedt No106 t-shirts met opvallende prints. Voor vaders die graag iets anders dragen dan een traditioneel overhemd, biedt No106 een exclusieve collectie T-shirts met print die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. Zoek jij voor je vader een kleurrijk en leuke t-shirt met print dat niet alleen mooi is, maar ook uniek en exclusief? Een t-shirt dat je nergens anders kunt vinden, omdat het hand gemaakt is in Arnhem in een Limited Edition van 10 stuks! Dan moet je zeker een kijkje nemen naar het merk Nº106, het merk dat bekend staat om zijn kleurrijke en originele ontwerpen. Nº106 is een merk dat zich richt op t-shirts met all-over print. Dat betekent dat de hele stof bedrukt is met een print, die varieert van muziekinstrumenten, bladeren tot kleurrijke verfspatten. Of je nu houdt van een patroon met veel details of een strakke retro print, er is voor ieder wat wils. De prints zijn ontworpen door creatieve designers en grafische kunstenaars, die hun visie en stijl hebben vertaald naar de stof. De unieke t-shirts worden gemaakt van 100% OEKO-TEX katoen, waardoor de shirts niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en door de kleine oplage goed voor het milieu.

Lees ook: Hippe overhemd met print als Vaderdag cadeau

Lees ook: Een tof Vaderdag cadeau die je scoort bij Menlook

Lees ook: Overhemden met print voor alle papa’s: vaderdag

Lees ook: Een leuk overhemd met print als gift?

Exclusieve Designer T-shirt: Handgemaakt en 100% katoen

Voor de meest bijzondere vaders hebben we een exclusief designer T-shirt met de unieke No106 print. Dit shirt is handgemaakt en vervaardigd van 100% katoen, waardoor het niet alleen stijlvol is maar ook comfortabel om te dragen. Laat je vader stralen in dit one of a kind shirt en geef hem een cadeau dat hij nooit zal vergeten. Ontdek voor je vader de meest bijzondere t-shirts van Claudia Träumer van CLAU-D en Vincent Welten van No106! Deze twee ontwerpers werken samen in de studio no106 op de Sonsbeeksingel in Arnhem om unieke wearable art te creëren: t-shirts met kleurrijke abstracte prints en bewerkingen die opvallen en de aandacht trekken. Een ware mixed media kunstwerk op uw t-shirt. Deze kunnen ook speciaal voor je vader gemaakt worden in de gewenste kleuren en technieken. Deze aparte t-shirts zijn echt "art shirts" die perfect zijn voor mannen die van kunst houden en die durven op te vallen. Deze bijzondere t-shirts voor heren zijn gemaakt voor vaders die een tikkeltje lef hebben en hun persoonlijke stijl willen uitdragen met iets origineels. Kortom, als je op zoek bent naar iets bijzonders voor je pa, dan zijn deze t-shirts van Claudia en Vincent perfect voor jou!

Shop nu Online en verras je vader met stijl

Maak deze vaderdag extra speciaal door je vader te verrassen met een stukje retro fashion van Menlook. Of het nu gaat om een Chenaski retro overhemd of een uniek en kleurrijk No106 T-shirt, we hebben alles wat je nodig hebt om je vader te laten stralen op zijn speciale dag. Shop nu online en wees de enige die dit unieke cadeau aan je vader geeft!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen