opc_loader

Ben je toe aan een frisse wind in je garderobe? Menlook.nl is precies waar je moet zijn! Wat ons betreft is het helemaal gedaan met saaie blanco overhemden en loopt de stijlvolle man tegenwoordig rond in toffe print overhemden. Onze webshop is de nummer één shop van Nederland waar je terecht kunt om overhemden met print te kopen. Niet alleen omdat we een geweldig aanbod van de beste merken aanbieden, maar ook omdat je bij ons naast het shoppen naar een print overhemd ook direct de beste matchende accessoires kunt vinden! 

Print overhemd met alle denkbare prints!

Je hebt er ongetwijfeld al een collega, vriend of familielid mee rond zien lopen: een leuk print overhemd met de gekste patronen of afbeeldingen erop. Mocht je je afvragen waar ze die leuke overhemden vandaan halen, dan heb je ons bij dezen gevonden. Kleurrijke print overhemden zijn anno 2019 helemaal hot - en zeker in de zomer zijn ze een must have in je kledingkast. Althans, nog beter dan ze in je kledingkast hebben hangen is natuurlijk om ze te dragen, waar je ook naartoe gaat. Zo hebben we subtiele print overhemden die perfect geschikt zijn voor kantoorbanen, maar ook te gekke en flitsende prints waar je de show op elke party of evenement mee steelt. 

De eerste print overhemden waren min of meer gebaseerd op de bekende Aloha-shirts, ook wel Hawaiiaanse overhemden genoemd. Deze overhemden waren vaak voorzien van bloemenpatronen, maar ook items als drankjes, palmbomen, surfborden en andere tropische elementen. Inmiddels zijn deze Hawaiiaanse printoverhemden geëvolueerd tot de meest wilde patronen, voorzien van opvallende prints in allerlei verschillende categorieën. Of je nu een overhemd zoekt met vlinders, bloemen, abstracte vormen, krantenknipsels, retro-objecten, auto’s of flamingo’s, we garanderen je dat er altijd een leuk print overhemd in onze shop te vinden is die bij je past!

In de spotlights met een uniek overhemd

Eén van de grote verschillen met de bekende Hawaiiaanse overhemden is dat de print overhemden van BB-Chum en Wolff Blitz voorzien zijn van lange mouwen. Dat is niet alleen veel lekkerder in ons koude kikkerlandje, maar dit maakt de overhemden ook nog eens perfect geschikt om te dragen onder een colbert, of gewoon onder je complete pak! Niets maakt een stijlvol pak namelijk meer af dan een tof print-overhemd. Wist je trouwens ook dat uit onderzoek is gebleken dat vrouwen overhemden met lange mouwen veel aantrekkelijker vinden dan overhemden met korte mouwen? En als je dan écht goed wilt scoren, dan stroop je ook nog de mouwen op. Don’t take our word for it. Science says so!

Kortom: ben je op zoek naar een online winkel om print overhemden te kopen? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Twijfel je over de maat van het overhemd? Bekijk dan hier onze maattabel, zodat je print overhemd altijd een geweldige pasvorm heeft. 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen