opc_loader

Wensenlijst

Print overhemd heren

exclusieve overhemd heren colorful butterflies

Print overhemd heren

 

Print overhemd heren zal in 2019 steeds meer gedragen worden. Niet alleen meer door de mannen die graag in de spotlights willen staan of net dat tikkeltje anders willen willen zijn.

Na jaren van ruit is de man op zoek naar een ander dessin. Op zoek naar de detaillering van gebruiksvoorwerpen net zoals in de pop-art periode zou een mooie insteek zijn om de mannen die twijfelen over de kleurrijke streep te trekken.

Print overhemden bestaan niet alleen uit retro prints, voor een kleine doelgroep zijn deze nog verkrijgbaar. Men ziet steeds meer bonte bloemenprints op slim-fit of modern-fit overhemden verschijnen in het voorjaar. De kriebels van groei, maar ook van kleur des levens speelt met de natuur in ons. Kriebels opstaan als de eerste zonnestralen na lange tijd ons stemming verblijven en verwarmen. 

Print overhemden van Menlook hebben best opvallende prints van alledaagse tot extreme afbeeldingen.

 

Overhemd met koffiebonen print

Print dessin

Menlook blijft zoeken naar leuke, grappige of unieke print dessins voor overhemden. 

bloemenprint voor in het voorjaar dat je met je overhemd de lente inluidt, stedenprint, muziekprint voor leden van een muziekband of voor mensen die een instrument bespelen, instrumentenprint die een gitarist draagt op het podium , krantprint is een overhemdhemd die van jou een belezen persoon maakt, vincent-van-gogh print met prachtige warme zonnebloemen is een overhemd waar je trots op mag zijn en laat zien dat je van deze kunstenaar houdt. Vlinderprint, vogelprint, papagaaienprint zijn allemaal dieren patronen op je overhemd om te pronken met de dieren waar jij een passie voor hebt. 
Allemaal leuke print voorbeelden die bruikbaar zijn op overhemden. Heeft u nog een leuk ontwerp voor een print welke niet voorkomt in bovenstaande lijst, laat het ons dan weten. Misschien dat we de print die u in gedachten heeft kunnen ontwerpen en laten printen op een grote lp stof om daar weer mooie nieuwe overhemden met print te laten maken. Een hamburger-print bestaat al, maar een overhemd met bitterballen ben ik nog niet tegen gekomen. Ik zlf denk om binnenkort een een overhemd te ontwerpen met een print van telefooncovers. Je hebt daarin vele keuzes met versieringen od leuke aparte design of dessins.
Overhemd met vormen print zijn nog heel veel mogelijkheden, zo hebben we al heel veel overhemdende met dots, punten, bolletjes of Polka dots. Mooie ronde vormen. Maar waarom geen hoekige vierkanten of balken in een overhemd met print verwerken. Gebouwen in deze vormen kan je weer als patroon gebruiken. Paul Klee of een kubisme op een overhemd in de kleuren van die tijd.

 


 

 
 Print overhemden in bewegend beeld.

Een kleine compilatie van print overhemden uit de collectie van menlook.

 


 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen