opc_loader

Wensenlijst

Armband voor mannen? Meest gekozen sieraad!

Armband voor mannen? Meest gekozen sieraad!

Sieraden zijn natuurlijk voor mannen en voor vrouwen. De armband is de de meest gekozen sieraad voor mannen. Sieraden dragen namelijk bij aan je identiteit. Ook bij mannen zijn sieraden tegenwoordig niet meer weg te denken in hun outfit. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je gaat voor een stoere maar elegante armband. Mannen kiezen vaak voor dikkere armbanden van bijvoorbeeld paracord of leer. Een vrouwen armband is het vaak wat subtieler en meer minimalistischer.
Menlook heeft een collectie armbanden voor heren in stoere, hippe uitvoeringen en materialen.

 

 

 

Leren armband heren

Steeds meer mannen kiezen in plaats van een robuust gevlochten paracord of touw armband ook voor een armband met een bruin of zwart ontwerp van leer. Deze heren armbanden van leer, stralen veel uit. Een trendy en stoere armband van leer zegt iets over je persoonlijkheid. Een van die leren heren armband is van het merk Terra Genova. De ‘Conan black’ van Terra Genova is een leren armband met prachtig verzilverd magneetslot en zijdeglans matte lavastone kralen.
De stoere leren armband ‘Conan’ is gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer. Naast premium Italiaans leer wordt er gebruik gemaakt van sterling silver voor de sluiting. Door het dragen van deze mannen armband wordt het prachtige leer wat donkerder door het contact met je lichaam en weersinvloeden.
De Terra Genova armband Conan black is ook te verkrijgen in Conan Brown.  Ook deze stoere armband voor mannen bestaat uit een smalle streng leer en een gevlochten streng leer gecombineerd met mooie lavastone beads, maar dan in het bruin.
De gevlochten leren armband Marcus brown is een stoere casual armband gemaakt van 1cm brede bruin gevlochten crust leer, versierd met een verzilverd element dat voorzien is van een magneetslot. Armband voor mannen is gemaakt van dunne smalle repen Italiaans kwaliteitsleer. Naast premium Italiaans leer wordt er gebruik gemaakt van sterling silver, verzilverd metaal, met een sterke magneetsluiting. Deze Terra Genova armbanden mag je niet missen in jouw collectie en matched eigenlijk altijd met de kleurrijke overhemden van menlook. Het geeft rust in een kleurrijke print.

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom dragen mannen een paracord armband?

 

Paracord armband voor heren heeft een nylon mantel met een kern van diverse nylon binnendraden. Paracord is een soort touw dat in eerste instantie gebruikt werd in parachutes. Paracord heeft een aantal eigenschappen dat dit touw erg interessant maakt voor de ontwikkeling en het maken van mannen sieraden

Van het stevige touw kun je hele mooie stoere armbanden maken. Het is flexibel, heeft vaak leuke patroontjes en gaat lang mee. 
Paracord armbanden creëren een stoere mannelijke identiteit. Dit geld voor alle soorten paracord sieraden. De armband is een sieraad voor jezelf en past heel goed bij de overhemden met print uit de collectie van Menlook. 
Deze gevlochten armbanden zijn van ontzettend goede en sterke kwaliteit en zijn gemaakt van verschillende kleuren paracord en prachtige sluitingen zoals een buckle, schroefsluiting, gun metal sluiting of magneet sluiting. 

De Paracord armband ‘Steel & Cord Black’ voor mannen van Bad-Ass Bracelets zijn geknoopt met de viper knoop in een breedte van 20 mm. De trendy armband gemaakt van 550 paracord heeft een prachtige stainless steel buckle sluiting voor het makkelijk aan- en af doen. De kleur zwart geeft de paracord armband een stoer uiterlijk in combinatie met een zilverkleurige merkbedel. Deze tijdloze zwarte paracord armband is een  combinatie van stoer en tijdloos design.
Door een heren armband van Badass Bracelets te geven aan iemand anders, creëer je daarmee een speciale blijvende herinnering. 

Het perfecte cadeau voor een vriendschap, verjaardag, Kerst, Sinterklaas of gewoon voor jezelf? Kijk niet verder. Onze mannen armbanden van Bad Ass Bracelets bestaan uit de best lopende modellen uit onze collectie. 

Shop snel jouw favoriete mooie mannen armband van Terra Genova of Badass Bracelets. En geef je hem cadeau? Wij weten zeker dat het niet tegen gaat vallen. Met deze leren armband voor mannen kan je jaren vooruit.

Je ontvangt je Badass Bracelets armbanden altijd in een stoere zwarte jute cadeau-buidel. 

 

 

 

 

Speciale stoere armband voor mannen

De heren armband van staal is een special onder de armbanden. Strak en stoer van vormgeving. De prachtige mannelijke ‘Silver Steel’ van Bad-Ass Bracelets is een stoere armband gemaakt van gevlochten roestvrijstalen draden.
De elegante breedte van deze armband ongeveer 6 mm en de sluiting is vast gelast in een robuuste silver roestvrijstalen klik sluiting. Deze onbreekbare steel Badass bracelets zijn in de verschillende lengtes en worden verzonden in een mooie jute geschenkverpakking.
Dit oogstrelende mannelijk armband is ook verkrijgbaar in zwart gevlochten roestvrijstalen draden met mat zwarte klik sluiting. De Black steel mens bracelets is samen met een neutrale Beads armband  Steel & Stones Jasper een stoere combinatie voor bij een hip overhemd uit de collectie van Menlook.
 

 

 

 

 

Kralenarmband met natuursteen voor mannen

De herenarmbanden uit de Steel & Stones van Badass Bracelets zijn stoer, stijlvol en tijdloos. Het zijn echte eyecatchers. En bovendien van een topkwaliteit.

Ben je op zoek naar een duurzame en handgemaakte natuurstenen kralenarmband, met natuursteen uit de hele wereld dan zit je bij steel & stone Bracelets uit de collectie van Menlook goed. 
Steel & Stones armband ‘Lapis Lazuli’ van Bad-Ass Bracelets is een eigentijdse stoere armband heren met een mooie blauw-goude structuur natuursteen. 

De lapis Lazuli armband is een spirituele steen. Het bevordert de kracht, spirituele vaardigheden, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren.

Deze mooie blauwe mannen armband mag je niet missen in jouw collectie en matched eigenlijk altijd met de blauwe kleurrijke overhemden van menlook. Het geeft niet alleen rust, maar versterkt de kleur blauw in een print. Een combinatie met de Steel Silver heeft u een krachtpaster in huis. Wat een outfit!
De Jasper kralen armband met een roestvrijstalen merkbedel is een armband met een grijze natuur stenen kraal met een prachtig structuur.
Jasper is een steen van kracht en energie.

 

De armband met natuur stenen kralen je gemakkelijk aan en af door de sterke rekbare elastische kern, zodat jouw bracelet perfect zit. Dit in combinatie met stoere roestvrijstalen merkbedels in mat-zwart of grijs. Je draagt deze heren armbanden met kralen solo of in combinatie met andere kwaliteitssieraden uit de shop van Menlook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen