opc_loader

Wensenlijst

De meest unieke en bijzondere dierenprint overhemden!

flamingo print overhemd

Wil je je garderobe voorzien van een trendy en uniek overhemd met dierenprint? Dan zit je op Menlook.nl helemaal goed! De bijzondere print overhemden van BB Chum en Wolff Blitz vind je op Menlook in alle soorten en maten, maar in dit artikel nemen we je mee richting het dierenrijk! Kan jij zo'n blouse dierenprint  na het lezen van dit artikel nog weerstaan? We betwijfelen het!

Wil je al onze print overhemden bekijken? Klik dan hier voor onze BB Chum overhemden, hier voor onze Wolff Blitz overhemden en hier voor onze Haupt overhemden.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Kraanvogels Kimono Zalm Overhemd

Zoek je een overhemd dat totaal anders is dan je standaard witte of gestreepte overhemden die je momenteel in de kast hebt hangen? Dan zit je met deze Kraanvogels Kimono Zalm Overhemd helemaal goed. Wolff Blitz staat zoals je als bezoeker van Menlook wel weet bekend om hun bijzondere printoverhemden, en deze zalmkleurige editie is daar een geweldig voorbeeld van. De kraanvogels zijn op een prachtige manier verwerkt in dit overhemd, waarop de zogenaamde Japanse Kimono Kunst centraal staat. Het hoge kwaliteit katoen van het overhemd zorgt voor een geweldig zacht gevoel en maakt het een uiterst comfortabel om te dragen.

Flamingo overhemd Deliciosa

Flora en fauna komen perfect samen in dit mooie en kleurrijke Wolff Blitz overhemd. De unieke flamingo print wordt gecombineerd met zachte groene blaadjes om te zorgen voor een zeer frisse combinatie van kleuren. Het blauwe overhemd staat namelijk super in contrast met de zachtroze flamgino's! Ben je een beetje een dierenliefhebber én wil je af en toe gewoon eens in de spotlights staan met je unieke kleding? Dan is dit Flamingo overhemd precies wat je nodig hebt. De flamingo blouse past tevens perfect onder een licht colbertje. Ook niet onbelangrijk: dit overhemd - net als alle andere Wolff Blitz overhemden - worden fair trade geproduceerd van 100% poplin katoen!

Flappy Birds Overhemd

Als je Menlook.nl regelmatig bezoekt, dan weet je dat wij een enorm assortiment unieke print overhemden van BB Chum aanbieden. En uniek zijn ze zeker: van elk overhemd is maar een oplage beschikbaar van 149 stuks. Dat zorgt niet alleen voor een steeds vernieuwend assortiment, maar zorgt er ook nog eens voor dat de kans enorm klein is dat je iemand tegenkomt met hetzelfde overhemd! Dit Flappy Birds overhemd is een geweldig kleurrijk overhemd. De witte basis is voorzien van honderden prachtige vogels. Het dierenprint overhemd is een echt zomer-overhemd, maar staat ook super onder een donker colbertje. Vrolijk, stijlvol en classy: met dit Flappy Birds overhemd kom je goed voor de dag!

Bijzonder heren overhemd 'Vinders'

Dit slim-fit overhemd is voorzien van een super mooie vlinder print. Oplettende lezers weten dat we nóg een vlinder overhemd van BB-chum aanbieden, maar dit exemplaar is toch net even wat specialer. In plaats van een kale witte achtergrond, is dit overhemd namelijk voorzien van zachte roze en blauwe elementen, wat het print overhemd een mooie chique uitstraling geeft. De details van dit overhemd zitten in de grijze knoopsgaten en witte knoopjes met oranje garen. De bijzondere combinatie van vlinders en bloemen zorgt er gegarandeerd voor dat je in de spotlights komt te staan - en we verzekeren je dat je meer dan eens gevraagd zal worden waar je het overhemd vandaan hebt!

Popinlay Papegaaien overhemd

Na de flamingo's, flappy birds en vlinders vlieg je met deze papegaaien direct richting de schijnwerpers! Dit Popinlay overhemd heeft een turqoise basis die voorzien is van flink wat rood en witte papegaaien! De combinatie van kleuren geeft de blouse een heerlijke zomerse en caribische uitstraling. Het zou zelfs de meest doorgewinterde piraat niet misstaan! Het bijzondere Papegaaien overhemd past perfect bij alle mannen die net even wat anders willen. Waar wacht je nog op?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen