opc_loader

Wensenlijst

Lapis Azuli armband

lapis lazuli

Lapis Lazuli armband 

Lapis Lazuli armband van Bad Ass Bracelets is een prachtig blauwe armband met gouden pyrietspikkels. De steen van de kralen bestaat uit meerdere mineralen, lazuriet is daar voor een groot deel het belangrijkste. Hel af en toe bevat de blauwe stenen kraal ook stukjes wit, dit is dan calciet en soms marmer.
Ga je voor de beste kwaliteit Lapis Lazuli, dan komt dat uit Afghanistan en is diep blue met goudkleurige spikkel en zonder wit van de calciet.
Lapis Lazuli heeft ook nog andere namen die kunnen warden gebruikt. Gewoon Lapis of Lazuursteen. Is de stenen kraal van de heren armband bijna egaal kobaltblauw, dan noemen we de stenen kralen armband de “Royal Blue” en sommigen noemen het Koningsblauw (uit de schilders wereld).
Het kan ook zijn dat u een Lapis Lazuli armband voor heren koopt met veel wit erin. Dan heet deze kralen armband meestal Chili Lapis, de plaat war deze buurten gevonden wordt.

De Lapis Lazuli uit Afghanistan wordt al duizenden jaren gebruikt als heelsteen voor bijvoorbeeld angsten en vooroordelen, maar het kan ook weer helpen tegen eczeem of jeuk, nagelbijten of hoge bloeddruk. Daarnaast is de Lapis Lazuli populair als siersteen door de mooie decoratieve kleuren van de steen en de patronen die ontstaan door de pyrietspikkels. In de landen waar de steen gevonden wordt, zoals Afghanistan en Bolivia is het de Nationale steen. 

Naam Lapis Lazuli

De naam Lapis Lazuli is letterlijk de Blauwe steen.
Lapis komt uit het Latijn en betekent, steen. Lazuli komt van de plaats (LÁ„Á…¾ward ) waar de blauwe steen wordt gevonden.


Lapis lazuli en gezondheid

De Lapis Lazuli is een spirituele steen. Het bevordert de kracht, spirituele vaardigheden, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren.
De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.
Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.
 

Sterrenbeeld

Maagd & Boogschutter

Bad Ass Bracelets Lapis Azuli bij Menlook. U ziet hier de gouden pyrietspikkels in de diepe blauwe kralen van de heren armband.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen