opc_loader

Wensenlijst

Welk overhemd met print trek jij aan?

overhemd met print trek ik aan.

Menlook biedt een uitgebreid assortiment overhemden met print aan van de merken Wolff Blitz, BB-Chum en Haupt om de juiste keuze te maken welk overhemd met print jij aan trekt. Deze overhemden kun je werkelijk iedere dag dragen. 
Op elke pagina hebben we een compleet overzicht met alleen print overhemden.
De shirts met print komen in veel verschillende kleuren en dessins. Een bloemen print met zomerse kleuren, maar ook een bloemen blouse met krachtige winterse kleuren. Het bloemetjes overhemd is een echte klassieker aan het worden. Ieder jaar komen de mooiste bloemetjes overhemd in de ruime collecte print en kleurrijke overhemden. Deze overhemden met bloemen zijn niet meer weg te denken uit de collectie van Wolff Blitz en BB-Chum.
Overhemden met een schilderij print van de grootmeesters zoals impressionisten Vincent van Goch, Claude Monet en kunst overhemden met de klassieke grootmeesters Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer.

Ben je iemand die graag in de spotlights staat met een uniek of aparte print overhemd, dan zijn de overhemden met een retro print een goede keuze. De retro print overhemden met ontwerpen uit de zestiger en zeventiger jaren vertaald naar de wensen en dessin van heden. Abstracte lijnen en/of vormen in retro kleuren. Vintage look in de print met oude lp’s, vinyl, cassettebandjes, pick-up, gitaar etc.
Bloemen, grafisch bedrukte stijlen, dierenprints en abstracte dessins, als we het hebben over de zomer van 2020 kunnen we niet om de lichtgewicht ontwerpen in leuke prints en felle of zachte kleuren heen, uiteenlopend van modern-fit modellen tot slim-fit. Laat de overhemd met bloemenprint het middelpunt van je outfit zijn en combineer met een spijkerbroek, jeans, Chino of korte broek in de zomer. Dan ben je in een handomdraai summer chic voor de avond en/of dagje strand.

Overhemd korte mouw met print

De trend van de laatste tijd is toch wel de rijk met kleur geprinte overhemden. Met name op een mooie zomerse dag, dragen wij mannen sneller een overhemd met een opvallende print. Je kunt dan denken aan een bloemenprint, fiets print, vogelprint of een uitgewerkt patroon met grafische prints.
Menlook heeft nu ook overhemden met korte mouw met print zoals u dat van Menlook gewent bent. Deze overhemden met korte mouw geven een stijlvol karakter. Jij gaat stijlvol gekleed de deur uit naar je werk of voor een zomers terras. De blouse met korte mouw geeft op een spijkerbroek of jeans een casual look.

Menlook is een vertrouwde online heren winkel voor het online shoppen van overhemden met print. Kleurrijk, bijzonder, hip, trendy, modieus, hoge kwaliteit, exclusief. Daarnaast apart, uniek en opvallende print overhemden die zowel in trek zijn bij jongeren als mannen van middelbare leeftijd en ouder. Mannen dragen deze overhemden met opvallende prints en prachtige kleuren voor de perfecte look en een prettig draagcomfort.


Overhemd met print in je garderobe

Overhemden met een print zijn essentiële items om een tijdloze garderobe te creëren. Iedere man zou minstens een aantal overhemden met een bloemen print moeten hebben en meerdere aparte of grafische prints. Je kunt elke blouse casual dragen, maar je kunt ook een overhemd met retro of bloemen print onder een net kostuum of colbert dragen. De combinaties zijn onbeperkt.
Wij brengen 7 overhemden met print om nieuwe looks te creëren!   



Bloemen blouse heren met vogels van Wolff Blitz is een blouse met prachtige print van kleurrijke bloemen en uitbundige kleurrijke Europese vogels op een strak donker blauw geweven katoen. De contrasterende vogels fluiten in een bos van fleurige achtergrond van bloemen. 

Deze bloemen blouse met vogels van Wolff Blitz shirt is een echte musthaves van een hoge kwaliteit van 100% poplin geweven katoen, voelt gegarandeerd zacht en de modern fit pasvorm zorgt voor een comfortabel draagplezier. 

Het is een stijlvolle bloemetjes blouse met een trendy uitstraling, geeft onder een effe blauwe pak een je outfit een vrolijke touch.



 







Heren overhemd met de tuinen van Claude Monet is een print overhemd van de kleurrijke waterlelies uit de tuin van Claude Monet. Een hip overhemd voor heren met een kleurexplosie met een eerbetoon aan de Tuinen van Verbeelding van Monet.
De impressionistische print op het overhemd ademt een sfeer van tijdloosheid en artistieke design. Laat je als drager van dit unieke en aparte overhemd inspireren en onderdompelen in een bloementuin in de impressionistische tijd van Claude Monet. 



 







Print overhemd Science Battle voor heren is een modern fit heren overhemd in het kwadraat. Of de wortel uit een getailleerd model overhemd met een gegarandeerd fijn draagcomfort.
Overhemd met print Science Battle voor mannen van Wolff Blitz heeft mooie wiskundige formules als print op het strak polpin geweven zwarte katoen. Met dit bijzondere print overhemd voor heren is een echte Science Batttle vol met formules verover jij gegarandeerd complimenten en sta je altijd in de spotlights!










Overhemd met retro print, de Rocking Rotery van BB Chum is een prachtig blauwe katoenen overhemd met retro stippen print. Het retro overhemd met rotery dots heeft een kleine spreadboord en een slim-fit pasvorm met een kleine stretch voor een comfortabele fit. Een prachtig retrostijl shirt met een onovertroffen vormgeving van de jaren 60-70. Een boeiend en kleurig overhemd die je niet mag missen in je garderobekast. 











Vintage overhemd Oldtimer van Haupt is een overhemd met een all over print met oldtimers op een strak geweven katoen. De oude oldtimers pronken kleurrijk en in goede conditie op het overhemd.
De modern fit pasvorm overhemd is net een museum vol oldtimers en maakt het vintage overhemd met oldtimers bijzonder. Kies je favoriet oldtimer zoals een Ferrari, Ford, Mercedes Benz,  Lamborghini, BMW, Bugati, Fiat, Porche, Cadillc, Chevrolet
Met dit bijzondere vintage overhemd kun je vol trots je passie laten zien en sta je meteen in de spotlights.









Bloemen blouse met korte mouw heeft all over print van Madeliefjes op een fijn geweven wit katoen. De geschilderde madeliefjes als print in de kleuren blauw en wit met een gele kern van meeldraadjes geven je meteen een zomers en warm gevoel. Madeliefjes op dit hippe bloemen overhemd met korte mouw geeft u eeuwige schoonheid en is het hele jaar mooi. Een heerlijke bloemen blouse met korte mouw voor de warme dagen om comfortabel te chillen in de tuin, maar staat net zo goed op een jeans met een trendy look voor op je werk. 
Op zoek naar een hippe uitstraling? Dan is bloemen blouse absoluut iets voor jou!












Korte mouwen blouse met fietsen van Wolff Blitz is een licht blauw heren overhemd met korte mouwen en een print van gele, rode, groene en fel blauwe fietsen. Deze blouse met korte mouw is een genot voor de ware fiets liefhebber. Een overhemd met korte mouwen bied je namelijk meer bewegingsruimte op de fiets en zorgt voor heerlijke verkoeling tijdens het trappen. Maak er een extra vrolijke zomer van door te kiezen voor printjes met fietsen. Houd je ervan om af en toe op te vallen? Kies dan voor de korte mouwen blouse met fietsen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen