opc_loader

Hoewel mannen dol zijn ruit en streep, kan een print een outfit voor de Nederlandse man net iets interessanter maken.

Dit seizoen zien we naast heren overhemden met een schilderij nog een klassieker een comeback maken. Bloemen is namelijk de print van dit moment. In de summer of prints blijkt de bloemenprint altijd weer de ware favoriet onder de mannen. Elk jaar lijkt een print met fleurige bloemen weer aan populariteit te winnen. En dat zien we terug in de collectie van Menlook.

 

kleurrijk bloemen overhemd ‘splah’

Neon rozen print overhemd

Decoratief en zwierig

Thuis maar ook op je werk hoort nu eenmaal een beetje vrolijkheid. Dat moet Menlook ook gedacht hebben toen ze heren overhemden inkocht voor de winkel in het modekwartier en online-shop. Weg met al die effen overhemden en hemden met ruit of streep.  Het is tijd voor een beetje kleur in iedereens leven. Als je een bijzonder kleurrijk overhemd aantrekt waarmee je de aandacht even weg leidt van alle narigheid in de wereld en de focus legt op de mooie dingen, zoals de gezelligheid thuis of met vrienden. 
Deze favoriete heren overhemden geven je garderobekast door de  prints meer vrolijkheid en kleur.
Voor inspiratie hebben wij voor de stijlvolle Nederlandse man een aantal vrolijke bloemen overhemden voor je op een rij gezet.

  • Kleurrijk bloemen overhemd ‘Splash’ van Wolff Blitz maakt je vrolijk door de spatten verf die bloemen vormen op het zwarte katoenen overhemd.
  • Bloemen blouse ‘Ambrosius’ voor heren met een kleurrijk stilleven van fleurige bloemen is een echte klassieker.
  • Tuin van Eden is een prachtig bloemenprint blauw heren overhemd met fijn geschilderde bloemen in de kleuren rood, roze, blauw, groen, en geel. Een overhemd die in elke garderobe van de man thuis hoort, al is het maar dat je dit overhemd met vele kleuren broeken kunt matchen voor een stijlvolle outfit.

Allemaal overhemden met vrolijke bloemenprint die nooit uit de mode en straatbeeld zijn geweest en altijd bijdraagt aan stylish voor de dag komen. Alleen al een simpele jeans en een heren overhemd met print uit de collectie van Menlook zien er modieus uit.  Een heren overhemd is hét kledingstuk om je voorkomen te voorzien van een fashionable finishing touch. Bovendien perfect voor alle seizoenen.

 

Tuin van Eden is een prachtig bloemenprint

 

Heren overhemd en de complimentjes 

Al die kleurrijke overhemden met print levert de man natuurlijk een zee aan complimentjes op. Net als we al zagen bij de schilderijen-, dieren-, muziek-, grafisch- en fietsen print, kan ook de bloemenprint met vrijwel elk kledingstuk van de man gecombineerd worden. Van chino’s met krijtstreep of ruit, colbert/blazer en gilets tot kleurrijke schoenen, stoere armbanden van Bad-Ass Bracelets en oogstrelende leren armbanden van Terra Genova. 
Menlook laat weer zien hoe je de vrolijke print combineert. Wij zijn fan!

 

Bloemen blouse ‘Ambrosius’

Overhemd met print in je garderobe

De man gaat soms graag in een spetterende outfit naar een feestje of stijlvol naar een meeting met collega’s. De prints zorgen voor deze mogelijkheid. Een heren overhemd met print is al een statement op zich. Het overhemd combineren met gepolijste items, zoals blazers in niet te opvallende kleuren, kan de Nederlandse man een stijlvolle uitstraling geven.

 

Tulpen print overhemd

Bloemen print overhemd Floral seasons


 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen