opc_loader

Wensenlijst

Lente overhemden voor mannen: de stijlvolste prints voor dit seizoen

Lente overhemden voor mannen: de stijlvolste prints voor dit seizoen

Tijd om je donkere of dikke flanel overhemd weer op te bergen en de lente overhemd met print tevoorschijn te halen. Maar wat is nou de trend dit voorjaar? Vele mannen vragen zich dit keer op keer weer af. Gelukkig helpen wij jou daar een handje bij. Wij hebben vijf soorten te gekke en aparte lente overhemden op een rijtje gezet die jij dit seizoen kan dragen.

 

Lente heren overhemden

Het is weer tijd om je lentegarderobe tevoorschijn te toveren.
Die donkere kleur overhemd kan plats maken voor een stijlvolle overhemd met print. Maar wat ga je dragen en welke kleur met de print hebben?
Een overhemd moet in de lente goed en comfortabel zitten, licht van kleur zijn en goed de warmte door kunnen laten.

 

Lees ook: Heren, haal de lente in huis met een bloemen blouse

 

 

 

 

 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms

Een echte klassieker van Menlook die al sinds jaar en dag in de garderobe van de stijlvolle man hangt. We hebben het natuurlijk over de bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. De almond blossoms bloemen overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel. 
Als het weer het een beetje toelaat, zien we deze print al zo spoedig mogelijk op straat komen. En dat is niet voor niets. Het is namelijk een van de meest stijlvolle overhemden voor de lente die er maar is. De bloemen overhemd met amandelbloesem op een contrasterende jeans, is de outfit die je moet hebben deze lente.

 

Lees ook: Print overhemd in de lente

 

 

  

 

 

Vlinder en bloemen overhemd heren

Je zou het niet zeggen, maar het bloemen en vlinders hebben zijn sporen nagelaten in het hedendaagse modebeeld voor mannen. Zo zijn er niet alleen de welbekende en geliefde bloemenprints maar ook de dierenprints die nog altijd erg in trek zijn. Dit seizoen wordt er een nieuw paradepaardje aan toegevoegd. De vlinder en bloemen overhemd heren is een botanische mix van kleurrijke vlinders en prachtige bloemen en staat centraal op dit unieke papillon print design.

Het vlinder overhemd is van hoge kwaliteit katoen en voelt zeer comfortabel en fijn aan in de lente. Dankzij de verfrissende look en modern-fit pasvorm krijgt het overhemd een hippe uitstraling op een ruwe jeans.

 

Lees ook: Vier manieren om een bloemen overhemd te dragen

 

 

 

 

 

Tulpen print overhemd

Eigenlijk is dit een overhemd die elk jaar terugkomt, de tulpen print overhemd. De investering mag er wezen, maar wanneer jij een mooie overhemd met print koopt, koop jij een shirt voor enkele jaren. Dit overhemd is vakkundig en duurzaam vervaardigd van een zacht 100% katoen, poplin geweven. Het shirt is bedrukt met een opvallend tulpendessin van wilde tulpen

Dit casual overhemd heeft een stijlvol tulpen dessin met verschillende kleurrijke tulpen en in combinatie met een jeans creëer je een trendy en hippe uitstraling. 

 

 

 

 

 

Heren overhemd Jan Mankes bomenrij 

Een beetje die rustigelook creëren met een shirt, dat doe je vrij eenvoudig met de heren overhemd Jan Mankes met bomenrij. Een oogstrelend overhemd voor meerdere seizoenen. Het succes van deze schilder is niet voor niets te danken aan zijn stijlvolle en stille evenwichtige compositie. Mede doordat het op zo’n klassieke manier gedragen kan worden, is dit heren overhemd dan ook uitstekend combineerbaar met een pak. Maar vergis je niet, een overhemd met deze rustige maar opvallende print ziet er ook tof uit op een pantalon en donkere sneakers. Mede vanwege zijn veelzijdigheid, luxe uitstraling en tijdloos design is dit een van de meest gewaardeerde overhemd met print.

 

Lees ook: De blouse: het veelzijdige item voor de man

 

 

 

 

 

 

Tropische vogels en bloemen blouse. 

Makkelijk combineerbaar, heerlijk minimalistisch en uiterst stijlvolle print. Dan hebben we het natuurlijk over één blouse met tropische vogels en bloemen. Aangezien dat op deze blouse meerdere tropische vogels zijn geschilderd door meerder kunstenaars is het van belang dat jij jouw favoriete vogel selecteert. 
Deze vogelprint blouse kan op veel verschillende manieren gedragen worden. Casual en hip op een jeans, maar ook bij een chino of pantalon voelt dit vogel design zich thuis. Als het in de lente nog te fris is om alleen in een overhemd te lopen dan combineert u het met een gilet of vest in een van de kleuren van de print en fleurt het uw hele outfit op.

 

Tot slot

Menlook heeft een ruime keuze aan overhemden met print voor in de lente. Deze vrolijke en kleurrijke overhemden krijgen in het voorjaar een groter rol, simpelweg omdat er meer van zichtbaar is. Ineens gaat er door het zachte weer een wereld van mogelijkheden open, want u kunt deze geselecteerde overhemden met print op zoveel manieren dragen.

 

 

Bloemen overhemd Blue Heaven

Overhemd Zonnebloem Vincent van Gogh

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen