opc_loader

Wensenlijst

Doorbreek je stijl met de bijzondere heren overhemden van Menlook

doorbreek je stijl menlook

Soms kom je in een stijlsleur terecht waar je zelf geen weet van hebt. Gelukkig hebben wij in Nederland seizoenen waarin je telkens weer kunt experimenteren en nieuwe style kunt uit proberen. Je kan zo je stijlhorizon verbreden zonder dat het afbreuk doet van je zelfvertrouwen over je outfit.
Met de bijzondere heren overhemden van Menlook starten de meeste mannen meteen al en experiment in hun outfit. Een nieuwe stijl omarmen met overhemden met print en rijkdom aan kleur zal er voor zorgen dat je je collectie overhemden eens op een andere manier gaat bekijken en daar door heel andere combinaties in je outfit gaat maken. Een bloemen overhemd van Wolff Blitz of BBchum zal je in de zomer opfleuren, eindeloos mee te combineren en je meteen een andere look geven. Veel mannen grijpen nog naar een wit heren overhemd of een saaie basiskleur.


 

Omarm een bijzonder heren overhemd.

Doe gewoon eens gek met een overhemd met een opvallende print. De peeping cam uit de collectie bijzondere overhemden van Haupt sla je deze plank niet mis. Het is een opvallend overhemd en over een coltrui of onder een colbert met horizontale strepen zal dit overhemd jou heel bijzonder staan. Het zal even wennen zijn, maar het haalt je wel meteen uit de stijlsleur.

Een laag kan al voldoende zijn

Voeg de bijzondere heren overhemd trotse pauw, insecten of een andere leuke blouse voor mannen toe als een nieuwe laag in je outfit en je staat verstelt van de look die deze update kan geven. Draag in plaats van een colbert of jack een gilet over dit aparte overhemd en het geeft je outfit meteen meer dimensie en kracht. Het is uiteraard belangrijk dat jij jezelf in deze stijlvolle outfit gemakkelijk voelt. Dankzij een bijzonder overhemd uit de collectie van Menlook kun je heel makkelijk combinaties maken waardoor je look “net als de dag’ anders is.
Of het nu gaat om een vintage overhemd met een ruit dessin of een retro overhemd met pop-art beelden, Menlook heeft al deze overhemden met print in zijn collectie en blijft daarin vernieuwen met nieuwe designs voor de man.

Bijzondere man in een nieuw pak

Wil je vol zelfvertrouwen in een nieuw pak of kostuum trendy naar je werk of een avondje uit. Ga dan met een van je bijzondere overhemden van Menlook naar de winkel. Een simpel blauw of bruin pak kan dan een enorme boost geven door het aparte en kleurrijke overhemd. Een look voor gevorderden, niet ieder man kan het hebben om in zo’n stijlvolle outfit het kantoor binnen te stappen. Combineer en match je heren overhemd met print met een pak. Ga je voor de extravagante look en voel je daarbij echt bijzonder, dan zijn de overhemden uit de collectie van Menlook echt je vriend.
Veel mannen doen zich nog te kort en en dragen niet de kleding waarin ze zich optimaal presenteren en er stijlvol en krachtig uitzien. Het outfit wat ze dragen laat niet zien waarmee ze hun expertise en kracht uit dragen, waarin de man laat zien waar hij voor staat. Als je niet laat zien wat je missie is, weet niemand dat. Vertel het met je kledingstijl door bewust te worden wie je bent, wat je uit wilt stralen en hoe je dat zichtbaar maakt in je kledingstijl.
Jouw stijl is jouw kracht, Laat jezelf zien, profileren is niet opscheppen, maar positief jezelf zichtbaar te maken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Jouw kracht is jezelf te zijn, prettig te voelen in de kleding die je draagt en je vol zelfvertrouwen te presenteren. Als man in je stijlvolle outfit wil je er staan en bij iedere gelegenheid kunnen laten zien wie je bent! De bijzondere heren overhemden dragen daar zeker aan bij. De heren overhemden uit deze collectie geven je een inspiratie voor je stijlontwikkeling en met veel succes. Een retro overhemd van Wolff Blitz kan zo maar een non-verbale communicatieve effect bewerkstelligen door de benadrukking van jou unieke kledingstijl.

Stijl en match je bijzondere heren overhemd en je pantalon en colbert of kostuum met klasse en oog voor detail. Zo maak je meteen al een goede eerste indruk.
Als man wordt je zichtbaarder en serieuzer genomen als je meer aandacht besteed aan je kledingstijl. Zie het als een communicatie!
Deze sterkere stijlovertuiging geeft inzicht in wat je wilt uitdragen en dat je het waard bent om in te investeren.

Investeer in jezelf, kleed je met aandacht, lef en maak het verschil. Als man ben je het waard stijlvol zichtbaar te zijn bij iedere gelegenheid, zowel zakelijk als privé.
Je laat zien wie je bent, uiterlijk maar ook innerlijk.

Een must om je zichtbaarder en zelfverzekerder te maken met je kledingstijl is een uitgekiende garderobe om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Ook horen in de garderobekast accessoires zoals armbanden, dassen, dasspelden, sjaals en eventuele leuke hoofddeksels zoals een pet of hoed. Samen met mooie herenschoenen met print, kleur of zonder print is dat een mooie aanvulling om je op elk moment van de dag passend en stijlvol te kleden. Door je garderobe kast eens goed te up-graden en alles wat je toch nooit meer aantrekt eruit te halen heb je altijd iets geschikts in de kast hangen om te combineren in de stijl die je op dat moment wenst en waarbij jij je uiteraard prettig voelt.
Menlook kan de tip meegeven om als je je garderobe een mooie boost wil geven om dan foto’s te maken van jezelf in verschillende outfits, looks en styles. Ga dan ook out of the box om één van je bijzondere heren overhemden te matchen met een broek met streep of ruit dessin met daarbij kleurrijke herenschoenen met print
Als je zo voor de kledingkast staat en je gaat aan de slag met het combineren van verschillende heren overhemden met print, broeken, schoenen, colberts en accessoires. Kijk dan wel heel goed naar de kleur, vooral voor kledingstukken zoals een blouse, shirt, colbert of jasje die je direct onder je gezicht draagt. Een verkeerde kleur of kleur combinaties kan jou soms minder goed staan en je bijvoorbeeld bleek  of vermoeid maken. Voor een broek of schoenen is dat een minder groot probleem. Experimenteer met kleur en de foto’s die je maakt laten jou veel beter zien of het allemaal goed matcht en of dat het de stijl is waar je naar zocht. Ook later kan je je foto’s nog op je gemak terugzien om te beoordelen of het de juiste resultaten gaf.

Nu je wat meer inzicht hebt gekregen in je stijl en stijladvies daarover, maakt je nog geen stijlicoon of een nominatie plaats voor de best geklede man.
In de modewereld heb je voor mannen ook verschillende stijltypes. Dat blijft uiteraard in beweging en over 10 jaar is dat natuurlijk weer helemaal anders. Gelukkig maar.

Menlook zal in één van zijn volgende bloggen aandacht besteden aan de stijltypes die er zijn en daar uitgebreider op terug komen. Het zal gaan om stijltype, basis, smart, klassiek, stoer, smart, sportief, flamboyant en nog veel meer namen van styles die wij aan een outfit toekennen.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen