opc_loader

Wensenlijst

Wolff Blitz shirts

wolff blitz shirt

Wolff Blitz shirt

Wolff Blitz shirts zijn bijzondere heren overhemden met prachtige designs. De kleurrijke en originele ontwerpen probeert Wolff Blitz de overhemden verrassend en zeker ook opvallend te houden.
Door het dragen van Wolff Blitz overhemden valt de man direct op een positieve manier op. De hippe overhemden heren geven meer kleur en plezier en vervelen daarbij nooit.
Menlook design statement is “Collorful shirts for Colorful people”.Wolff Blitz bloemen overhemd heren is een prachtig voorbeeld van een kleurrijk overhemd waar je niet alleen graag in gezien wilt worden, maar het bloemen overhemd onderstreept jou ware persoonlijkheid.
De print overhemden zijn kleurrijke designs met bloemenprint, overhemd met fietsen, flamingo shirt, overhemd met vlinders, flora of dieren print overhemd, zijn allemaal inspiratie bronnen welke als een exclusieve design en patronen op een overhemd geprint worden.
Wolff Blitz shirts worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op Fairtrade en milieu vriendelijkheid.

Wolff Blitz overhemden zijn mijn favoriete shirts geworden. Ze zijn luxe, stijlvol en je ziet dat er vakmanschap achter zit. Ik draag de bijzondere heren overhemden zowel zakelijk als casuel. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de modern-fit pasvorm van deze hippe overhemden heren voortreffelijk zit. Niet te strak, maar zeker niet te wijd bij de borstomvang. Het kleurrijke overhemd met print is gemaakt van een 100% zacht katoen voor een heerlijk draagcomfort en het gemak in onderhoud.

Wolff Blitz shirts  

Wolff Blitz shirts in de collectie van Menlook.
Wolff Blitz shirts zijn overhemden met print in prachtige kleuren. Met originele aparte ontwerpen probeert Wolff Blitz de overhemden verrassend en zeker ook opvallend te houden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen