opc_loader

Wensenlijst

Design overhemd met print: een leuk cadeau!

Design overhemd met print een leuk cadeau.

Een cadeau waar je eigenlijk altijd goed mee voor de dag komt, is een design overhemd met print. Het is sowieso al één van de belangrijkste kledingstukken die een man in de kast heeft hangen. Het fijne van een overhemd met leuke print is dat je het voor allerlei gelegenheden kan gebruiken. Het maakt niet uit of je nu naar je werk gaat, een uitstapje maakt met vrienden of een speciale gelegenheid hebt: een kleurrijk print overhemd kan altijd. Om je vriend, vader of broer voortaan wat extra keuze te geven, geef je hem een design overhemd cadeau in een print die hij nog niet heeft.

Design overhemden van Wolff Blitz en BB Chum

Op zoek naar een cadeau waarmee je tevens jouw partner, in een nieuw design overhemd met print kunt steken? Een mooi en daarbij uniek design overhemd doet wonderen. Het zorgt ervoor dat uw man er gemakkelijk fraai, netjes en representatief uitziet. Er bestaan veel verschillende soorten overhemden, maar de kleurrijke overhemden met print uit de collectie van Menlook zijn allemaal even bijzonder. Wie de moeite neemt om zich hiervoor te interesseren en bovendien selectief te zijn, die zorgt ervoor dat je partner straks loopt in een apart design overhemd dat het beste bij hem past. Hieronder noemen we essentiële verschillen bij overhemden van de merken Wolff Blitz en BB Chum.






 

Design overhemd met Jugendstil print

Overhemd met Jugendstil print van Wolff Blitz heeft als print een collage van affiches van Alfons Muncha op strak geweven multicolour poplin geweven katoen. De dames op het design overhemd, waaronder actrice Sarah Bernhardt samen met de ornamenten en jugendstil design maken dit heren overhemd exclusief, uniek en bijzonder.
De details van dit overhemd zitten in de bruine kokosnoot schil knoopjes en sluiten dit overhemd met schilderij print mooi dicht.
Dit multicolour overhemd met kleurrijke print is een prachtig design cadeau en past goed bij mannen die echt even iets anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook boho chic imago af en past goed bij zowel een geklede als een casual look.





 

Print overhemd Science Battle

Print overhemd Science Battle voor heren is een modern fit Design overhemd in het kwadraat. Of de wortel uit een getailleerd model overhemd met een fijn draagcomfort.
Dit design overhemd met print zit heerlijk en heeft een perfect draagcomfort door juiste wetenschappelijke formules en het hoge kwaliteit katoen van dit bijzondere heren overhemd.
Met dit Science Batttle design print overhemd als cadeau voor je partner of vriend vol met formules verovert hij gegarandeerd complimenten en sta hij altijd in de spotlights!
Bestel vandaag nog jouw design overhemd en hij gaat binnenkort als een wetenschapper door het leven.






 

Design overhemd ‘Jan Davidsz’ fruit en bloemen  

Jan Davidsz fruit en bloemen overhemd voor heren van Wolff Blitz heeft een guirlande van fruit en bloemen als print op het strak poplin geweven multicolored katoen. Met dit design overhemd geeft u geen papieren slinger cadeau voor in de huiskamer, maar een design overhemd met een slinger van vruchten en bloemen. Geschilderd door de wereld beroemde kunstenaar Jan Davidsz
De slinger van vruchten op het overhemd van appels, abrikozen en perziken in combinatie met de kleurrijke bloemen, anjers, oranjebloesem, sneeuwklokje die tussen de vruchten zijn gestoken als decoratie.
De details van dit design overhemd met print zitten in de zwarte knoopsgaten en kokosschil knoopjes. Het overhemd sluit met opvallende kokosschil knoopjes aan de voorkant de vruchten en bloemen slinger af.
Het design overhemd  met vruchten en bloemen  print als cadeau past goed bij mannen die net even wat anders willen en houden van toegepaste design en kunst. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een chique imago af en past zowel bij de casual als geklede zakelijke look onder een nette colbert of pak. 



 



 

Design overhemden met dieren print van BB Chum

Twee design overhemden met dierenprint print van BB Chum zijn slim-fit overhemden met een print van groepjes giraffen en goud kleurige glorieuze dieren.
De natuur als inspiratiebron op een nachtblauwe savanne met groepjes giraffen geprint. Met dit heren overhemd giraffe print als cadeau loop je er in elk seizoen hip en verzorgd bij.
Een gouden tip als cadeau is het design overhemd als goud kleurige glorieuze dieren als print. Het kleurrijke overhemd met dieren print ‘Glorious Animals’ design overhemd is en blijft een shirt voor in de spotlights. De met goud geprinte beestenboel tekent mooi af tegen een navy blauwe achtergrond.
Beide overhemden hebben de ideale BB Chum schnitt en zorgt ervoor dat het shirt licht getailleerd om je lichaam valt, 97% katoen/ 3% el. niet te strak en niet te los voor een verzorgde look en voldoende bewegingsvrijheid. Bijna geheel kreuk- en strijkvrij.



 

Vier cadeau tips voor bij een design overhemd

Een cadeau voor mannen kopen blijft vaak een lastig karwei. Mannen weten meestal niet vaak wat ze graag willen hebben. Waar je als vrouw soms gelukkig wordt van een heel klein cadeautje, is dat bij mannen meestal een ander verhaal. Toch wil je gewoon een geschikt cadeau uitzoeken voor je vriend, je vader, je collega, je grote broer… Daarom geven we je hier vier tips zodat je snel een leuk cadeau vindt!
Bij een prachtig opvallend design overhemd hoort een stoere armband, kleurrijke schoenen en leuke sokken met print. Zorg altijd voor een compleet plaatje.

Terra Genova armbanden

Terra Genova armband Conan brown is een leren armband met verzilverd magneetslot en zijdeglans lavastone beads.
Terra Genova stoere leren armband is gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer. Naast premium Italiaans leer wordt er gebruik gemaakt van sterling silver, verzilverd metaal en half edelsteen van hoogwaardige kwaliteit. 
Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerst, Sinterklaas of gewoon voor jezelf? Shop snel je prachtige mannen armband. En geef je hem cadeau? Wij weten zeker dat het niet tegen gaat vallen bij een design overhemd. Met deze stoere armband als cadeau kan hij nog jaren vooruit. Je ontvangt je Terra Genova armbanden altijd in een stoere jute cadeau-buidel. 

Bad Ass Bracelets armbanden

Paracord armband Steel & Cord Black van Bad-Ass Bracelets is een armband die je niet mag missen in een collectie van armbanden voor de man. Wil je een ruigere uitstraling als cadeau geven voor bij een design overhemd uit de collectie van Menlook, ga dan voor deze paracord armband. De Steel & Cord black bracelets is gemaakt om samen met de drager oud te worden en passen goed bij de aparte design overhemden met print van BB Chum en Wolff Blitz. Shop snel, onze collectie mannen armbanden van Bad Ass Bracelets bestaat uit de best lopende modellen.
Je ontvangt je armband altijd in een stoere zwarte jute cadeau buidel. 




Sock My Feet 

Sock My Feet voor mannen is een opvallende sok met print. Het zijn uitdagende en opvallende prints en daardoor zijn de sokken heel uitgesproken. Prints van David Bowie, John Lennon, Keith Richards van de Stones en prachtige sokken met kunst van Vincent van Gogh en Rembrand van Rijn. Als cadeau past het in het straatje van mannen met een design overhemd met print. Je loopt letterlijk in de spotlights met deze unieke sokken. Saai kun je deze opvallende sokken niet noemen. Het zijn uitdagende en opvallende prints en daardoor net als de overhemden van Menlook heel uitgesproken. Met dit unieke cadeau onder je outfit samen met de overhemden met print uit de collectie van Menlook maak je een statement onder je outfit en laat je zien wie je werkelijk bent en waar je voor staat. Draag je geen overhemden uit de collectie van Menlook, dan creëer je een leuk accent met deze sokken als je wat formeler gekleed bent. Complimenten blijven ook dan niet uit. 
Sock my Feet is een leuk cadeau om te geven voor de man, met het stijlvolle doosje is je cadeau helemaal compleet.




Kleurrijke herenschoenen

De kleurrijke herenschoenen van Men of Globel zijn vrolijke hippe herenschoenen. De lage veterschoenen voor heren zijn gemaakt van kwaliteitsleer en verkrijgbaar met print van crocodile, python, bloemenprint, dierenprint, lak en veel andere mooie prints.
Een mooi cadeau is de Kleurrijke herenschoen Blue Tomy , wel een duur cadeau, maar als jij je partner wil laten shinen in een design overhemd met print is dit toch wel het cadeau wat daarbij het beste past.


 

Cadeaubon.

Weet je toch niet zeker welk Design overhemd als cadeau nu het meest geschikt zou zijn? Dan kan je altijd een Menlook Cadeaubon geven. Zo kan hij zelf beslissen welk uniek overhemd hij nu het leukst vindt. Een Menlook Cadeaubon is verkrijgbaar vanaf een bedrag van 25 euro.
 

Waarom een cadeau van Menlook?

Er is toch niks leuker dan een cadeau geven waar iemand lang plezier van heeft? De overhemden van Menlook zijn van hoge kwaliteit en worden in Europa geproduceerd. Om deze reden hebben ze een een betere pasvorm en gaan ze gegarandeerd langer mee. Mocht je nou toch de verkeerde maat hebben besteld, dan is retourneren geen enkel probleem. Binnen 14 dagen en tijdens de feestdagen 30 dagen, kun je het cadeau terugsturen en vervolgens weer de juiste maat bestellen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen