opc_loader

Wensenlijst

Menlook verkoopt kleurrijke blouses waar je nooit genoeg van kunt dragen: ‘More is more’

Menlook verkoopt kleurrijke blouses waar je nooit genoeg van kunt dragen: ‘More is more’

More is more, zo luidt de overtuiging van Vincent Welten van Menlook. Kleurrijke blouses, unieke prints, je kunt er nooit genoeg van krijgen om deze te  dragen. Precies zulke opvallende, bijzondere overhemden verkoopt Menlook vanuit zijn webshop én verkooppunt op de Sonsbeeksingel 106 in Arnhem.

 

Kleurrijke blouse met prints

Kleurrijke blouse met prints? Hell yes! Fashion season is in de ban van de prints, niet zo gek dus dat kleurrijke blouses met prints de trend ranglijsten domineren. Van overhemden met schilderijen tot aan een blouse met een vinyl print blijven hardlopers! Maar ook de blouses met bloemenprint of een combinatie van prints zijn helemaal hot. Het spectrum van de overhemden printjes breidt uit met de dag & is taking over the world! 
Blouses bedrukt met een originele, veelzijdige en eigen prints: laat je betoveren door de originele kleurenpracht en gun jezelf een heren blouse met een modieus patroon, die het al meteen bij het passen zal schoppen tot uw favoriete bovenstuk. En denk eraan dat de collectie van Menlook niet alleen weet te overtuigen met unieke designs en een eigen look, maar ook met perfecte pasvormen en een rijk draagcomfort.

 

Kleurrijke blouse met Kandinsky print

Happy heren overhemden

Hello colour! De dagen van de klassieke witte overhemden zijn voorbij & deze maken plaats voor een kleurrijke explosie aan overhemden. Hoe feller & opvallender hoe beter. De meest eye-popping colour overhemden ga je terugvinden in de winkel van Menlook in Arnhem en in het straatbeeld. Deze happy overhemden geven ons meteen een smile van oor tot oor en laten ons verlangen naar meer. Combineer deze blouses met een matchende pantalon of broek voor een mooi contrast of keep it neutral en combineer de kleurrijke blouse op een verwassen jeans.

 

Bloemenprint blouse blue almond blossom

 

Opvallende kleurrijke blouses

Het staat buiten kijf dat witte blouses tot de basisstukken behoren van je garderobe, want deze tijdloze bovenstukken zijn elegant, feestelijk en kunnen veelzijdig worden gecombineerd. Maar als u op zoek bent naar een opvallend kledingstuk, dan zijn de katoenen blouses met print wat voor u: kleurrijke eigen prints op de fijnste zachte katoen. Opvallende, trendy en kleurrijke blikvangers die echte eyecatchers zijn. Bloemetjes blouse van Kunstenaar Arjan van Arendonk is een opvallende eyecather en staat garant voor uniek, bijzonder en kleurrijk.
Ontdek in de online shop  en winkel van Menlook de actuele prints voor de  trendy man. Blouses met prints, gemaakt van de allerfijnste stoffen. Klassieke blouses, trend blouses en casual blouses…alle pasvormen zijn aanwezig in de collectie van Menlook. Een uiteenlopender kledingstuk bestaat niet! Zoveel mannen, zoveel blouses. Menlook heeft voor iedere man wat wils. Van trendy en gebloemd tot chic en opvallend uniek. Blouses zijn mannelijk en helemaal van deze tijd.

Blouses lenen zich uitstekend voor de werkvloer! Met de juiste kleurrijke blouse met print straal je zelfvertrouwen en elegantie uit. Ga voor een nette variant met een rustige print, en combineer deze met een chino. Een wat nonchalantere look kun je creëren wanneer je je blouse met een opvallende of uitdagende print open draagt op een skinny jeans. Een stoer paar sneakers eronder maakt je trendy outfit helemaal af!
Wat je stijl ook is, een kleurrijke blouse mag gewoon niet ontbreken in je kledingkast. Laat je meevoeren in de verscheidenheid van onze blouses-collectie!

 

Vintage overhemd vinyl 

Ontdek de kleurrijke blouse collectie van Menlook

Met een klassiek patroon, zoals een bloemenmotief of een modieuze grafische en abstracte print: in de collectie van Menlook vindt u een gevarieerd aanbod aan kleurrijke blouses. U kunt in de webshop van Menlook niet alleen terecht voor kleurrijke bloemen blouses in tijdloze modern fit modellen, maar ook voor eyecatcher blouses met sprekende kleuren en dessins.

 

kleurrijk bloemen overhemd splash

Kleurrijke bloemen blouse Monet

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen