opc_loader

Wensenlijst

Casual print overhemden voor studenten

casual print overhemden voor studenten

Casual print overhemden uit de collectie van Menlook doorbreekt een sociale dresscode voor studenten.
Dankzij stilzwijgende afspraken besluiten we in ons alledaagse leven en voor bijzondere evenementen wat voor kleding we aantrekken. Die kleding is dan namelijk volgens bepaalde regels gepast voor de situatie. De dresscode van studenten verschilt van opleiding, stad, cultuur of subcultuur. Een kledingvoorschrift voor studenten is voor een overgrote deel cultureel bepaald door een grote groep (peer) met een eigen interpretatie van de outfit.
We weten dat studenten van oudsher met regelmaat allerlei feesten en bijeenkomsten welke weer uitmonden in een feest.

 

Overhemd met boeken print vanOverhemd met cassette print



Formele kleding

Over het algemeen is de smoking erg populair als gelegenheidskleding voor studenten. Zodra je ergens op de uitnodiging “black tie” ziet staan, dan weet de student dat een aangepaste smoking gewenst is. Naast de smoking wordt ook het rokkostuum vaak opgegeven als gelegenheidskleding voor studenten. Hierdoor is de kans groot dat er op een gegeven moment van jou verwacht wordt dat je verschijnt in een formeel kostuum. Gelegenheidskleding voor studenten hoort er dus bij.
Menlook kan voor een formeel feest voor studenten niet veel betekenen of als je graag in de spotlights wil staan met een kostuum met daaronder een apart en kleurrijk print overhemd.



 

Casual print overhemd voor elke gelegenheid

Vaak gelden er binnen de studentenvereniging niet alleen dresscodes voor speciale evenementen. Meestal zijn er tevens allerlei voorschriften voor de kleding die je draagt tijdens het uitgaan zoals feesten en van kroeg naar kroeg om de gezelligheid te zoeken. In de bibliotheek, bij de vereniging en in de kroeg. Het is allemaal zien en gezien worden. Naast een knap gezicht en een mooi kapsel wil je ook met een stijlvol outfit voor de dag komen. Daarbij is een overhemd waarmee je opvalt onmisbaar. Dat oogt stijlvol en het straalt klasse uit. Althans, je moet dan natuurlijk wel een goed passend en stijlvol overhemd hebben. Menlook heeft voor deze studenten een ruime keuze uit casual overhemden met print die stijlvol en een grote klasse uitstralen.
Een overhemd met een print van een van onze Nederlandse grootmeester Vincent van Gogh “Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh” van Wolff Blitz is een casual shirt met een print van de wereldberoemde zonnebloemen van Vincent van Gogh.





 

Draag dit overhemd van Wolff Blitz tijdens een studenten feestje en je voorziet jouw outfit van een trendy en stijlvolle touch. Het hippe maar casual overhemd is voorzien van een kleurig zomers dessin van zonnebloemen, wat voor een unieke warme uitstraling zorgt.
Daarnaast heeft Menlook ook twee prachtige bloemen overhemden van Vincent van Gogh waar je als student graag gezien wilt worden. Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms is een print overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Met dit bloemen overhemd van Vincent Van Gogh's Amandel Bloesems verover jij als student gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen in een museum in de spotlights maar ook op je veel bezochte studentenfeestjes.
Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom van Vincent van Gogh is ook een casual overhemd met de prachtige geschilderde amandel bloesems als print en staat garant als een echte eye-catcher en fleurt alle oufits helemaal op. Het is een echte musthave voor elke student.





 

Casual overhemd met abstracte print

Hou je meer van strak, recht en abstract dan zijn de casual overhemden heren van MC Escher en Piet Mondriaan twee iconische overhemden van allure waar je als student blij van wordt.
Het kleurrijk overhemd met Mondriaan print van Wolff Blitz is een herkenbare inspiratiebron die je nog kent uit de studieboeken. De abstracte beeldelementen van de  primaire kleuren rood, geel en blauw, en horizontale en verticale zwarte lijnen veroorzaken een interessante dynamiek.
De pure abstractie van de Stijl op het print overhemd ademt een sfeer van tijdloosheid en artistieke design. Laat je als student van dit unieke en aparte overhemd inspireren en onderdompelen in een wereld in de kosmische werkelijkheid tijd van Piet Mondriaan. Student die van kleur houden is dit een bijzonder overhemd en geeft jou een modern casual outfit.


 

Het overhemd met abstracte Escher print is een abstracte print op poplin geweven katoen en is geïnspireerd op de labyrinth & trappen tekening van MC. Escher. De optische illusie van Escher van de Penrose trap als print overhemd op je overhemd zal de kijker blijven klimmen en dalen. Het zal veel van je medestudenten later op de avond bezig houden om de treden van de trappen te volgen. Het overhemd geeft een kleurrijk, maar ook abstract en stijlvol imago af en past goed bij een casual studenten look.

 



 

Student met print overhemd in de spotlights

Combineer je print overhemd bijvoorbeeld met een jeans, zodat je casual en stijlvol naar het feestje gaat. Je kunt er dan ook voor kiezen om het overhemd uit de broek te dragen. Met een fraai overhemd met print dat goed past val je op in het uitgaansleven. En wie wil dat nou niet? 
De overhemden met aparte prints kunnen eigenlijk door alle studenten gedragen worden, ongeacht hun studierichting.
Of jij nu een serieuze student bent of feesten net zo belangrijk vindt als studeren, door middel van je casual overhemd met print kun je het iedereen laten zien! Wil je echt opvallen en en komend studiejaar in de spotlights staan, bestel dan een van de print overhemden die keurrijk, bijzonder, hip en trendy zijn bij Menlook en het wordt een feestend topjaar!

 

  

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen