opc_loader

Hippe overhemden koop je online

Even genoeg van al die overhemden met een saaie ruit of streepdessin. Luxe witte, licht blauwe heren overhemden waar iedereen dagelijks mee op het werk verschijnt. 
Je bent op zoek naar verandering en je wilt gaan experimenteren met kleur en beleving in een patroon of print. 

Je loopt je suf te zoeken

Als je gaat winkelen in de stad om een paar hippe overhemden heren te shoppen. Winkel in winkel uit, alle rekken in mannen winkels zien er bijna allemaal hetzelfde uit. Overhemden in streep, ruit en soms een verdwaalde print. Je voeten houden het niet meer en je krijgt behoefte aan een bakkie op het terras in het zonnetje.
Geen hippe overhemden kunnen spotten in deze stad met aantrekkelijke winkelstraten en winkels. Veel leuke dingen gezien, maar wat ik zocht, helaas niet.
Tijdens het genieten van de koffie kijk ik uit gewoonte (verslaving) even op de iPhone, whatsapp, facebook, Instagram, je kent het wel. 
Even later tik ik hippe overhemden in op Google. Ik ga meteen naar de afbeeldingen omdat ik even geen zin heb om te lezen en zoeken. Ik scan de afbeeldingen en zie meteen veel en héél veel hippe overhemden heren bij elkaar die voor mij zeer interessant zijn. 
Ik merk wel, dat je voor bijzondere heren overhemden beter online kunt shoppen. Alle stylen die net even wat anders zijn bij elkaar, van hip tot retro, van vintage tot rock & roll. Leuke aparte overhemden voor mannen op een pagina, geweldig toch!


 


Wat een keuze aan hippe overhemden

Ik doe nog een cappuccino om de kleurrijke hippe overhemden op internet eens beter op mijn gemak te bekijken. Mijn vermoeidheid van de hele ochtend slenteren door de winkels voel ik langzaam wegzakken. Niet alleen door de koffie en het zitten, maar door de energie die je krijgt als je al die mooie kleurrijke overhemden op een site kunt zoeken en kopen. Specialisme in hippe en kleurrijke print overhemden is dan een groot gemeengoed. Fijn om zo alles bij elkaar te zien.
Menlook heeft al deze overhemden in zijn collectie en stalt dat op internet uit met zijn webshop. 
Het is begrijpelijk dat een winkel in een winkelstraat niet zoveel hippe overhemden in zijn rek kan hangen, niet iedereen zal deze dragen en ze gaan toch voor de gemene deler en de meest verkoopbare kleding.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Die_Hippie,_Die


 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen