opc_loader

Wensenlijst

Menlook Tip: retro overhemd met filmposter print voor je thuisbioscoop

overhemd film poster print

Samen met je retro overhemd met filmposter print en een streamingdienst zoals Netflix kan je ontsnappen aan de maatregelen genomen op basis van het ondertussen welbekende corona virus. Grenzen zijn gesloten en ook de scholen en horeca gaan de komende tijd op slot. Naast onze job, onze sociale contacten, onze winkelpleziertjes met terrasbezoek, dienen we nu ook ons gedrag drastisch aan te passen. Een avondje uit met vrienden in een comfortabele en trendy heren overhemd is er niet meer bij. Of we over een paar weken in ons hippe heren overhemd naar een festival kunnen gaan is nog maar de vraag en hangt helemaal van onszelf af, hoe we omgaan met de intelligente lockdown.De aanstaande drie weken zit er niks anders op dan binnen te blijven en voor het echt hoog nodige naar buiten te gaan. Da’s lang hoor. Gelukkig kan jij nu in je retro overhemd met filmposter print je  thuisbioscoop realiseren en al je spannende en boeiende films van de posters op je overhemd op Netflix of YouTube bekijken. Echt een fijne uitkomst tegen de verveling. 

Films voor de komende maand op je poster

Je kunt dan wel online een mooi overhemd met vele retro filmposters kopen om straks gezellig met anderen een komische of spannende film te pakken in de bioscoop. Nu moet je het even doen met je thuisbioscoop en je films streamen van Netflix, Youtube, Disneyplus of hbo om de gedachten van je af te zetten en samen met familie of partner je laten meeslepen in een prachtige film, serie of documentaire.
Maak zelf een leuke poster met een lijstje met films en series die je de komende maand wilt bekijken of volgen, niet voor een heren overhemd met print, maar voor jou en je omgeving. 

Menlook kiest voor mode films van Netflix 

Ook wij van Menlook hebben een selectie gemaakt voor een aantal prachtige films voor een filmposter. Dit keer geen ontwerp voor een print overhemd met film-posters, dat laten we over aan Wolf Blitz. Maar een poster met prachtige films van designers in de modewereld. Niet van heren overhemden zoals u wel zou verwachten denken wij zo, maar van een vier tal documentaires over fashion waarop een waanzinnige wijze mode in beeld wordt gebracht en een eye opener kan zijn over de wereld van de fashion. Ook wij denken out of the box in deze tijden en laten de overhemden met print of de hippe overhemden voor heren voor wat het is en kijken naar bijzondere documentaires over mode.

Jeremy Scott, the People's Designers
Laat je inspireren door het verhaal van de designers.

 


The boy who made shoes for lizards
Mooie aantrekkelijk documentaire over de creatie van prachtige schoenen.

 Iris Apfel Documentary
Nooit te oud om door te gaan. Deze vrouw maakt van fashion een waar kunstwerk. Ook wij van Menlook vinden dat een overhemd de uitstraling moet hebben van design en kunst. Het moet een toegevoegde waarde hebben om jezelf en anderen te prikkelen qua kleur, print en thema.

 The True Cost Official 
Helaas gebeurd dit ook. Een ding is zeker, alle kleurrijke print overhemden uit de collectie van Menlook worden op een Fairtrade manier geproduceerd. Nu en in de toekomst.

 

 

Films en series geselecteerd door Menlook

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Murder, Mayhem and Madness – die drie termen beschrijven Netflix' nieuwe docu-reeks perfect. Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen.

 


The Letter For The King
 The letter for the King is een verfilming van het beroemde Nederlandse boek De brief voor de Koning van Tonke Dragt uit 1962, omgetoverd tot serie. Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden. The letter for the king is geen Nederlandse productie maar wel met Nederlandse cast.

 


The Dressmaker
The Dressmaker (2015) speelt zich af op het Australische platteland van de jaren 50. Tilly is knap, getalenteerd en overduidelijk uniek. Gebukt onder schuldgevoel keert ze terug naar haar geboortedorp om haar dementerende moeder Molly op te zoeken. Tilly is een genie met haute couture en gewapend met stof en een naald transformeert en bevrijdt ze de vrouwen in het stadje. Wanneer ze onverwachts verliefd wordt op Teddy leidt de romantiek tot haar grootste verlies en meest destructieve daad. De titel was natuurlijk voor Menlook aanleiding om naar deze film te kijken.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen